+ הודעונת

תהייה קטנה...

מי ענה בסקר שהוא לא עונה על סקרים
לא,כאילו ברצינות... זה באמת לא מובן... (ואני חשבתי שאני היחידה שלא עונה פה על סקרים
)

brozky

New member
שבוע טוב אבל מהיה בסו"ש

הייי ממצב ח'בריה ? קודם כל שיהיה לכולנו שבוע טוב ומצויין!!!!! נו תספרו לי איך עבר אליכם סוף השבוע? מה עשיתם? ומה שתיתם

היום בתפוז אנשים ../images/Emo57.gif

עדי כהן, ה"דיווה" של פסטיגל גיבורי על, תתארח ב 18:00 ב- BlogTV ותענה לשאלות גולשים. שרשרו שאלות כבר עכשיו בפורום פסטיבל כוכבי על
ב 19:00 יתארחו בפורום פסיכומטרי ד"ר ישראל וינקלר, פסיכולוג שיקומי, מומחה בלקויות למידה והפרעות קשב וריכוז, המנהל כיום את מכון רום, לילך ביתן, מנהלת רום פרט וכן ליאור ברק, רכז תחום פסיכומטרי ברום פרט, ויענו לשאלות הגולשים בנושא פסיכומטרי ללקויי למידה.
ב 22:00 יתארח בבלוג TV גור אלפי, מנחה התכנית הדוקו-קומית ככה לא מתנהגים, ויענה על שאלות הגולשים. לבלוג TV: http://www.tapuz.co.il/blogtv
עוד בשעה 22:00 יגיעו לפורום קיצורי קיבה מומחי המרכז הרפואי שיבא -ד"ר קוריאנסקי יוסי וד"ר פייגין אניה וישיבו לשאלות חברי פורום קיצורי קיבה ניתן להשאיר שאלות כבר עכשיו: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=19&msgid=66046845

על הפנים.

כמו תמיד, אני חייב להרוס. למה חייבים לשרבב גופות של חיות מתות למסיבה? מה הם אשמים?

brozky

New member
כן אחי

היה ביום שישי בקיבוץ מעין צבי שאחרי בירה ונשירה התפתח למסיבה ענקית בחדר אוכל של הקיבוץ כ2000 איש בערך היו אבל סגרו את המסיבה שוטרים בסביבות 2:30 והיה בקיבוץ נצר סרני היה בירה ונשירה ושם אחרי זה התפתח למסיבה

../images/Emo32.gif + הודעונת

אנשים יקרים, מחר ב-4:00 (כלומר עוד חמש וחצי שעות) אני יוצא לטיול שנתי ככה שאני לא אהיה כאן בשני-שלישי-רביעי. לא לעשות בעיות ליגורניקית הכחולה (
), שיהיה לכם המשך שבוע מעולה! אוהב, מורן.

MsUnderstood

New member
../images/Emo25.gifבאמת כתבת הודעה../images/Emo70.gif

אני
בך
תהנה המון המון
ותזכור שאפילו אני עשיתי טיול יותר נורא משלך באילת
ולישון יום אחד בשטח זה לא נורא.. כפרעליך,שמור על עצמך
(ושלחת כבר מסר
)

כי בחרו אחת זקנה והיא לא מוכנה שאני

ינהל איתה... היא אומר שאין לי כלים וניסיון ולא יודעת מה אבל אני מבינה בניהול יותר טוב ממנה

למעלה