הגיע במייל - חשוב...

../images/Emo32.gif הגיע במייל - חשוב...

שלום לכולם, אני סיגל, לומדת בכתה י``ב. אני זקוקה לעזרתכם עכשיו, ולא רק אני. בגלל המצב הבריאותי אני לא יכולה ללמוד בבית הספר עם כל החבר`ה, ולכן כבר שש שנים שאני לומדת מהבית בעזרת מורים מעמותת תללי``ם (תמיכה לימודית לילדים מרותקים). הם שולחים אליי הביתה (ואל עוד כאלף תלמידים חולים ברחבי הארץ) מורים ובנות שירות לאומי, מפעילים קמפוס וירטואלי עם שיעורים אונליין במגוון מקצועות ורמות, עוזרים בהשאלת ציוד למי שאין ידו משגת ועוד, והכל בחינם (בעיקר בזכות תרומות). הם עוזרים לצמצם פערים ולחזור לשגרה בריאה, מתוך ההכרה שלשמור על מסלול חיים בריא בזמן המחלה מהווה כוח מעודד ומחזק, כוח של תקווה. באופן אישי אני מודה עליהם מדי יום ומדי שנה, ותעודת הבגרות שאני מוציאה היא הרבה בזכותם. אלא מה? משרד החינוך לא האריך את החוזה עם תללי``ם מעבר לחודש מאי וחלופות אין. אם לא נצליח לשנות את רוע הגזירה, תללי``ם תפסיק לפעול השנה ב-31/5! איך לכל הרוחות הם מצפים שנסיים כך את השנה, שנעבור את המבחנים והבגרויות? זו לא הפעם הראשונה. בשש השנים האלה שאני נעזרת בתללי``ם, לא הייתה שנה אחת שלא היינו צריכים להילחם על הזכות ללמוד. וכל פעם התלמידים והמשפחות הנאבקים במחלות קשות, פציעות מתאונות או פיגועים, אפילו כאלה שנאבקים על חייהם - נאלצים להיאבק גם באטימות הבלתי אפשרית של משרד החינוך. אל תטעו לרגע - לא מדובר במותרות אלא בזכות בסיסית המעוגנת בחוק חינוך חובה לילד החולה. כן, הממשלה עוברת על החוק... אז אני מבקשת את עזרתכם, חתמו על העצומה והפיצו אותה לכל מכותביכם, אולי ביחד נצליח להראות למשרד החינוך שיש מי שאכפת לו ושלא נעבור על כך בשתיקה. חתימה על העצומה

חופים05

New member
חיתמו על העצומה בלינק ששלחה מיכל והעבירו!

מיכל תודה שהבאת לפורום. נכנסתי וחתמתי, אך ראיתי שהם אספו מעט מאד חותמים. לא ידעתי על קיום הפעילות החשובה הזו של עמותה העוזרת לילדים המרותקים לביתם ללמוד בבית. זו בושה גדולה שמשרד החינוך רוצה להפסיק פעילותה! אולי מי מבין חברי הפורומים קשור לתקשורת ויכול להביא את הסיפור לציבור הרחב. זו כנראה עוד אחת מהגזירות הכלכליות שמשרד האוצר רוצה להנחית על השכבות החלשות באוכלוסיה, כמנהגו בעבר של ביבי.

למעלה