האופ השבועי

Mייקל

New member
../images/Emo32.gif האופ השבועי

היי כולם. יום שבת הגיע, ואיתו סוף הסופ"ש, והחלטתי על
שבועי קבוע, שיכלול כמה נושאים שחשובים לציון וסתם איזה משהו משמח. 1. הקטל בכבישים - 15 הרוגים השבוע בתאונות דרכים הלילה נהרג אדם לאחר שרכבו התנגש בגמל; במבצע בצפון פסלה המשטרה רשיונותיהם של 23 נהגים 15 בני אדם נהרגו מתחילת השבוע בתאונות דרכים ברחבי הארץ. בתאונה קטלנית הלילה (שבת) באיזור הדרום נהרג אדם אחד בהתנגשות מכוניתו בגמל שחצה את הכביש ליד צומת ערוער. באחרונה הגבירה המשטרה בדרום את פעילותה נגד בעלי גמלים המאפשרים להם לשוטט בחופשיות. בתוך כך, משטרת התנועה באזור הצפון ערכה הלילה מבצע תנועה רחב היקף במהלכו בדקו השוטרים כאלף כלי רכב. 23 נהגים נפסלו מלהמשיך לנהוג כאשר שניים מהם היו שיכורים בעת הנהיגה. הסיבות האחרות לפסילה: נהיגה במהירות מופרזת ותקלות בכלי הרכב. כמו-כן נרשמו כ-350 דו"חות לנהגים על עבירות תנועה שונות. יצויין כי למרות המספר הגבוה של ההרוגים בתאונות הדרכים השבוע, מתחילת השנה נרשמה דווקא ירידה במספר ההרוגים בתאונות לעומת התקופה המקבילה אשתקד: 248 הרוגים מתחילת השנה, לעומת 300 הרוגים בתקופה המקבילה אשתקד. 2. 8 שנים לאסון ערד - ממש רגע לפני שהמשינאים מתאחדים, צוין אתמול יום השנה ה-8 למותם של שלושת ההרוגי האסון. בתור אוהבי מוסיקה פסטיבלים והופעות, אני חושב שהנושא מספיק חשוב כדי ללמד את כולנו לקח. הכל בקישור מפורום משינה. סרט טוב - 'מוצאים את נמו'
- הסרט של דיסני-פיקאסר הוא פנינה קולנועית, ששוברת קופות (עברה את ה-300 מליון הסופ"ש הנוכחי) ושוברת לבבות. ראיתי את הסרט אתמול - פשוט מקסים. אני לא אפרט מדי, רק אמליץ לכם לרוץ לקולנוע ולשכוח מהצרות לשעתיים. ומי שהולך - שימו לב לכל הקריצות לעבר סרטים אחרים ('ממנטו', 'צעצוע של סיפור', 'מלתעות') זהו. שיהיה לכם אחלה של סוף-סופ"ש והכי חשוב - תחגרו גם מאחור Mייקל.

Ez sLeeP

New member
שבוע נעים!..

שיהיה שבוע זהיר. שבוע משמח. שבוע חיוני, ולא קטלני. חיו, ותנו לחיות. אל תהיו פזיזים. *חוגר גם מאחור, כבר 16 וחצי שנה*
נדבו'ש.

לייק הלו,

מייקל, איפה אתה חי? בן כמה חשבת שבני האהוב? מה נראה לך שעשיתי אותו בגיל מתחת ל-5? כמה מפותח אתה חושב שאני?

מייקל

אנ ינותן לך שבוע ללמוד את הגילאים של שוכני הפורום - יש מבחן בתום השבוע אתה לא ידעת שאני ב ן 20 ולא ידעת שנדבוש בן (כמעט) 17 מה יהיה?

חחחחחחחח

תומר, בן כמה המצחיקול חשב שאתה?, את זה אני חייב לשמוע. עכשיו אנחנו יודעים למה הוא קרה לעצמו מייקל 21. בשביל שהוא לא ישכח... :)

ZVI Z

New member
לפי איך שזה נשמע

מייקל יותר בלונדינית מנועה וכרמית!

ZVI Z

New member
את לא מכירה את חוק ג'יסוטרייה

החוק אומר שאנשים לא אוהבים לצחוק מבדיחות/אמירות/משפטים/מה שלא יהיה שבהם משורבב השם שלהם. חוצמיזה שאני לא מקבל כסף בשביל להצחיק,אם הייתי מקבל הייתי מנסה להשתפר.

ZVI Z

New member
חחחחחחחחחח איזה בלונדינית!!!!!!!!!!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מייקל לא אמר מילה נגד בלונדינים ואת מזמינה אותו למכות...אה בלונדינית

ZVI Z

New member
סעיף ב' של חוק ג'יסוטרייה אומר כך:

גם אם שמו של אדם לא משורבב אך הירידה היא עליו הסיכויים שהוא יראה את זה כמצחיק הם די אפסיים.

Mייקל

New member
תגידו מה נסגר איתכם? כנסו כולם

א. ידעתי בן כמה נדב - זו הייתה הערה צינית על ציון הגיל שלו (עכשהוא ציין אותו) ב. תומר? לא יודע בן כמה אתה? אתה מעליל עלי עלילות! ג. גל - יא חצוף! זה שעשית את נדבר כשהיית בן 6, אני לא אשם! יא גרוזיני מפותח מדי! ד - צבי!!! אתה יורד עליי? עליי? עליייייייי? על המומחה שלך? יאלה נועה, בואוי מכות, אני כבר גומר אותו נעלבתי מכולם. מייקל הפגוע קשה.

ZVI Z

New member
אתה מ"לש!../images/Emo3.gif

מומחה לשעבר! מעבר לכך,אני כבר שנים מנסה לתקן אותך שקורין אלאל זה אלאל ולא אלעל! זאת הבעיה היחידה שלי איתך! ורק ציינתי שלפי איך שהם יורדים עליך.אתה חתיכת בלונדינית! בתשובותיך הנ"ל אתה מוכיח שלא.זהו.סוף.

למעלה