ההי D:

../images/Emo26.gifכנסו בנות חחחח D=../images/Emo36.gif

אני נופר חן ועוד כמה חברות שלנו מהכיתה אחראיות לספר מחזור שלנו [: בקיצור. המצאנו כזה שיר על הכיתה שלנו :) קראו ה-כ-ל
הצילצול מגיע בשמונה וחצי כרגיל היום של ט'3 מתחיל. שיעור לשון עם המורה גילה, הילה דור ורז עדיין בזולה. אופק בלילי שירים מזמזמת, ודילב על אביחי כל הזמן מדברת. פז בערך כל חמש דקות נירדמת, ודורית כרגיל מאחרת. ההפסקה הגיעה, וגילה צועקת במפתיע, חכו רגע משפט אחרון! ופסרמן ומאור רבים מי יצא ראשון. ההפסקה נגמרה, כולם מבואסים. ואז לאט לאט כולם נכנסים. שיעור עם הינדה אזרחות, עומרי אלון וגיא מתכוננים למבחן בספרות. אז הינדה שואלת במפתיע את מעין שאלה .. ומעין כרגיל, בשלה. מרגריטה ודריה ביחד מציירות וחזן כמובן מצייר על הקירות. אז הגיע הצלצול הגואל, ונתנאל כמובן מתחיל לבלבל. שיעור ספרות הוא השיעור הבא, ציפי נכנסת וצועקת ונופר בכוונה צוחקת. חן מדברת עם כולם ושמה פס על העולם, צחוקה המתגלגל מדביק גם את שירן, ואז מתחיל כל הבלאגן. יניב מנחם לעצמו ממלמל ואייל בנתיים שאלות שואל. זיוה וספיר לשיעור מקשיבות ולפעמים בינהן מדברות. רוני ואנדריי משחקים בנתיים פוקר, ולפעמי מתחילים את זה על הבוקר. רוית שלי מור ואלמוג משתוללות וצוחקות בינהן, וענבר חושבת איך במשחק להתקדם. יניב על ברייקדאנס כל הזמן חופר ועליו לא מוותר. ואז כוכבה לכיתה מגיעה, והודעות בשפע מודיעה. זהו, נגמר היום ! למרות שאנחנו לא מרימים את כל הכיסאות מחר נגיע בבוקר ונקבל צעקות.

../images/Emo210.gifיאא איזה מהמםםם

מוכשרותתתת אחושילינג [אני לא קשורה "אחושילינג"
]

חן XD

New member
../images/Emo41.gif חחחחחח איזה חזק זה יצא השיר הזה

אני את ופז עשיינו את זה הזכויות שמורות חחחחח

../images/Emo108.gifנצל"ש..אני מעלה לפה את כל הדברים שהנכתי

דרך האתר הזה... אז אל תגיבו עד שאני לא מסיימת... כשאני יסיים אני יגיד ותוכלו להגיב...:)

../images/Emo108.gif5

למרות שהיא לא בפורום.. היא בת דודה שלי היא נירשמה לפה אבל היא לא ניכנסת הרבה.. אז סבינה אני מקווה שיום אחד תיכנסי ותיראי:]

למעלה