דרושים

derbilon

New member
למיזם אינטרנט בפס הרחב דרוש שותף 3

למיזם חדשני בתחום האינטרנט המהיר דרוש שותף שלישי, סטודנט, מהנדס תוכנה לפיתוח ישום ייחודי בתלת מימד המשתמש בפס הרחב. המיזם עבר את שלב היתכנות העסקית והוא נימצא בשלב אפיון מתקדם כולל תוכנית העסקית מפורטת. למועמד המתאים מובטחים אחוזים גבוהים כשתקום החברה. לפרטים נוספים נא לפנות לנדב בפל: 0544846911 או לדוא"ל: [email protected]

eg4job

New member
דרושים תותחי Microsoft.Net

חברת סטארט-אפ בתחום התוכנה היושבת בסמוך לכביש 6 גדלה ומחפשת אנשי פיתוח מעולים. איזה כישורים אנחנו מבקשים: * נסיון רב בפיתוח תחת Microsoft .Net, בעיקר ב #C * השתתפות בעבר בפרוייקטים הכוללים רכיבי server ורכיבי client * יכולת ארכיטקטונית ויצירתיות הן תנאי סף * הכרה מעולה של עולם ה C++, MFC, COM, ATL היא יתרון * הכרה מעולה של מסדי נתונים ושפת SQL היא יתרון * הכרה מעולה של פרוטוקולי תקשורת בסביבת TCP/IP היא יתרון * נכונות לנסיעות קצרות (עד שבוע) מדי כמה חודשים לארה"ב או אירופה מה אנחנו מציעים: * סביבה טכנולוגית נמרצת ותחרותית * אוירת סטארט-אפ אוהדת * שותפות במערכות המגיעות לארגוני ענק בעולם * תגמול הולם * הרבה עבודה קשה בתנאי לחץ המשרות אינן מתאימות לבוגרים טריים. נסיון מעשי נדרש. המודעה מיועדת לכל - נשים וגברים, צעירים ומבוגרים, יהודים וערבים. ניתן להעביר קורות חיים ל [email protected]. כל פנייה תזכה בתגובה (חיובית או שלילית). --- (מנהל הפורום - קבל התנצלותנו אם ההודעה אינה בדיוק על פי הכללים)

Loveonly

New member
|פרחלעידכון ובניית אתר-בעל ידע !!!!

לעידכון ובניית אתר מיוחד ומענין , כולל עידכון עצמי דרוש בעל ידע !!! + גרפיקה נא לפנות משה 0523785955 [email protected] גם בשבת

sharonhac

New member
שלום, אני מחפש מתכנת JAVA שיודע GUI

יש לי תוכנית שרשמתי - מעין מערכת מידע קטנה שאני צריך להוסיף לה מספר אלמנטים ב GUI כמו מסכים שיובילו לחלק מהפונקציות שהתוכנה יודעת לבצע. בנוסף הוספת תמונות או קבצי קול יהוו תוספת טובה. אני מחפש מישהו מקצועי בתחום זה. העבודה ממש קטנה ולא אמורה לגזול זמן רב ויש תמורה. מישהו שחושב שיוכל להתמודד מוזמן ליצור איתי קשר בתגובה כאן.

למעלה