הודעותלא קשורות

oria15

New member
חס וחלילה.. חזרתי בי..!!!!

אני רשמתי אח"כ התנצלות על מה שכתבתי, וגם רשמתי תודה שלא הכזבתם אותי וגם ביקשתי סליחה אם מישהו נפגע... אז ממי, סליחה אם לקחת את זה באופן אישי.. כי מה שרשמתי בהתחלה היה בגלל שזה לא הסתדר לי עם מה שחברה שלי סיפרה לי עליכם.. אז בכל אופן שוב סליחה...

קיפיק

New member
דווקא לא! אני מסתפקת. ../images/Emo8.gif

חוצמזה....איתי, אתה עוד זוכר את השטיח האדום או שהוא העלה עובש??

נראה לי שכדאי חפש את המטמון

זה הולך בערך ככה- מחביאים חלקים של חפש את המטמון שיוצא מהם בסופו של דברר פאזל שרשום בו איזה משו של ביחד... אפשר גם סתם ערב פופקורן או שוקולד כי אוכל זה דבר שגורם לשיתוף פעולה... אפשר גם להכין כדורי שוקולד ולהגיד בסוף שאם אחד מהמצרכים היה חסר אז לא היו כדורים=לאם אחד מהשבט חסר אז זה לא אותו דבר... ואתה יכול גם סתם להמציא...

זה יהיה אדיר

אבל אם הם יהיו עייפים מדי ולא יהיה שייך לדבר איתם אחרי הסרט רצוי לדחות את זה לשבת ולהרחיב בנושא וליצור מערך פעולות של פעולה שתיים בנושא.

oria15

New member
היי לכולם! אני חדשה פה......

היי!, אני כל הזמן שומעת מחברתי החמודה {שהיא "במקרה" מהפורום} אושרה{!} סיפורים על החב'רה מהפורום שהיא מדברת איתם. אז אני החלטתי שאני חייבת לנסות קצת ולראות בעצמי איך זה להיות פה. וניסיתי..... תמיד אפשר לנסות לא? אף פעם לא מאוחר, נכון?. ולאחר שניסיתי אני מקווה גם שזה ימצא חן בעניי.

oria15

New member
די.. זה לא יפה...

למה אף אחד לא מתייחס אליי? אני רושמת הודעות ואף אחד לא מחזיר לי תגובה ... יש מישהו בכלל שגולש עכשיו? או שזה סתם שכולם מתעלמים? משעמם לי.. לא סיפרו לי שאתם לא מתייחסים לאנשים.. אמרו לי שאתם נחמדים...

oria15

New member
אז אתם באמת נחמדים...כמו שאמרו לי..

לא הכזבתם אותי... תודה!! אני לא רוצה לחשוב על אנשים שאני לא מכירה דברים לא נכונים. סליחה אם פגעתי... ושוב תודה שלא הכזבתם אותי....:]....

mor4ges

New member
אתרים

מישהו יכול לתת לי אתר טוב של חזרה בתשובה מה צריך לעשות ממש בפרטי פרטים שהיה שם ?! אני ממש הודה לכם תודה מור

moshe5mid8

New member
חבר'ה אני צריך עזרה... כנסו בבקשה..

למישהו יש רעיונות לפעילויות שאפשר לעשות עם חבריא ב'?? לא רק חד פעמיות אלא גם חברתיות כמו עזרה לזולת וכו' תודה מראש לעוזרים!!

moriol

New member
חודש אירגון הסתיים- ריקנות.. :)

אנשים.. מה נעשה עכשיו?! ממש ריקנות.. א-ב-ל! אל דאגה.. החודש נגמר אך המלאכה מרובה.. עכשיו צריך לגרום לכל החניכים שהתווספו במהלך חודש להישאר! לעשות ולפעול איתם כמה שיותר.. להרגיש שעושים! שמשנים! שיש טעם לכל זה! :) וחבר'ה תתכוננו..... בחנוכה יש טיול להרי יהודה ל-3 ימים לחברי'ה ב כמובן! :) מוריה:)

oria15

New member
3 השאלות.....

שאלה 1: האם יש כאן אחד בשם אלעד והוא משבט קוממיות?{לא זכור לי מאיפה הוא...} שאלה 2: מה אתם חושבים על השם שלנו? שאלה 3: נכון ש"ישי" יותר יפה "לביא"? {למרות ששניהם מיוחדים, לדעתי "ישי" יותר יפה..}

lali37

New member
אפשר להחביא בכל תחנה של חפש

ת'מטמון מוצר אחד להכנת כדורי שוקולד ובסוף תכינו כדורי שוקולד...

תשובות

1. כן!!! (לגבי איתי ולא אלעד) 2. שם חביב דווקא, פשוט אני צריכה להתרגל 3. דווקא לא. לדעתי.

oria15

New member
איך הוא קורא לעצמו?

רק אם אפשר לדעת.. ואני אשמח מאוד אם תעני לי.......

למעלה