קיפוד של הים
New member
../images/Emo32.gif הזיות מדבר
אין לי הרבה מושג איך להתחיל את הפוסט הזה אין לי גם מושג איך הוא יגמר בשלב זה - הדבר היחיד שאוכל להגיד עליו זה שהוא יהיה כנראה ארוך ... אין לי המלצות למי שקורא אותו ורוצה לדלג בעיקר כי בשלב זה - אין לי מושג לאן הפוסט הזה אמור לסכם את ההופעה של אתמול בבאר שבע אבל כמו כל דבר בחיים מונחי העצמים שלי - הוא קשור להכל והכל קשור בו החיים שלי בזמן האחרון - מי שקרוב אלי ודאי יודע - מעוננים משהו מידי פעם השמש יוצאת מבעד לעננים - וכשהיא יוצאת - היא יוצאת בגדול
אתמול היה יום כזה ... לא הייתי אמור להגיע להופעה הזאת ... מאוד רציתי - אבל לא הייתי אמור ... התחייבויות משפחתיות - אתם יודעים מאוד כאב לי שאני עומד לפספס הופעה של מיכל גבע , עינב ג'קסון כהן , נועם נבו ודפנה קיינן - ועוד להפסיד את כולם בייחד . ותיקי המדור יודעים שיום לפני זה בילינו - גלי ואני בעיקר בבית החולים "אסף הרופא" (או בשמו החדש Never Again !!!!!) בגלל שזו החליטה לא לשתות יום שלם . יום מאוחר יותר (אחרי עיריו נוזלים של שתי ליטר ועוד צרור תרופות לתוך הוריד וכ שעתיים שינה ) היה ברור שלא נוכל להגיע ל"התחייבות המשפחתית שלי הייתה זו גלי שהציעה שאסע ... אני חושב שכשהיא היתה באמצע המשפט כבר חייגתי לגיא ואמרתי לו לאסוף אותי מראשון בואך באר שבע .... את הדרך גמענו בטיסה נמוכה , הודות לכביש 6 ול וייז הנפלא ואז הגענו ... המקום מבחוץ נראה כמו מרכז שכונת רפאים של בנייני רכבות . המראה שלו רק הוסיף לאווירה ההזויה ולחילוקי הדעות שלי עם תפיסת המציאות תרמו לכך העובדה שלא סילקו אותנו מתוך המקום (המשלב בין באר , חנות בגדים וחנות ספרים , ומרכז מוזיקה ) , והררי האלקוהול שגמעתי חישוב קטן גילה לי שהקדמנו , ושגיא ינהג גם בדרך חזרה (יחי חוקי הליסינג , יחי יחי יחי ) את הערב התחלתי ב חצי ליטר גולדסטאר חיוכים נבוכים וחזרה של ארבעת המופיעות הרגשתי כמו בין תמותה שקיבל בטעות את המפתחות לאולימפוס אני מודה שהתרגשתי - כל כך רציתי להיות כבר בהופעה של נועם נבו - את דפנה קיינן לא הכרתי (מצויינת אגב) בפעמים הקודמות הפסדתי בגלל הברזות חוזרות ונשנות שלכם - ואחת של ליזה גיא ארגן לעצמו זה מכבר את הפוזיציה של הצלם - מה שהותיר לי את תפקיד הגרופי המתלהב תפקיד שהייתי מוכן לקבל רק עם כמויות אדירות של אלכוהול אחרי עוד שתי אייריש קרים עם קרח התחילה ההופעה , היה חם
ולא רק על הבמה .... על מה שאירע אחרי זה (שוט של אוזו משובח - ובקבוק של בירה בשם "נגב" אני חושה ) אני לא יכול להתחייב גם בגלל תופעות לואי כימיות ביולוגיות של הר"מ ובעיקר בגלל שזה היה טוב מידי מכדי להיות אמיתי ראשונה עלתה מיכל , ולא - היא לה היתה מוכנה לשיר קפה הפעם
אחרי זה עינב ג'קסון הנפלאה , אחרי זה נועם המהממת (אני לא רוצה להפסיד שוב הופעות שלה ) את הערב חתמה דפנה קינן תגלית הערב מבחינתי שכן אני לא היכרתי אותה ולבסוף עלו ארבתן ושרו ביחד 4 שירים (אחד של כל אחת ) אני לא בדיוק זוכר מה של מי .... תפיסת המציאות שלי היתה בעייתית ביותר בשלב הזה אני זוכר אחרי זה שישבנו - אני , גיא ו מיכל גבע - גיא גמע קפה (הפוך חזק מאוד) מיכל חלקה איתי עוגה זה אולי הזמן להדגיש שאין אני יכול להתחייב על האמור כאן - הוא נראה לי מציאותי בערך כמו המקום עצמו ... תוך כדי שיחה מיכל ציטטה את נוגה מתוך פוסט שכתבתי - מוסיפה עוד נידבח של חוסר אמינות למה שחויתי זכיתי גם לחיבוק ונשיקה מנועם נבו המקסימה זה גדול - שגיבורי התרבות שלי כל הזמן מודים לי ...גדול - כמה שזה הזוי הזמן היה ליל אתמול המקום היה "עשן הזמן" וזה היה הרגע האחרון בו נפער חור בעננים המכסית את חיי בזמן האחרון - וחויתי עוד כמה רגעי אור נפלאים תודה לכל מי שנתל בכך חלק ליזה - ההפסד כולו שלך
אין לי הרבה מושג איך להתחיל את הפוסט הזה אין לי גם מושג איך הוא יגמר בשלב זה - הדבר היחיד שאוכל להגיד עליו זה שהוא יהיה כנראה ארוך ... אין לי המלצות למי שקורא אותו ורוצה לדלג בעיקר כי בשלב זה - אין לי מושג לאן הפוסט הזה אמור לסכם את ההופעה של אתמול בבאר שבע אבל כמו כל דבר בחיים מונחי העצמים שלי - הוא קשור להכל והכל קשור בו החיים שלי בזמן האחרון - מי שקרוב אלי ודאי יודע - מעוננים משהו מידי פעם השמש יוצאת מבעד לעננים - וכשהיא יוצאת - היא יוצאת בגדול