ההתנקות

../images/Emo32.gifההתנקות ../images/Emo124.gif

טוב אממ, כמו שכולן/ם יודעות/יודעים היום החלה תוכנית ההתנתקות
טוב אני נגד. מסיבה די פשוטה: זאת ארץ ישראל ואסור לנו לוותר עליה. אולם זאת רק עזה, אבל היום זה עזה, אז מה יהיה מחר? ירושלים?? כאילו, רוצחים אותנו ואנחנו צריכים לתת להם תמורה?
ואיפה המוסר לגרש אדם מביתו? אדם שבנה את כל חייו שם. אריאל שרון לא יכול להבין, כי הוא לא גר שם, ולא בדיוק אדם מאמין. ואם הוא חושב שההתנתקות תביא שלום הוא טועה, ובגדול. כשהלבנונים הפציצו אותנו בקטיושות, ואז ב-82 יצאנו מלבנון, קרה משהו? שלום? לא נראה לי. הקטיושות האלו אולי הפסיקו, אבל לפני זה הם הרגו את סבא שלי [כמה ימים לפני הבר מצווה של אבי] ועוד מלא אנשים, וכך עושים הקאסמים. אולי הם היפסקו, אבל הערבים ימצאו כל דרך להרוג אותנו. אז אממ, תרשמו את מה שאתן/ם מרגישות/ים על התנתקות.
[וככה אני לא יותר מפגרת משאני עכשיו
]. ו... הדר ושני אתן יכולות למחוק אם זה לא נראה לכן חשוב

efratushh

New member
תפוז מעצבן!

אני חושבת שאנשים מסיקים מסקנות מהר מידיי, אריאל שרון הוא לא ילד קטן, הוא יודע מה הוא עושה, והוא יודע הרבה דברים שאנחנו לא יודעים,והוא לא היה נותן את המדינה סתם ככה.. אני לא חושבת שזה נכון לתת חלקים מהארץ שלנו, אבל אני לא יכולה להגיד שאני ממש נגד ההיתנקות כשלא שמעתי את הצד השני...

אמממ טוב....

גם אני בהתחלה ההייתי בעד, כי אולי זה באמת יכול להביא שלום, כי אנחנו מסכנים את החיילים שלנו בגלל 9000 אנשים
ואני כן ניסיתי להבין את הצד השני. אבל אריאל שרון גם טיפש. בגלל שהוא כמו ילד קטן עושה מה שבוש אומר לו. אני מקווה מאוד שהוא לא טועה. כי אם הוא כן, שיקח למצפונו. בכל אופן, לכל אחד יש דעה שלו והשקפת עולם שונה. לא ציפיתי גם שיסכימו איתי, אלא רק חשבתי שכדאי לדבר על זה, ולשוחח על הנושא הזה, ושכל אחד ינסה לראות את הצד השני

efratushh

New member
כן, אני מסכימה איתך.

זה נושא חשוב, שלא צריך להתעלם ממנו.

loserontheloose

New member
לדעתי

לא צריך לדסקס את הנושא הזה פה. זה יגרום לריבים ולאווירה לא טובה ומטרת הפורום הזה היא לדבר על הבקסטריט בויז והמוזיקה שלהם, אם הייתי רוצה לדבר על פוליטיקה, הייתי הולכת לפורום שזאת המטרה שלו. אני יודעת שלפעמים רוצים *קצת* יותר מרק מוזיקה ושיש דברים יותר חשובים אבל זה באמת שווה לאבד את האווירה הנחמדה פה בשביל פוליטיקה?

גם אני לא רוצה אוירה רעה וזה,

אבל זה משהו שאי אפשר להתיעלם ממנו, ואני בטוחה שגם בקסטריט מודעים אליו
וכמו שכתבתי, הדר ושני יכולות למחוק את השרשור הזה אם הן לא חושבות שהוא ראוי פה

עטר9

New member
לדעתי....

ההתנתקות כן יכולה להביא איתה דברים טובים.... זה לא שנותנים את הארץ בתמורה לפיגועים, אבל- היינו צריכים לדרוש משהו גדול בתמורה לכך שנפנה אנשים מבתיהם ונוותר על חלק מהארץ שלנו.... בכל מקרה אני לא נגד ולא בעד... וחוץ מזה אני חושבת שמי שהחליט על זה קצת יותר מבין ממני אז אני לא חושבת שאני יכולה לומר שהם טועים כי אני לא ממש מבינה בזה.... וגם- זה כל אחד וההשקפה שלו..

גם לי אין

כאילו אני רואה את שני הצדדים אבל אני לא יכולה להחליט בעד או נגד כי גם אם אני יגיד בעד יהיו לזה יתרונות וחיסרונות ואותו דבר גם נגד אז קצת קשה להחליט אבל אם מי שהחליט שמתנתקים אז אני מאמינה שהוא יודע מה הוא עושה

עטר9

New member
לא בדיוק לבד אבל הוא לא התייחס ל

דעות של שאר האנשים... ואחרי שהוא החליט- זהו.... אין מה לומר בנוגע לזה, מה שלדעתי לא היה בסדר....

למעלה