החול הגדול

המספרים מדברים, המירוץ להוואי 2 ../images/Emo20.gif

היום ב-16:00 יחל הגמר הגדול של המירוץ להוואי 2: שני ושרון, שרי, ענבל ושרית וטיפטיפונת תתמודדנה על הזכות לחופשה חלומית בהוואי בתוכנית הריאליטי היחודית של Blog TV וערוץ Yes Real. במהלך השידור נחלק לגולשים תספורות חינם, קעקועים ופירסינג מתנה, מנויים במכון כושר ועוד פרסים מדליקים, וגם תוכלו לפגוש live את נמרוד שיקלר, בתי ולירון לב שישירו באולפן
ויענו לשאלות. אתם חייבים לבוא! יהיה מדהים
הערב ב-19:00 פרופ' רון אהרוני, יתארח בפורום מתמטיקה ויענה לשאלותיכם בנושאים הקשורים לחינוך ולהוראת המתמטיקה. פרופסור אהרוני הוא מרצה מן המניין בטכניון, המתמחה בהכשרת מורים והורים לחינוך למתמטיקה, פרסם מספר ספרים ומאמרים בנושא, ועקרונות השיטה שהוא פיתח מיושמים בהצלחה בלמעלה מ 120 בתי ספר בארץ. הכינו שאלות מראש!

Hammerfall

New member
לא לשכוח אנשים...

היום מחליפים לשעון חורף... אתם יודעים מה זה אומר חוץ מעוד שעת שינה? משחקי מו"ד בחושך, כשיש גשם ורעמים וברקים בחוץ, משחקים עם כוסות שוקו חם עם מרשמלו, משחקים בהפסקות חשמל והרגשה קריפית ומגניבה... יווווווווווווו, אני מתה על החורף!!! כיפאק לחורף= היי!, כיפאק לחורף= היי!, כיפאק לחורף= היי! היי!! היי!!!

dragon zlotnik

New member
וואלה

החורף באמת יכול הליות נחמד למשחקי מו"ד פשוט אני התחלתי מו"S רק שנה שעברה בחודש אדר בערך ולא זכיתי לשחק בחורף מו"ד, נקווה שאת צודקת, בכל מקרה בעניין הכיפאק היי לחורף אני לא ממש מסכים החורף כיף בהתחלה אבל נמאס לקראת הסוף בדיוק כמו הקיץ!

Hammerfall

New member
על מה אתה מדבר?!

חורף לא נמאס אף פעם!!! גשם, עננים שחורים ואפורים על הבוקר, רעמים וברקים שמלווים אותך כל הלילה, פשוט גורמים לי לאושר עצבני, אני מתה על החורף, שונאת את הקיץ! אני גם גרתי באמריקה ששם יש הרבה מאוד חורף וגשם ושלג ופשוט אהבתי כל רגע! ואישית אני מעדיפה שיהיה לי קר וטוב וללבוש סוודרים ופונצ'וים ובגדים ארוכים מאשר שיהיה לי חם כל הזמן ולהזיע ולצאת לרחוב בגופיות ועדיין חם, זה פשוט נורא, קור הרבה יותר שווה וטוב ומי יכול להגיד שהוא לא אוהב בחורף להיכנס למיטה עם המצעי פלנל ולהתכרבל מתחת לפוך ולהירדם תוך כדי שמיעה של הגשם יורד בחוץ ובפנים כל כך חם ונעים? לעולם לא ימאס מהחורף! Never I say!!!

DDN

New member
חורף שולטתתתת!!!!!!1

גם אני מעדיף את גנרל חורף על דוד קיץ.

BluePrint

New member
לא יכול להיות....

