כל שנה מאחרי פורים אני מתחיל לרעוד...רבותי המצות הללו עושות שמות במערכת העיכול שלי! בבית הכנסת מתרחקים ממני כמצורע! רשע אחד אמר לי שאני הסיבה האמיתית לאפקט החממה! אני אדם דתי ומחפש פתרון הלכתי.
אני גר בי-ם.עדיין בארון חלקית.מחר יש לי הזדמנות פז-בית ריק.אני מת לנצל את זה ל'איבוד הבתולין'.אין לי מושג מה אני עושה מכאן והלאה.. ואל תגידו לי ה.ל.ל כי זה למחר ודיברתי איתם והם התעצבנו עליי. אם יש לכם מידע על מכונים בעיר הקודש,או כל מידע שיכול לעזור לי כולל טיפים כולל הכל. תנסו לחשוב מה אני מרגיש..ומקווה שתעזרו לי. מקווה שאני אוכל להתחבר לאינטרנט מחר לראות מה רשמתם לילה טוב.תודה.
הייתי אצל חבר שנהיה בריסקער.וראיתי שלפני קידוש הוא מרחרח את הישבנים של הקטנים בטיטולים וגם של קצת גדולים.ואמר לי כי אסור לומר דבר שבקדושה כשיש ריח.ולדעתי זה ביזוי כבוד הבריות בקטנים וכ"ש בגדולים.דעתכם?
עם חמאה בארוחות חלביות ושמאלץ בבשריות. מומלץ עם שלוש מאות גרם אנטריקוט ליד, ואז נירה לי אפשר להשאיר את כל המצות לילדים. לילדים יש קטע משלהם עם המוצר המוזר הזה, הם כבר מוצאים איפה לפורר אותן.
אוכל תימני Rulezzzzzzzzzzz. הח'ילבה, הלחוח, המלאווח, ג'חנון, קפה לבן, סחוג. מממ. רק לחשוב על כל זה בא לי לפצוח בצעד תימני. כל הפיתות עבודת יד שיצא לי לאכול היו איכותיות...
הפתרון שלי הוא לקנות לפני פסח כמה כיכרות של לחם פרוס להקפיא, ולאכול בפסח בתיאבון. אבל זה לא באמת פיתרון הלכתי. ================= הלכתית - אפשר גם לא לאכול לחם/מצה שבוע אחד. נצל את השבוע לדיאטת אטקינס (=דיאטה מבוססת חלבונים) עם קצת תפוחי אדמה בשביל האיזון. זה אפילו בריא. **) הייתרון בהיעדר לחם הוא - מכיוון שאין על מה למרוח את החמאה - גם פחות משמינים.