הופעה

אשף

New member
../images/Emo32.gifהופעה

ערב, 11 בערב ליתר דיוק, אחרי חזרת בוקר פושרת התחלנו לארגן את המקום, לנקות את המקרר והכיור בבר, לפנות כיסאות ושולחנות מהרחבה, לקנות אל-בדים, לקח הרבה שעות. אני על הסולם, תולה אל-בד שחור ברקע של הבמה כשהרכזת המוניציפלית של המושב נכנסת. היא רוצה לדבר איתי. "תשמע אסף, אתה לא לעשות פה מסיבה, אתה צריך לסגור את הכל ב-12" הייתה החלטת ועד, הם לא רוצים מסיבות, או שאין לי מספיק קשרים בועד. הלכתי לדבר עם ראש הועד. לא מוכן. הוא דווקא היה מוכן להזמין לי משטרה אם אני אמשיך מעבר ל12. למחרת כבר על הרגליים בשמונה, מתחילים להעמיס את השתיה ואת התופים והכלים על מכוניות יורדים ליבנאל. ב10 השגנו מקום חדש, מועדון הנוער ביבנאל. ומתחלים. הולכים להביא מקרר קרטיבים של נסטלה, במות מהמחסן של המועצה, פודיומים לבר, וסידור כל המשקאות במקרר - 60 ליטר גולדסטאר בבקבוקים, 8 וודקות, 6 טקילות, 6 ספרייט, 9 קולה, ו15 ממיצים שונים. בונים בר, מקימים במה, מקשטים, בארבע מגיעה הגברה, עוזרים להקים, שישה רמקולים ב PA ולא מוניטור אחד. החזרה הגנרלית נקבעה לשש וחצי, הרי סך הכל אנחנו מנגנים ארבעה ימים ביחד... הבסיסט בחזרה אחרת, הוא מופיע ביום שבת בצל תמר(אחלה הופעה ד"א). בשמונה מתחילה חזרה, כולם עצבניים, עייפים, חרא של חזרה. לא הולך כלום. קובעים באלאנס עם המגביר בעשר וחצי. בעשר אני מתחיל להרים טלפונים. כזאת חזרה זוועה לא הייתה לנו הרבה זמן. אני מצלצל לכל אחד מהחברה ואומר להם להירגע, ושהם חייבים לבוא עם אנרגיות לפני ההופעה. משום מה רק אני, הבסיסט והגיטריסט מגיעים לבאלאנס. מנגנים בשביל הכיף. באחת עשרה וחצי מחילים להגיע אנשים, ככה לאט לאט עד 1. אני בינתיים מחסל שלוש פחיות רד בול. באחת עולים על הבמה, מתחילים להתרגש. המולטי אפקט של הגיטריס קצב נהרס. אין לגיטריסט קצב דיסטורשן. עוישם החלטה קצרה ובונים מחדש סדר הופעה חסר : כמה יוסי (די דומה לגירסת הופעה) אין קץ לילדות משימה בלתי אפשרית יומהולדת אין מקום אחר Toxicity קצת יותר משמונים איש הגיעו. 20 ומשהו רקדו באטרף והשאר ישבו. ירדנו מהבמה קצת בבאסה. ואז מתחילות תגובות. אלי ניגשו איזה 20 מיד אחרי ההופעה, ועוד כמה א"כ, ואני שמח שנהנו. שאלו מתי ההופעה הבאה... אני מבסוט.. אנחנו ע

shulhi86

New member
אחחח... קשה לחיות בשרונה.

חוצמיזה, אסף אתה טוב. אני שמעתי.

ענת1986

New member
מצחיק אחד ../images/Emo9.gif אני דורשת שתספר יותר

על הביצועים לשירים בהופעה עצמה, ופחות על ההכנות וכל מה שמעבר
לזה התכוונתי באייסיקיו

אשף

New member
הביצועים :

כמה יוסי : די דומה לגירסת הופעה, יש כמה אלמנטים מסימנים. הפתיחה בקלידים, פותח את ההופעה, ואז דיסטורשן רצחני (מטאל זון של בוס) ואת השיר, ובסיום, סולו גיטרה, ואז מעבר תופים כמו גירסת הופעה, לברייק, ובקלידים, מין סטרינגס של שנות השמונים, ואז פתיחה בגיטרה עם וואה וואה ודיסטורשן (קריי ביבי של בוס וג'ק האמר של מרשל למתעניינים) פתיחה איטית, כמה קורוסים ככה, ואז מתחיל הבס עם ליווי פאנקי כזה עם סלאפ, ותופים, מרימים את הקצב של השיר. לפי דעתי הביצוע היה אדיר. עם ליווי וואה וואה וסלאפ על הבס נתן קצב מגניב בבתים, ודיסטורשן שנותן בראש בפזמון וכמובן בצעקות. והקהל צועק את המילים, אנשים קופצים על הבמה, היה נחמד. א"כ משימה בלתי אפשרית, פתיחה של גיטרה, קלידים ובס, כמה קורוסים רגילים, וא שינוי מקצב, כניסה של תופים וגיטרת ליווי שעוטפת הכל בדיסטורשן. מסיימים, הקהל כבר מתודלק, מתחילים את יום הולדת. פתיחה קלידים, א"כ גיטרות ותופים בהדרגה. אני מתבלבל במילים, נותן לקהל לצעוק את השתי שורות הבאות וממשיך לשיר. ומגיע פזמון, בצעקות, אנשים עולים על הבמה, כל הבמה רועדת, כמעט נפלו לי הקלידים, בזמן שהגיטריס בסולו אני מוריד שיכורים מהבמה, וחוזר לשיר את הבית, ופזמון, וסולו מכובד של גיטרה, ברייק, סולו תופים, וא"כ מצטרף הבס עם ליין סלאפ מגניב, א"כ אני עם הקלידים מוסיף בסים של טרנסים, ועוד פזמון וריף פסנתר בסיום. בשלב הזה הקהל מנה כ20 איש בעמידה ועוד 30 בישיבה, והשאר בחוץ. אני מתחיל עם הפתיחה של אין מקום אחר, אנשים נכנסים, ועושים את השיר, כמו גירסת הופעה. אחרי העליה של הגיטרה רק אחד מהזיקוקים של הקונפטים עבד, אני מסמן לכולם שמכפילים את הקטע בזמן שהסאונדמן מתקן אותו, והוא עובד... מסיימים את השיר, וגם את ההופעה, הקהל מבקש עוד שיר. בשביל הכיף הגיטריס מתחיל את toxicity, אני שר בית ופזמון ועוד בית, ופפזמון השני אני כבר פורש... נותן להם להמשיך לבד. משם והלאה מסיבה. היום ליויתי את הגיטריסט ללשכת גיוס, הוא הולך לטיס. נראה עוד 11 יום אם הוא ישאר בכושר, נלך להקליט בחדר חזרות

אשף

New member
לא תהיה... לפחות לא בזמן הקרוב...

הגיטריסט חייל... חח איזה מוזר לחשוב על זה. בכל מקרה הפרויקט הבא שלי הרבה יותר שקט, פסנתר, בס וזמרת. אני אעדכן אם יהיה משהו מעניין.

יפה יפה....

כשתהיה הופעה של ההרכב שסיפרת עליו(בהופעה) בבקשה תפרסם... אני מתה לראות אותכם, אתם נשמעים אחלה!

למעלה