החול

אסִי

New member
הערב בחדשות ערוץ 2

כתבה על פרטיכם האישיים שניתנים להורדה באינטרנט לכל גורם. על התופעה, על הנזקים ולמה אסור למסור פרטים אישיים שלכם באינטרנט.

e-magine

New member
אתה יודע, "החדשות" האלה

לא בשבילנו, הן בשביל אנשים שלא ממש יודעים מה זה אינטרנט.

נתושית

New member
יש לי שאלה

קודם כל-שלום! אני חדשה כאן... לא יודעת אם זה המקום המתאים לשאול, אבל איפה אני יכולה למצוא באינטרנט כתבה של עיתון מעריב מערב ראש-השנה במוסף? יש לציין שחיפשתי באתר של מעריב ולא מצאתי... אשמח אם תענו לי בהקדם, זה די דחוף תודה מראש

e-magine

New member
|אזהרה| ו ../images/Emo91.gif

היות והודעות בפורום נבלעו עקב
במערכת הפורומים, מומלץ לכל הכותבים לגבות הודעות על המחשב האישי לפני שיגורן לפורום. (הדרך הפשוטה ביותר היא ע"י copy ).

עזרה דחופה

אני מנסה לגלוש בפרום חרדים ואני לא מצליח כתוב לי ליצור קשר עם אריאלה ב מישהו יודע איך אפשר ליצור קשר דרך הפלאפון

ykiki

New member
אתה לגמרי לא במקום הנכון, ובכל זאת

כנראה שלא טרחת לקרוא את כללי פורום חרדים. אצטט עבורך משם:
ציטוט: ג. לאחרונה התרחשו כמה מקרים בפורום בהם בחורי ישיבות ניסו להעליל על חבריהם לישיבה שהם גולשים באינטרנט ובכך ולהזיק להם (בישיבה, בשידוכים וכו`) ולשם השתמשו בשמות האמיתיים של חבריהם לישיבה (שלא בהסכמתם) ככינויים בפורום. כדי שזה לא התרחש בשנית, ניקים בשמות מלאים (שם פרטי ומשפחה) לא יאושרו ככינויים בפורום.
סוף ציטוט להסברים נוספים - פנה לאחד ממנהלי פורום חרדים במסר. ולהבא - לשאלות טכניות הקשורות בתיפעול אתר תפוז, אנא פנה לפורום תמיכה בתפוז (10). שיהיה לך יופי של סוף שבוע (שבת שלום
)

אלוהה, ykiki !!! ../images/Emo24.gif

עכשיו אפשר לברך אותך באופן רשמי ב- ברוכים הבאים!
ולענוד לצווארך שרשרת פרחים...

ykiki

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo51.gif

לא בהודעה שכזו תיכננתי להפציע כאן, אבל כך יצא

אי אפשר להחליף כינוי בכרטיס קיים.

צריך לפתוח כרטיס חדש. בהצלחה ושבת שלום! נ.ב. להבא, אנא הפנה שאלות כאלה לפורום "תמיכה בתפוז" http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=10

למעלה