היום הארוך בשנה

UnD

New member
טמבל מי שעשה אותך יחנון

מי שצריך לדעת יודע מה הייתי קשור בהודעה שלי אבל טמבל כמוך שבא וכותב תגובה לא קשורה לעולם ושאני לא יודע מי אתה בכלל יגיי זה מוזר..

UnD

New member
בעיה..

לא חושב שהמסכן הקטן יודע יותר מדי חוץ מלזיין בשכל בתפוז

m a r i n a2

New member
מורן שתוק כבר..

בכלל כל הקהילה הזאת.. וכל האנשים פה.. מנסים להוכיח דברים לכל האנשים.. יאאלה.. אפחד פה לא זיין אמיתי ולא זיין שכל .. סתם דאוויניקים עם פוזות של בנאדם מאחוריי מסך. סתם רבים אחד עם השני ומנסים להראות שאתם הכי הצודקים נשבר כבר, תהיו אנשים , תהיו עם כבוד , דיי כבר, עם הקללות המטומטמות האלה.. כל אחד רושם מה שהוא רוצה ואיך שהוא רוצה שאפחד לא יבוא בטענות לשני רק שמרו על הפה שלכם , מגעילים! כן מורן זה גם לך , עם כל האהבה אלייך .. ועם כל הכבוד. טמטום פשוט מה שקורה פה. זה פורום שאמור להיות כייף לקרוא בו הודעות ולא כל שניה ."זין שכל מטומטמם, י'טמבל , יחסר חיים" סבבבבבבבבבבבבבבה, מי ישמע לכל אחד פה יש חיים מלאים לכל דבר. אז נהנים , יווו עצבנתם אותי עכשיו. זהו :) הוצאתי הכל.. סליחה אם פגעתי במישהו אבל לא יכלתי לעבור על זה בשתיקה, תהיה עם כבוד קצת !! קצת !!!! .. מהבולים

UnD

New member
מה יש לנסות להוכיח?

חחחחחחחחחחחחח אם המטרה שלי הייתה להוכיח משהו למישהו פה אז הייתי במצב קשה..ואני מגיב פה פעם ב-100 שנה וברגע שהטמבל הזה הגיב לי בלי שאני לא מכיר אותו בכלל לא חושב שצריך לשתוק ואת כל הזמן מנסה כאילו לסדר להתערב בכל ריב קטן של האנשים אז למה לא לעזוב אתזה לא לקרוא מה שמפריע לך ?למה תמיד להיכנס ולהתערב מזה נותן לך את חושבת שתשפיעי פה על מישהו?

UnD

New member
בלי ה-בלי חחח

וכמו שאמרתי תפסיקי לנסות כאילו לסדר פה כל דבר לא צריך להתערב בכל דבר פשוט דלגי ואל תגיבי להודעות שאת לא אוהבת

m a r i n a2

New member
דיי עצוב לראות אנשים שאני מעריכה..

יורדים אחד על השני פה . ובא לי לסדר ! יש לך בעיות ?! לאלאלא,אני לא מבינה ?! יערס מקריית שמונה
וזה לא רק אתה ככה, זה גם כל השאר. ומה לעשות,שלי זה מצייייק. ואני לא יכולה לעבור על זה בשתייקה, כמו שאתה מקלל וכל השאר,בא לי לסדר פה ושתהיה פה אחלה קהילה ,ולא שכונה. ועככככככככשיו :) תעשה טובה לאנושות .. שתעק
חחחחח ..

UnD

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif

לפעמים הזיוני שכל האלה מתאימים ולפעמים לא..הפעם ממש לא כי ברגע שמישהו שאני לא מכיר בכלל קופץ ומגיב לי כאילו אני חבר שלו לא חושב שאפחד ישתוק ככה שבזה לא היית צריכה להתערב

m a r i n a2

New member
טוב,הייתי נחמדה מספיק..

בואנה אל תעצבן אותי אתה. כולה מה אמרתי? כל מה שאמרתי היה מכוון אלייך וגם לכל השאר.!!! אתה לוקח את המקרה הספציפי הזה,סבבה תאכל ת'ראש מצידי אני תמיד משתיקה אותך (
) אז יכלת פשוט לא להתייחס למה שכתוב בתוך ההודעה כמו שאמרת לי , אל תתייחסי להודעות אחרות, ואם בראש שלי להתייחס? ואם אני רוצה לנסווות להשפיע ? ואם אני רוצה לכתוב סתם ככה בשביל לסתום לכמה אנשים פה ת'פה ולהראות דברים אחרים , יש'ך בעיות עם זה? אני לא מבינה? ! בא לי להתערב, כי שניכם וכל השאר אנשים מדהימים אבל מורידים א תהערך של כל אחד מפה, קיצור מורן, אין לי כוח לריב איתך באמת שלא . אתה סתם מעצבן אותי עכשיו .
עלייך.

UnD

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חס וחלילה לא נעצבןן אותךךךךךך ואפחד לא רוצה לריב איתך פשוט תשימי לב איפה את שמה תחפירות שלום עולם שלך ותשימי אותם רק במקומות שהם קשורים..ובמקרה הזה זה היה ממש ממש ממש לא קשור

m a r i n a2

New member
נו , אז ניצלתי אותך .. :)

ואמרתי את מה שרציתי לכל האומה (חח עלק אומה .. ) וחסר לך לעצבן אותי, אתה יודע,אני שולחת רגל לקריית שמונה חבל עלייך
חחחח

UnD

New member
חבל זה לא בעיה..

ברגע שתאיימי עם הרגל אני יתחיל לפחד

Sapirik

New member
שקט וזהו

אתם סתם מתווכחים יג'ינג'ים שטוחים שניכםםםםםםםםם !!!

m a r i n a2

New member
חחחחחחחחחחח .. קוביי ..

על זה, אני -מתה- עלייך !! שמעת מורן ?!?! חמאר אחד , תפסיק לקרוא לי שטוחה סנוב1 וגם את ספיר,שנדבר למי יש יותר ?
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

UnD

New member
אש"ג

ארוכה שטוחה וגינגית אתתת לא יכולה לדבר עם ספיר בכלל ישטוחעעעעעעעעעעעעעע!

Sapirik

New member
חחחחחחחחחחחחחחח זונע

זה שגדלו לך לאחרונה לא אומר שיש לך גדולים יותר , חוצפנית !:p מורןןןןן 3>

m a r i n a2

New member
בווואנה תראו את שני המכוערים האלה..

חכו חכו , ספיר את בכלל , חכי חכי אני רואה אותך מחר או מחרתיים .. ווי וואה.. ומורן ? אל תדאג, יש לי אנשים בקריית שמונה שידאגו לך
ודיי לדבר על ה***** שלייייייייייייי . מכוערים.

UnD

New member
דור חחחחחחחח

טרביאן זה רק משחק לקחת אתזה קשה מדי

UnD

New member
אתה חייב להפסיק להיות כזה מושפע מטרביאן

אתה לא מפסיק לבכות בגלל שאני לא משחק בזה וזה מפחיד חחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה