האסון ברצועה

liatsw1

New member
../images/Emo32.gif האסון ברצועה

בס"ד חברות יקרות, מאז ששמעתי על האסון היום בבוקר ברצועת עזה קשה לי להשתחרר, אני בוכה ודומעת ומתפללת לד' שיציל את החייל החטוף ויחזיר אותו בשלום.
תהיה נשמת ההרוגים בגן-עדן. עפ"י היהדות הם נחשבים הרוגי מלכות ומתו כמגינים על עם ישראל וקידוש השם. אם כל אחת תוכל לקרוא את פרק התהילים המצורף שיחזור החייל החטוף הביתה בשלום: "שיר למעלות אשא עיני אל ההרים מאין יבוא עזרי עזרי מעם ה' עושה שמיים וארץ אל יתן למוט רגלך אל ינום שומרך הינה לא ינום ולא ישן שומר ישראל ה' שומרך ה' צילך על יד ימינך יומם השמש לא יככה וירח בלילה ה' ישמורך מכל רע ישמור את נפשך ה' ישמור צאתך ובואך מעתה ועד עולם" (תהילים קכ"א) ובעז"ה שנשמע בשורות טובות.

../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif להרוגי האסון

מתפללת למען החייל החטוף שיחזור הביתה בשלום. לבשורות טובות

נורא, נורא, נורא ../images/Emo14.gif

שמעתי רק עכשיו. מודה שבתקופות אחרות הייתי שומעת חדשות ואקטואליה נון סטופ - גלי צה"ל. היום, פחות. הרבה פחות. זה לא עושה לי טוב. זה עושה לי סטרס אני נקרעת בין הרצון לדעת לבין הכמיהה לא לדעת כלום. מתפללת להחזרתו של החטוף בריא ושלם. יהי זכרם של ההרוגים ברוך.

yaelma1

New member
נורא ואיום

שיחזור בשלום ושתהא נשמת ההרוגים צרורה בצרור החיים.

liatsw1

New member
אני מקבלת הודעה על המסר באי-מייל

אבל בתיבת המסרים אין מסר ממך. זה מוזר כי שה קורה פעם שניה. בואינג, רומיה - אולי אתן יודעת את פשר הענין? וכיצד אני יכולה לקרוא את המסר ששלחה yaelma1? זו הפעם הראשונה שאני נתקלת בבעיה כזו.

yaelma1

New member
אז זה המסר

ביום רביעי הקרוב בשעה 18:00 יש הרצאה במכון פוע``ה בירושלים בנושא התמודדות חברתית עם טיפולי פוריות מהרבנית חנה לוי אשתו של ח``כ הרב יצחק לוי. לא היו להם ילדים והם אימצו ארבעה ואחת נהרגה בפיגוע. ראיתי את זה בפורום פוריות בכיפה וחשבתי שזה אולי יעניין אותך.

galim29

New member
../images/Emo70.gifעצוב עצוב עצוב..

מחריד. בדיוק היום בבוקר חשבתי לעצמי איזה יופי שנהיה שקט בגזרה הזאת. אני עולה על אוטובוס כל בוקר ותמיד יש לי את הפחד האינטואיטיבי העמוק שמשהו יקרה. כל כך כואב לחיות בתחושת פחד כל הזמן ואני מתקשה לחשוב על החייל המסכן ומקווה כל כך שישחררו אותו והוא יחזור למשפחה שלו במהרה. עצוב עצוב עצוב...

מתפללת עבורו - שיחזור הביתה בשלום

שהפצועים - יבריאו. שהחטוף - יחזור הביתה בשלום, מחזקת את ידי המשפחה. שההרוגים - תהיה נשמתם בגן עדן, תנחומיי למשפחות. שנדע רק בשורות טובות דמות

שון001

New member
אמן ואמן ../images/Emo16.gif ../images/Emo16.gif ../images/Emo16.gif

שנדע רק ימים טובים ומאושרים יותר. ושהחטוף יחזור הביתה בשלום

ר ו מ י ה

New member
אסון איום - פשוט נורא ../images/Emo14.gif

חושבת בכאב איום על משפחות הנפגעים מקווה להחלמה מלאה של הפצועים מתפללת בכל ליבי להצלת החייל החטוף ומקווה שישוב בבטחה אל בני משפחתו. תודה על ההפניה לפרק התהילים.

למעלה