הזוי

../images/Emo42.gif

אין לי בעיות, מלבד המבחן במתמטיקה ביום ראשון אין לי שאלות, מלבד אילו בטריגו אין לי תהיות קיומיות, מלבד השאלה מדוע אתמול בכושר הקרבי טירטרו אותנו עד 12 בלילה, ביום בי"ס אין לי זמן, שכן כל דקה פנויה מנוצלת ללמידת מתמטיקה ולכן רציתי לומר לכם שאני כאן, חיה ונושמת, פינה לא תהיה היום, אולי אולי מחר.
שירה

אקווה

New member
אופס..........

הגיעה לידיעתי מפי גורמים מוסמכים ויודעי סוד הידיעה המצערת , כי חברי הפורום המקסימים, כן כן, אתם, חגגו לא יומולדת ואני אפילו לא טרחתי להיות כאן ולהודות לכם.. אז קודם כל - קבלו התנצלותי הכנה, אני לא יודעת איך הודעותיכם מלבבות הנפש חמקו מעיני שכן יום יום קוראת אני את דפי הפורום על הודעותיהם המרתקות (אני צריכה להתחנף עכשיו, נכון??
) ומשום מה דווקא התאריך המופלא 7.11 חמק לו ממבטי. יהיו בוודאי פסיכולוגים שיאמרו שזה מעיד על חוסר רצוני להכיר בעובדה שהזדקנתי בעוד שנה, אני כמובן אעדיף לומר שזו היתה טעות שנעשתה בתום לב. בכל מקרה - שוב קבלו את תודתי הכנה, ואפי - אמנם כמעט לקחתי החלטות חשובות בנוגע לחיי, אבל, כמו שכולנו יודעים, עם כמעט לא קונים במכולת. אני, כמו שתמיד אמרתי, מבשילה, אבל לאט.. רק טוב שיהיה, ולעוד ימים ארוכים של כתיבה בפורום הנפלא הזה!

כוהנת 1

New member
משהוא כאן לא בסדר..

אני כותבת תגובה ללזארוס בתחילת העמוד והתגובה יורדת למטה, ללא שום קשר לכיוון.. אשמח לדעת מדוע זה קורה??

אושר מ

New member
בתפוז יש עניין של שרשורים

את הגבת להודעה של אלעד שכבר יש לה כמה תגובות. ולכן זה הופיע למטה באותו שרשור. אל תדאגי, אני בטוחה שאלעד יראה את ההודעה.

אקווה

New member
ובכן.....

ובכן - בבדיקות דם על הבוקר (ממליצהבחום לכל אחד לפתוח כך את יום הולדתו), בארוחת בוקר עם אמא, בסידורים, בארוחת צהריים עם אמא ובערב - בארוחת צהריים עם החבר הזכור (ולא בהכרח לטוב), שהזמין מקום במסעדה מעולה ביפו. בקיצור - המון קלוריות ואיזה שניים-שלושה קילו עודפים, אבל - כיף חיים. גם יום למחרת זכיתי להנות ממסיבת הפתעה שלא היתה כל כך מפתיעה שכן החבר הזכור לא טרח להסתיר את הפתק, אבל כמות האנשים ותוכן המסיבה (הופעה + שירה בציבור) היו בהחלט מפתיעים. כך שמאוד נהניתי לסיכום, הלוואי כל שנה ככה. אבל - עוד טרם הגעתי להחלטות התלויות ועומדות כאבן תקועה בגרון, לא לבלוע ולא להקיא. אולי גם זה ייפתר פעם. בכל מקרה - תודה שוב על השרשור הנפלא - העלתם לי חיוך על הפנים!!

d@r121

New member
טריגו....../images/Emo35.gif

זה די קל (אמר תלמיד 3 יחידות שנה א´) צריכה עזרה עם משפט הסינוסים/images/Emo3gif לי אגב יש בוחן בלשון מחר/images/Emo3gif

זה ילמד אותי

לעולם לא לאשר יותר בעלי פינות שהינם תלמידים עסוקים, over-achievers והמתנסחים ברהיטות שלא משאירה מקום, אפילו הקטן, לנזוף בהם.

maayan15

New member
חשבתי על משהו....

הפורום נקרא "אפי היקרה"...כי אפי המנהלת...אבל עכשיו גם דנה היא מנהלת...אז זה לא צריך להיקרא "אפי ודנה/דנה ואפי היקרות"?... ודנה לא אמורה להפוך את הכינוי שלה מדנה2909 (או משו כזה..) ל"דנה היקרה"??.... ואם כבר חושבים על זה...אני חייבת לציין שכל הודעות ה"אפי היקרה" האלה באמת לא ממש הוגנות..צריך לכתוב בנושא "חברי הפורום+2מנהלות יקרים"....

dana2909

New member
דפי?? מה הקשר??

אני מודה שאני שוקלת לשנות את שמי למשהו קצת יותר מתאים, אבל המוח שלי מיובש בצורה נוראית מהחום ההיסטרי הזה. איפה החורף הזה לעזאזל???? מישהו שם הבטיח לי חורף! אם יש הצעות אחרות, אני אשמח לקבל. אבל לא דנה היקרה ...משהו אחר..

shellyland

New member
כי זה שילוב של דנה ואפי

מה, לא היה ברור
ולדעתי שתיכן צריכות לכתוב תחת הניק הזה כדי שלא נדע לעולם מי אומרת מה. אני מתפלאה שבאירגון לא חשבו על זה לפני.

ממש לא יזהו...

בוא נראה....הודעה מלאה ארס, רוע, שנאת אדם, סרקזם וחמדנות בריאה, מול רוך, כנות, אהבת אדם וחיית הבית, אופטימיות זהירה ומצפון נקי. קשה, לא תצליחו בחיים להבדיל.

וגם רציתי להזכיר למיטל

שאני זקוקה נואשות לאותן אנרגיות חיוביות ששוגרו עבור המבחן בהיסטוריה, ולשאולה האם היא מוכנה בבקשה לשגרן שנית עבור המבחן במתמטיקה ביום ראשון.
שירה

מיטללל

New member
כל האנרגיות החיוביות שלא משוגרות

רק אליי. אבל אני באמת מאחלת לך בהצלחה :)

מיטללל

New member
תיקון

כל האנרגיות החיוביות שלי משוגרות כעת רק אליי. אבל אני באמת...... :)

למעלה