דווקא חולצ"כ וכסף הולכים יותר מידי טוב ביחד
חולצות כחולות ראשונות לדעתי צריכות להיות מסובסדות לכל חניך... כי חניכים לא קונים אותן בגלל שהן עולות כל כך הרבה כסף... וגם לא לכל אחד יש את האפשרות לשלם על החולצה... וגם כי "אף אחד לא הולך עם זה לפעולה" או יותר גרוע "אפילו המדריך לא הולך עם חולצה כחולה לפעולה"... והכי גרוע זה כשחניכים שומעים את ההתבכיינות של מדריכים על זה שחולצה כחולה זה לא נוח ואני לא רוצה ללבוש את זה פה ולא רוצה ללבוש את זה שם... וכשאני חושב על זה, ונזכר בכל הסיטואציות האלה, זה פשוט מרתיח אותי!! מה ההתבכיינות המיותרת הזו ללבוש חולצה כחולה?! אפשר לחשוב שזה לא נוח!! זה שזה לא מותג אופנתי, וזה שזה לא משדר סקסיות, זה לא אומר שאסור ללבוש את זה (ואני יודע שמה שכתבתי כאן לא מדבר לאף אחד בפורום... אבל אני פשוט נזכר בסיטואציות האלה בצוותי הדרכה שהייתי חלק מהם... ולא, אני לא מדבר על רמת נגב!!) נ.ב. היום רציתי לבדוק איך נראית עליי החולצה כחולה היחידה שנשארה לי בבית (כמובן של רמת נגב)... ושמתי אותה עליי... ואז השחלתי שרוך אדום (כמו שקטרי לימדה אותי להשחיל... שזה לא בצורה הרגילה)... והסתכלתי על עצמי במראה והתחלתי לבכות... אבל ממש לבכות פשוט בכי אמיתי כזה וכנה... ותוך כדי שאני כותב לכם עכשיו עולות לי שוב הדמעות... רגב התקשר אליי היום, סוף סוף נקבע היום שאני אלך להיפרד מרמת נגב... לשבוע הבא ביום שלישי... ואני כל כך מתרגש מזה... ואני מצטער... אני יודע שזה לא המקום לשתף פה את כל זה... ושבאמת הגיע הזמן שאני אפתח לעצמי בלוג עם כל הדברים האלה שאני משתף פה (אבל אני לעולם לא אפתח בלוג)... אז באמת סורי על השיתוף... אני לא רוצה שתתעצבנו... פשוט שפכתי את מה שעל הלב שלי...