+ הודעונת

moranka

New member
../images/Emo7.gif ../images/Emo24.gif

אוי ממש באסה!! דווקא זה היה יכול להיות חוויה נחמדה... למה היא טוענת שאין לך כלים ואין לך ניסיון? לפחות תקבלי אדום? אני מקווה שכן... אני בעדך!

כי מישהו שאל איזה שאלה על סקס

ואני באמת רציתי לעזור לו.. אפילו אם זה לא קשור לאפי'.. וכולם תקפו אותי שזה פרטי והייתי בוטה מידי וזה.. וכאילו מה. הוא בא שאל בפורום מה אני אשמה
ומאז היא לא מוכנה.. המנהלת הקודם מאוד רצתה שאני אנהל.. ובגלל שטות אחת אני לא מתאימה?? זבל! שתיהן לא ידעו ממש לנהל פורום.. הן יודעות לתמוך... אז התמיכה אצלי קצת יותר חלש... אבל אני יודעת לתמוך יפה מאוד! רק שאני יודעת גם לנהל פורום!(אחרי הכול.. אני כבר מלא זמן מסתובבת לי בתפוז
) זה לא כיף
בינתים אני שולחת מסרים של 'טיפים' מה לעשות

LEATHER REBEL

New member
אני לא מבין - הנה טיפ עבורך

למה את צריכה להתרגש ממה שאמרו לך בפורום? האדם היחיד שיש להתרגש מתגובותיו הוא מנהל/ת הפורום, שכן ביכולתו/ה למחוק הודעות שלא נראות לו/לה. השאר לא יכולים לעשות דבר, אז שיתפוצצו! בתמונה: להקה מפורסמת ומצליחה מאוד שאחת ממורותיי טענה לפני שנים כי אינה קיימת. הרעיון שיש להקה בעולם עם חוש הומור ושהגיטריסט שהוא גם מנהיג הלהקה לובש מדים של ילד בית ספר אנגלי... זה נשמע אז טוב מכדי שהמורה תוכל להאמין. אז הלהקה הפסיקה להיות קיימת? רמז: שלילי בזנ"ט. ומי שעדיין לא מאמין שיתפוצץ גם הוא.

moranka

New member
למה?

דווקא זה היה עניין מרגש... באיזה פורום היה מדובר?

moranka

New member
המנהלת שם../images/Emo46.gif

מחקה את הודעת הפירגון שלי ל'מכורה'.

moranka

New member
מר איתן הפקות.

סלח לי, אבל לא קראתי הכל- רק את ההתחלה

למעלה