ההיתי זקוקה לזה חחחחחחחחחחחחח

j e n n y lopez

New member
../images/Emo32.gifההיתי זקוקה לזה חחחחחחחחחחחחח

דייי אמא יש לנו מחר יום התרמה ובאה חולת סכרת אמממאאאאאאאאאאא זה היה מזה מפחייייד כל נה שראיתי תזריקות האלה צרחתי
אתמול היתקשרתי למורה לאזרחות אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא זה היה מפדחחחחחחחחחחחחחחחחחח רצח אמא זה היה מווזר היה פדיחות ועוד היוםם אמאאא היא כזה אמרה לי שיייייייה טוב לא משנה חחחח נספר אחרי זה חחחחחח סליחהה ההיתי חייבת לפרוק את זה

j e n n y lopez

New member
אאההה והכי חשוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אמאאמממממא קיבלתי תעודת הערכה חחחחחחחח איזה צחוקים כווווול המקצעות חוץ מספורט היה רשום מפטפטת ,מדברת בלי הפסקה,לא מפסיקה לדבר,מפטפטת כל השיעור,אניה חודלת מדיבוריה,מדברת עפם הסובבות אותה.............וכוווווו הכללללל 9 מפטפטת
מתוך 10.......

j e n n y lopez

New member
חחח אי מתה עליווווווווווווווווו

יש לי אותו בכלללללל דיסק הוא שיר כזה שוווווווה
היום שמנו אותו בכיתה וכולם שרו היה מזה מצחיק חשבתי רק אני כירה אותו אבל כולם מכיירייייים איזה שייייייייייייייייייייייייר אוווווווופ יש מחר מבחן בביולוגיה שיייייט
יאלה ההיתי פה חחחחחחחח ביווווווווווווווש אני יבוא יותא מאוחר או מחר יחחחח תגעגע אווווופ אני מתחרפפפפפפפנת!|\@4|3 ביוש

boricua

New member
אהה, אל תזכיר לי...

הייתי אתמול באולימפידה של הביולוגיה בת"א, עצובבבבבבבבבבבבבבב...

חחח לא אני לא צם

ואמממ אני כ"כ מאושר שחזרנו הבייתה מוקדם חחח אני לא רגיל להגיע הבייתה מביצפר כשיש עוד אור בחוץ חחחח אמממ ואני לומד בביצפר בפרדסכץ/בני ברק...... ובהצלחה במבחן!

../images/Emo103.gif../images/Emo185.gifמנצלש"ת

אם כבר יש שרשור כזה...אז למה לא לפרוק וואי זה הולך להיות ארוך נכשלתי בתנ"ך אני גרועה בהיסטוריה כנ"ל בלשון המחנך שלי שונא אותי הוא מנסה לעשות הכל בשביל לגרום לי להרגיש אשמה היו לי מדבקות על הגב עד לא מזמן כי עשו לי בדיקה מסריחה ועכשיו שהוציאו לי אותן כואף לי אפילו יותר אני צרכה לקנות שולחן חדשדש ואין לי כוח אני שונאת את המחשב שלי הוא לא נכנס לי לאתר הפולני ולא לרשמי אפילו לא לנענע גם לפורום הזה הוא עושה לי טובה שהוא נכנס האייסיקיו שלי לא נפתח ושל אחותי כן וזה מעצבן! המחשב שלי לא מפסיק לחשוב בא לי לבעוט בו אם אני אבעט בו זה יעשה רעש מפחיד אז אני אוותר אני צרכה לעשות שיעורים יש לי עבודה במתמטיקה של איזה מיליום ואחד תרגילים לעשות ואין לי כוייח אני צרכה שיעורים פרטיים בלשון אני רוצה אייס קפה אין תקציב אני צרכה לסדר ת'חדר אין לי כוח המבחן בתנ"ך שהיה היום היה על כל מה שלא למדתי איזה כיף להיכשל בתנ"ך הממוצע שלי גרוע אני צרכה להסתפר שורף לי באצבעות הפלאפון שלי נדפק יש לי מלא דברים לעשות ואני יושבת פה כמו איזה מפגרת וכותבת שטויות אני רוצה ג'ניפר אבל אין כי יש לי מחשב דפוק ויש בצפר מסריח אני רוצה הופעה אבל אין כי ככה אני רוצה חו"ל אני רוצה פגישה אני רוצה המון דברים...כמה חבל נשבר לי הלק הצהוב מרקר הוא ליכלך לי את המכנסיים החדשות!!טוף נו הן עלו איזה 5 ש"ח אני רוצה שוקו ואין קר לי וגם חם לי בא לי מסטיק אבל אין טוף דיי אחרת זה לא ייגמר לעולם וגם ככה לא נראה לי שמישו קרא את זה...טוף לפחות פרקתי חח זה כיף צריף לעשות את זה לעיתים קרובות

boricua

New member
מצבי לא פחות גרוע משלך....אההההה

יש לי מתכונות ובגרויות מפה ועד לאילת... אני מתה לטוס מפה לאן שהוא לנוח קצת.... אני שונאת מתמטיקה!!!!!!! אני לומדת בכיתת מחשבים שיש פה 99% בנים מפגרים, מיקרובים חבל על הזמן... בא לי למות!!! המזג אויר הזה יכול לדכא כל אחד, אפילו את העור המסכן שלי...

../images/Emo103.gif../images/Emo185.gifשנה הבאה הרשימה תהיה

ארוכה כפליים...וואי זה כיף לכתוב רשימות=)חח דיייייי מעניין איך השירים באלבום נשמעיםםםם וואוווווווו אני רוצההה

למעלה