אתה לא מכיר את jonny Quest, הסדרה המצויירת מבית האנה ברברה? (שמקורה בקומיקס או הועברה גם לקומיקס...) הסדרה הראשונה הופקה בשנות השישים. היה נסיון לחדש בשנות השמונים, ולא צלח. אבל בשנות התשעים הופקה סדרה בשם The Real Adventure of Jonny Quest, ששמה את משפחת Quest (והפעם גם משפחת Bannon מכיוון שהוסיפו את ג'סי כביתו של...) בימינו המודרניים and then some. בעיקרון סדרת פעולה מד"בית קצת, אבל בThe Real Adventures הופקו פרקים נהדרים שאפשר להעמידם כשווי ערך לפרטים הטובים בX-Files. באחד הפרקים, בשם General Winter, יש סיפור עם צוללת רוסית ונשק שעל פיו נקרא הפרק... סתם סדרה טובה. אני ממליץ למי שיכול לצפות.

PUMI for ever

New member
או כמו שאני תמיד אומר ...

נגד קור אפשר להתלבש עד אין סוף, נגד חום אי אפשר להתפשט ללא גבולות ..........................

dragon zlotnik

New member
סיבות בעד ונגד

בעד: *כיף ללכת לישון עפ פוח חמים ונעים שהגשם יורד בחוץ. *אני אוהב מרק ושוקו חם. *זה גם נחמד לאווירת מ"ת. *מה שפומי אמר נגד: *זה סיוט לקום שקפוא בחוץ ואתה בתוך המיטה החמה. *הפירות קיץ מ-מ-ש טעימימם והפירות חורף מ-ג-ע-י-ל-י-ם. *החופש הגדול!!! *זה סיוט לצאת מסורבל עם כל המעילים והסוודרים והמטריות. בקיצור עוד לא החלטתי מה יותר טוב (זה רק חלק מהסיבות, אין לי כוח לכתוב הכל) נקווה שהחורף יעבור בשלום ושיהיה כיף!!!

gambakupu

New member
blasphemy!! stone him!

החורף תמיד היה טוב, תמיד יהיה טוב. ולא רק למפגשי מ"ת.

dragon zlotnik

New member
צר לי להודיע לך

אבל התחלנו שבוע וחצי לפני הטיול השנתי!!!! לא אשכח את זה!!! זה אומר בערך חודש לפני פורים!!

Naruto007

New member
אני לא יודע מה אתכם.......

אבל לי כל ההודעות של "תפוז אנשים מודיע" נורא מפריע. זה כמו ספאם רק נושא שלם לספאם. ובכלל, יש לי הרבה כבוד למנהלים, אבל יש כל מיני הודעות שהייתי בטוח שתימחקו ולא מחקתם (למשל, שאלות של סנדרין בנוגע לשמות שחקנים במשחק של המרפאל). זה פורום למשחקי תפקידים, והמירוץ להוואי הוא לא משחק תפקידים (לפי מה שאני יודע....). כשאני בא לפורום משחקי תפקידים, אני מצפה לפורום שבו ההודעות הן על משחקי תפקידים, לא על מתמטיקה (damn זה מזכיר לי בית-ספר).

dragon zlotnik

New member
כבר דנו בזה

מישהו כבר כתב פעם "חלאס עם ההודעות המעצבנות האלה, בכל מקרה אף אחד לא קורא אותם" אין מה לעשות, היו כמה שהצדיקו אותו, אבל בכלליות התגובה היתה "אין מה לעשות, שב ושתוק"

DDN

New member
כמה דברים.

דבר ראשון, אני לא אוהב למחוק הודעות. דבר שני, ההודעות של "תפוז אנשים מודיע" בד"כ משורשרות יחדיו ו'או הופכות לשרשורי OFFTOPIC. חלק מהאנשים עלולים למצוא את המידע שם מעניין, וכעיקרון, היות ואנחנו גולשים בתפוז, ובחינם אנחנו יכולים לכבד הודעות מערכת, שככלל מסבות תשומת לב לפורומים אחרים ולאירועים שמתרחשים. כל העניין של החסות וכו' עובד דרך הפרסום שלפעמים עובר גם דרך ההודעות של "תפוז אנשים מודיע" דבר שני - כשהודעה מפריעה אתה יכול בהחלט לבקש למחוק אותה (כמו ההודעה של סנדרין) היות ואף אחד לא ביקש, לא מחקתי.

למעלה