הוא הא מה קרה??

האם כוונתך למשחק אתמול ?

היתי שם היה אדיר,אני כבר מתכונן למשחק מחר אני אהיה שם.

edlessme

New member
אוף! למה אף אחד לא נותן את התשובה..

הנכונה אף פעם??????? היה מישחק גדווווווולללל... אחושילינג מקנא בך.. הלוואי עליי... אולי עוד ארבע שנים אני אעשה מנוי או משו... באנה... אם יש פה מישהוא שהולך למישחק.... אפילו אם אתה אילם.. לשאוג כמו אריות ולעודד אותם!!!

FloyDviR

New member
צסקא אכלה אותה!!!!!

קיבלת
ויוסי כל הכבוד על היכולת ללכת למשחק הזה
קצת הגזימו עם המחיר הייתי אומר....

brotos

New member
מה זה המכביזם הזה?

אם מישהו פה היה יודע את כל הדברים המסריחים ששמעון מזרחי עשה לא הייתם כל- כך אוהדים את הקבוצה הזאת- לא סתם שרים לו את השיר הנפלא (מילים: סיד בארט): "שמעון מזרחי תתאבד כבר, אני שונא את מכבי". בכלל, לכל אהדת מכבי יש תחושת לאומניות נוראית. מי שלא אוהד אותם הוא אויב האומה. שלא לדבר על כל האנשים שקונים מנוי כדי שיהיה להם כמעין סמל סטטוס. בקיצור, יאללה אנרכיזם- יאללה לשרוף את ההיכל... ואני עוד רוצה שהם ינצחו, מה שגורם לשינאה עצמית שלי.

N a V e

New member
הלאומנית הזו החזיקה בהרבה מקרים

את העם. ושלא תבין לא נכון. אני אוהד בארץ את גליל עליון(אימפריה מאז ומתמיד.עונת הדובדבנים לנצח) כל משחק של מכבי בארץ אני מייחל להפסקה עד שיוכל באמת להצטמצם פה משהו מבחינת הבדלי רמות. אבל מכבי באירופה,ואין מה לעשות,זה נכס לאומי.שמעון מזרחי(דברים נוראיים שעשה?) הוא אדם בעל כח השפעה רב,והצליח להביא את האירוע בסדר הגודל הזה לארץ,כל הכבוד לו,ומגיע לו שמכבי תחזיר לו על כך. ומכבי זה נכס לאומי בימים טרופים אלה. למרות שבעיני הקהל של מכבי צריך להתבייש-כל הרבע הראשון כשצסק"א הובילו הם שתקו והוכיחו עוד פעם שהם קהל של ניצחונות. בכל אופן אני מקווה שמחר הם לא יכנסו לשאננות ויקחו את סקיפר בגמר. העיקר פורום פינק פלויד פה,זה הכי חשוב

../images/Emo23.gif מירי בוהדנה מעבר לפינה

כוכבת הטלוויזיה מירי בוהדנה, המשחקת בדרמה היומית "אהבה מעבר לפינה", מגיעה הערב ב-20:00 לפורום התוכנית, לענות לשאלותיכם Live . האירוח ישודר ב- blogtv ****************************
תפוז למען הקהילה: גיא בן מיכל, תינוק בן 9 חודשים עדיין מאושפז בבית החולים לאחר שאכל רמדיה צמחית. את/ה יכול/ה לעזור לנו להציל את חייו. אנחנו לא מבקשים תרומת מח עצם וגם לא כסף, אנחנו מבקשים שתקראו מזמור תהילים אחד (מזמור כ') ושתפיצו את המייל הזה לכל המכותבים שלכם. גם אם אתם לא מאמינים, אנחנו כן, אז טובה קטנה שלא גוזלת מכם כלום ומצילה את התינוק ואתם שותפים. לרפואת גיא בן מיכל תהילים פרק כ לַמְנַצֵּחַ, מִזְמוֹר לְדָוִד. יַעַנְךָ יְהוָה, בְּיוֹם צָרָה; יְשַׂגֶּבְךָ, שֵׁם אֱלֹהֵי יַעֲקֹב. יִשְׁלַח-עֶזְרְךָ מִקֹּדֶשׁ; וּמִצִּיּוֹן, יִסְעָדֶךָּ. יִזְכֹּר כָּל-מִנְחֹתֶךָ; וְעוֹלָתְךָ יְדַשְּׁנֶה סֶלָה . יִתֶּן-לְךָ כִלְבָבֶךָ; וְכָל-עֲצָתְךָ יְמַלֵּא. נְרַנְּנָה, בִּישׁוּעָתֶךָ וּבְשֵׁם-אֱלֹהֵינוּ נִדְגֹּל ; יְמַלֵּא יְהוָה, כָּל-מִשְׁאֲלוֹתֶיךָ. עַתָּה יָדַעְתִּי כִּי הוֹשִׁיעַ יְהוָה, מְשִׁיחוֹ: יַעֲנֵהוּ, מִ שְּׁמֵי קָדְשׁוֹ בִּגְבֻרוֹת, יֵשַׁע יְמִינוֹ. אֵלֶּה בָרֶכֶב, וְאֵלֶּה בַסּוּסִים; וַאֲנַחְנוּ, בְּשֵׁם-יְהוָה אֱלֹהֵינוּ נַזְכִּיר. הֵמָּה, כָּרְעוּ וְנָפָלוּ; וַאֲנַחְנוּ קַּמְנוּ, וַנִּתְעוֹדָד. יְהוָה הוֹשִׁיעָה: הַמֶּלֶךְ, יַעֲנֵנוּ בְיוֹם-קָרְאֵנוּ ...

החגיגה נמשכת ../images/Emo43.gif../images/Emo79.gif

התוכנית השניה של "תפוז פואה", לקראת האירוויזיון 2004 תשודר הערב ב-20:00 בפורום אירוויזיון וב-blogtv. הערב יהיו שם גם רחלי חיים (שייצגה את ישראל ב-1993), אבי טולדנו (ייצג אותנו ב-1982) וכוכבי הקדם אירוויזיון ירון חדד ועירית ענבי. אתם יכולים כבר עכשיו להשאיר שאלות בפורום לכל אחד מהם. גם היום יחולקו פרסים במהלך התוכנית. שווה לראות!
הזדמנות אחרונה להצביע ל"קופסא" השבוע. בריטני ממשיכה לשלוט במצעד התפוזי, בפינה לשיפוטכם תוכלו למצוא את כל להיטי המועדונים העכשויים, והבלונד משתלט. דרגו והשפיעו על המצעד השווה של המדינה!

עוד כמה דקות זה מתחיל... ../images/Emo34.gif

"תפוז-פואה" השידור המיוחד שהכנו לכם לקראת אירוויזיון 2004 והערב, חלק 2: באולפן עירית ענבי המהממת, ירון חדד שעדיין כולנו זוכרים לו את "זודיאק" ורחלי חיים- המקסימה. אבי טולדנו ישוחח איתנו בטלפון, ונחלק פרסי דיסק אירוויזיון 2004 והסינגל של דוד ד'אור בואו להשתתף, להביע דעתכם ולהעביר שעה של FUN פורום אירוויזיון

למעלה