הודעות שונות

עדנהלה

New member
היכרות עם משפחות

שלום לכולם , אני אם חד הורית שמתגוררת בגליל המערבי , מאוד רוצה לנסות להקים קבוצה לפעילויות משותפות לבד ועם הילדים . קבוצה למטרה חברתית בעיקר , אך תמיד ישנה אפשרות לקחת את זה לאן שיתאים לנו . מעוניינת בקבוצה מעורבת של גברים ונשיפ חד הוריים .

אורלי42

New member
מחפשת מטפלת לתאומות החל מדצמבר

חברתי צריכה ללדת בתחילת דצמבר באזור רחובות ומחפשת מטפלת לתאומות עם לינה לפחות 3-4 חודשים ראשונים ולאחר מכן משעה 7:00 עד :17:00--אשמח לקבל המלצות

נירה63

New member
אנחנו גם מהצפון נשמח להצטרף

כתבי לי מסר ונוכל להמשיך לדבר בטלפון...

עדנהלה

New member
לך נירה

אהלן נירה , אשמח מאוד אם נוכל לארגן לנו משהו כזה נהייה בקשר ערב נעים לך עדנה

עדנהלה

New member
היי

נירה , מקווה שכאן רק את רואה את ההודעה בואי נהיה בקשר טלפוני ונראה איך מתחילים , רצוי לעניין גם גברים , בנתיים פנו אלי שלוש נשים 0544990058 שבוע טוב לך עדנה

עדנהלה

New member
היי ליפה

יופי ככה זה מתחיל בואי נראה איך עושים זאת נהייה בקשר לילה טוב עדנה

נירה63

New member
לעדנהלה ערב טוב.

הרעיון נהדר, בשמחה רבה, כתבי מסר ונוכל לנסות לארגן משהו...מה דעתך??

קבוצה תמיכה לנשים בהליכים/ גרושות

בעוד שבוע נפתחת קבוצה לנשים גרושות. שמונה מפגשים של שעה וחצי כל אחד. לפרטים ניתן לפנות אלי במסר. שבוע טוב

Talila3

New member
הצעת עבודה לאימהות חד הוריות

עבודה בסוכנות לביטוח מובילה. שעות עבודה 10:00-16:00 תנאים: שכר בסיס + בונוסים + תמריצים + נסיעות סביבת עבודה איכותית, ונעימה. נא לשלוח קורות חיים למייל.

סדנה למודעות עצמית- בראשל"צ../images/Emo42.gif

סדנא למודעות עצמית נפתחת סדנא למודעות עצמית - פסיכולוגיה רוחנית איך נחייה מתוך שמחה אמיתית? מנחה- ויקי רוקח ירושלמי הינך מוזמנת להרצאת מבוא לקורס מודעות עצמית: סדנת ערב: יום א' 17.10.04 בשעה 20.30 סדנת בוקר: יום ג' 19.10.04 בשעה 10.00 לפרטים ולהרשמה: במסרים לאידה *מספר המקומות מוגבל

סיוולה

New member
גם אני רוצה. גם אני רוצה. למה

רק הן? הבנות המתוקות של חד הוריות מבחירה, שינו את שם הפורום שלהן ל"אמהות יחידניות מבחירה". גם אני רוצה שינוי שם? מה דעתכן (וגם תנו רעיונות) על שם הפורום החדש - במקום משפחות חד הוריות שיקראו להן "האמהות/האבות הכי הכי הכי טובות/מסורות בעולם". סתם בצחוק... שתהיה שנה נהדרת ומבורכת.

sunrize1

New member
מחפשת עבודה....

כמטפלת לילד בשעות הבוקר באזור חדרה. אני חד הורית (גרושה), אמא למתבגר מקסים, אחראית, אמינה ואוהבת מאוד ילדים.

למעלה