האיש הביוני

AYELET1

New member
../images/Emo32.gif האיש הביוני

כבר לפנ שנתיים נמצאו הממצאים העשויים להוביל למשהו בנוסח האיש הביוני (או לפחות לגפיים רובוטיןת), אך ממצאים נוספים עשויים להוביל רחוק יותר את הרעיון. http://www.haaretz.co.il/hasite/pages/ShArtPE.jhtml?itemNo=88587&contrassID=2&subContrassID=2&sbSubContrassID=0

זאת אומרת שאם העצבים חיים

והמוח עדיין שולח פקודות, אפשר לחפש גפיים לקטועי גפיים, והם יוכלו להשתמש בהם במקום הגפה החסרה. מעניין....

AYELET1

New member
../images/Emo32.gif אופסס... התבלבלנו...

מה קורה כאשר שודדים שוכחים לגזור פתחי עיניים בכובע הגרב...

bimbo.

New member
טוב שאפשר גם לצחוק עליהם ולא ../images/Emo6.gif

רק לחשוש מהם...

bimbo.

New member
התכוונתי שאפשר לצחוק הן

על השודדים והן על תוקפי הנשים. בעניין השרשורים: הם יוצרים קצת אי הבנות, כאשר תגובה על הודעה מסויימת מופיעה אחרי שתי הודעות אחרות, ולא תמיד ברור על מה ולמה.

AYELET1

New member
אני יודעת. אילוצים של מבנה

הפורום. אילוצים היוצרים בלבול לא רק כאן. אבל סה"כ בד"כ מבינים למה הכוונה

bimbo.

New member
גם אנחנו ממשיכים לפקד גם כשאין ../images/Emo10.gif

מי שיציית.... ובכן, כל הרעיון נשמע פנטסטי, מפני שיש כאן אפשרויות ללא ספור לעזור לבני אדם שהחיים (והשרירים) שלהם התנכלו להם. אבל מה יהיה הלאה? מפחידה אותי האפשרות שבסופו של דבר הגולם יקום על יוצרו, ומי יודע אם לא יגיע הזמן שהרובוטים ישלטו בנו ולא אנחנו בהם. אבל בנתיים זה נשמע נפלא!

AYELET1

New member
לגבי השורה הראשונה-

רלוונטי מאד לעניינינו
לגבי שליטת הרובוטים- לא נראה לי שבגפיים המלאכותיות קיימת סכנה כזו, כי לא מדובר ברובוט המתפקד עצמאית, אלא במכשיר האמור לקבל פקודות ורק אז לתפקד.

bimbo.

New member
"מן הון להון", נגיע לאסון (עם ../images/Emo46.gif

הרובוטים). כוונתי, שכאשר מצליחים בהמצאה, תמיד מחפשים להתפתח הלאה, וזה עשוי לעבור את גבול הגפיים המלאכותיות. סליחה על שאני פסימית, אבל תמיד עומדת לנגד עיני התפתחות האטום.

בימבו, פקודות המוח עוברות

לשרירים, ואליהן מחברים את הגפיים. אבל גם העצבים חיים בקצה הגפה הקטוע, ובמקרים מסוימים הוא עוזרים לפעילות. שמעת על "כאבי פנטום"? אלא כאבים שיש מקצות הגפה הקטועה, שהמוח שולח לשרירים ולעצבים, והמוח לא יודע שהגפה כבר איננה שם.

AYELET1

New member
אבל אם כולם יחששו כמוך, אזי

התקדמות הטכנולוגיה כולה תיעצר! התפתחות האטום הביאה לדברים חיוביים (הפקת אנרגיה בדרכים חדשות, לא רק מפחם ונפט) והביאה גם דברים שליליים. סה"כ מדובר בכלי , שעשוי לתרןם דברים חיוביים ועשוי להרוס!

bimbo.

New member
חס וחלילה. אני מאוד מקווה ../images/Emo42.gif

שהטכנולוגיה תמשיך להתפתח ולפתח אמצעים שיעזרו למין האנושי ואולי גם לבעלי חיים. אבל אי שם מנקר חשש... בואי נאמר כך: אם זה היה תלוי בי, הייתי ממשיכה לפתח.

למעלה