- האוסף

שאלה כואבת לקראת פסח

כל שנה מאחרי פורים אני מתחיל לרעוד...רבותי המצות הללו עושות שמות במערכת העיכול שלי! בבית הכנסת מתרחקים ממני כמצורע! רשע אחד אמר לי שאני הסיבה האמיתית לאפקט החממה! אני אדם דתי ומחפש פתרון הלכתי.

yakif2

New member
בבקשה לא להיות ציניים..ותעזרו לי..

אני גר בי-ם.עדיין בארון חלקית.מחר יש לי הזדמנות פז-בית ריק.אני מת לנצל את זה ל'איבוד הבתולין'.אין לי מושג מה אני עושה מכאן והלאה.. ואל תגידו לי ה.ל.ל כי זה למחר ודיברתי איתם והם התעצבנו עליי. אם יש לכם מידע על מכונים בעיר הקודש,או כל מידע שיכול לעזור לי כולל טיפים כולל הכל. תנסו לחשוב מה אני מרגיש..ומקווה שתעזרו לי. מקווה שאני אוכל להתחבר לאינטרנט מחר לראות מה רשמתם לילה טוב.תודה.

איך למצוא דתיה שמעונינת בסקס?

אני צעיר חרדי, ואני רוצה לגלות יותר על עולם הבחורות שחסום אצלינו. יש בטח בחורות חרדיות\דתיות שמעונינות להתנסות בסקס, אבל איך אני מגיע אליהם?

asaf2OOO

New member
מה אתם אומרים?

הייתי אצל חבר שנהיה בריסקער.וראיתי שלפני קידוש הוא מרחרח את הישבנים של הקטנים בטיטולים וגם של קצת גדולים.ואמר לי כי אסור לומר דבר שבקדושה כשיש ריח.ולדעתי זה ביזוי כבוד הבריות בקטנים וכ"ש בגדולים.דעתכם?

Le Fay

New member
חמוד../images/Emo13.gif הכי מצחיק: "קמע לפרנסה קשה"

ותחתיו "לפרנסה טובה"... קודם נותנים את הראשון ורק אחר כך את השני, כמו במשל העז?

goylem

New member
על אופה לחם ביתי שמעת??

אם כן אז בשקט בשקט כשאף אחד לא רואה אפשר לעשות בו שימושים מועילים מאוד. תתפלא לשמוע שהמכשיר עובד גם בפסח...

נשמה. על 144 שמעת???

תתקשר... תבקש מכוני ליווי... תתקשר תבקש בחורה על פי טעמך והיא תגיע לענג אותך ימצחיק אחד... מי אתה חרדי שרוצה לעשות צחוקים או חילוני שרוצה קצת אקשן???

Le Fay

New member
דיאטת תפוחי אדמה, כמובן!

עם חמאה בארוחות חלביות ושמאלץ בבשריות. מומלץ עם שלוש מאות גרם אנטריקוט ליד, ואז נירה לי אפשר להשאיר את כל המצות לילדים. לילדים יש קטע משלהם עם המוצר המוזר הזה, הם כבר מוצאים איפה לפורר אותן.

Mr Majar

New member
תעשה הסבה לתמני

אם לא יצא לך לראות את המצות התימניות, אז זה פיתה עירקית עם חורים של מזלג.

amiak

New member
אז גם אני רוצה להיות תימניה!!!

מה צריך לעשות בשביל זה?

y o u r s e l f

New member
את לא חייבת להיות תמניה בשביל

הפיתות הטעימות האלה.. טוב הם לא כאלה טעימות , אבל בהשוואה למצות הם יותר נעימות לשיניים !

amiak

New member
זה לא רק הפיתות.. זה כל האוכל!!!

אוכל תימני Rulezzzzzzzzzzz. הח'ילבה, הלחוח, המלאווח, ג'חנון, קפה לבן, סחוג. מממ. רק לחשוב על כל זה בא לי לפצוח בצעד תימני. כל הפיתות עבודת יד שיצא לי לאכול היו איכותיות...

y o u r s e l f

New member
אין על הקוסקוס..

האוכל הטריפולטאי יותר חזק אצלי האמת.... אבל אין אפס... מלאווח, ג'חנון , סחוג.. מעולה!!!!

almog4

New member
הפיתרון שלי הוא

הפתרון שלי הוא לקנות לפני פסח כמה כיכרות של לחם פרוס להקפיא, ולאכול בפסח בתיאבון. אבל זה לא באמת פיתרון הלכתי. ================= הלכתית - אפשר גם לא לאכול לחם/מצה שבוע אחד. נצל את השבוע לדיאטת אטקינס (=דיאטה מבוססת חלבונים) עם קצת תפוחי אדמה בשביל האיזון. זה אפילו בריא. **) הייתרון בהיעדר לחם הוא - מכיוון שאין על מה למרוח את החמאה - גם פחות משמינים.
דני **) הערה: המציע אינו באמת תזונאי...

למעלה