"דרקון" הסרט

o a k y

New member
../images/Emo32.gif "דרקון" הסרט

שלום
אני מקווה שאני לא מפריע.. אני מצטער שאני פותח ת הנושא הלא קשור הזה.. היום ביס 4 שודר הסרט "דרקון" סרט שתיעד באופן כמעת מושלם את חיו של ברוס לי הענק.. (בעיקר בגלל הסרט ביג בוס
האם יש אנשים שראו את הסרט? פשוט יש לי שאלה.. ואם מישהו ראה אני מקווה דשיוכל לעזור לי עם התשובה.. אז מי שראה שירשום פה או במסרים..
וסליחה על ההפרעה.

zappon

New member
אמרתי לא מפריע!! :)

הסרט לא משקף ממש את חייו הוסיפו כמה קטעים לריגוש. כלומרהוא נפצע בגב לא ממכה בקרב הזה אלה מהרמת משקולות וזה בשנת 70 בערך.ואגב בקרב שהיה שבכביכול הוא נפצע...הוא הכניע אותו במציאות תוך 2 דקות ובלי בעיה,היריב רק ברח ומהתחלה....

o a k y

New member
אז כמה שאלות ../images/Emo13.gif

1) בתחילת הסרט, החברה של ברוס לוקחת אותו לסרט.. בסרט מראים איך הסיני הוא הנחות ויורדים עליהם. כשברוס והיא עוזבים את הקולנוע היא אומרת לו שהיא מצטערת ושהיא לא תעשה את זה שוב. מה הכוונה? היא לקחה אותצו לסרט הזה בכוונה? 2) בצילומים של "ביג בוס" מראים שמי שהיה העוזר של הלוחם שבעט לבורס בגב ושבר לו אותו.. הגיע עד תאילנד בכדי להילחם עם ברוס... ואז ברוס כמעת והורג אותו. זה אמיתי? זה קרה באמת? אני יודע ששהשאלות לא מי יודע מה קשורות.. אבל אני אשמח לקבל תשובה
רבה!!

zappon

New member
תזכור שזה רק סרט...

בקיצור הם יוצאים מהסרט ארוחת בוקר עם טיפני בגלל שזה קומדיה אמריקאית טיפוסית שמצחיקה את כולם ואת ברוס זה לא הצחיק כלל כי הוא לא נקשר לזה ובגלל זה הם יצאו...לא היה שם סיני. אני לא יודע מה עם האח אבל אני ממש לא שמעתי על זה ולא מאמין שזה קרה. אתה ראה יותר מידי טי וי!!!

למעלה