החלטתי ל... עשן סיגריה..
A a girl named tal New member 17/1/06 #6 פשששששששש אני חולמת? אולי שים איזה צביטה כדי שאני אדע שאני לא חולמת? קראת לי בשמי???? פשששש איזו התקדמות!
פשששששששש אני חולמת? אולי שים איזה צביטה כדי שאני אדע שאני לא חולמת? קראת לי בשמי???? פשששש איזו התקדמות!
A a girl named tal New member 17/1/06 #14 הבעיה שאני עדיין בעבודה ואני בכוונה לא מביאה איתי את הסגריות לעבודה כדי לא להכניס סגריה לגוף בכל רגע משועמם...
הבעיה שאני עדיין בעבודה ואני בכוונה לא מביאה איתי את הסגריות לעבודה כדי לא להכניס סגריה לגוף בכל רגע משועמם...
מ מכשפונת מהרהרת New member 17/1/06 #3 ללכת להתקלח ולחזור למיטה... אוף למה אין מי שיצטרף אלי ויעשה לי נעים בשיער???
A a girl named tal New member 17/1/06 #7 נכון גם אני תוהה כבר כמה ימים היכן התאומה הסיאמית שלי הגרההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה איפה את?????????????
נכון גם אני תוהה כבר כמה ימים היכן התאומה הסיאמית שלי הגרההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה איפה את?????????????
ה הדג נחש 2 New member 17/1/06 #15 לא רציתי ל.. אבל אם כבר הזכרת קיקוש.. אז כנראה שנתנחל אצלך בבית אני וגולן... וכל מי שתזמיני..