דרושים

GrAdEr

New member
../images/Emo32.gifדרושים

שתי גיטריסטיות וזמרת מחפשות מתופף\ת ובאסיסט\ית להרכב פאנק רוק חדשני ומקורי. גיל - 14-16 רצוי מהמרכז (ת"א והסביבה) ידע כללי של 3 אקורידם, רצון טוב ושריטה עמוקה במוח. יום נפלא לכם.

GUIDANCE

New member
GUIDANCE & CROSSFIRE בירושלים וחיפה

אחרי תכנונים רבים ותשלומי שוחד, זה קורה! הלהקות יוצאות מתל אביב והולכות לעשות באלאגן בערים הקדושות (חיפה - בהיים כאילו דהה...). להלן הפרטים המלאים של הופעות GUIDANCE וCROSSFIRE בעיר הגדולה: 14.12 ירושלים - מועדון הצוללת הצהובה בשעה 21:00 בדיוק , 17.12 חיפה - מועדון הסיטי הול בשעה 21:00! ושימו לב (שוב) שתי ההופעות יעלו רק 20 שקלים!!! למעוניינים הדיסקים שלנו ימכרו גם בהופעות האלה במחיר המצחיק של 30 שקלים... הכל למען החשיפה והשתלטות על הפריפריות יאללה... רוק ורול!!!

GUIDANCE

New member
"באופן זמני לא ניתן להעלות... "

אבל אתה בטח יודע את זה.

B182

New member
*את

אהה נכון שכחתי שאין פה מנהל אז אי אפשר שיהיה

GUIDANCE

New member
חח סורי... את...

וחידשת לי... לא ידעתי שבגלל זה אי אפשר.. נו מילא. תבואי

B182

New member
הייתי באה אם

לא הייתם נחמדים ועושים את זה לאלה שגרים בחורים רחוקים... תל אביב זאת אחלה עיר למה להתחשב באלה שגרים רחוק?!

GUIDANCE

New member
עשינו בתל אביב לפני שבועיים...

הופעה ב10 שקל... איפה היית?

B182

New member
זה היה מזמן...

מי זוכר?! מי אתה אגב?...כאילו עם מי אתה מנגן, על מה, שם, כתובת, טלפון...חחחחח סתם סתם

GUIDANCE

New member
פרטים מזהים:

שם: אופיר כתובת: רמה"ש ישראל. טלפון: יש. מספר כרטיס אשראי: לא יעזור, אני מרושש. תפקיד: מתופף של להקת המחול GUIFDANCE ומעצב גראפי מובטל בשעות הפנאי ולפיכך הסנג'ר שמפרסם את ההופעות ומעצב את הפלאיירים מספק?

GUIDANCE

New member
לצערי..

אני מתמודד עם קירור קשה שפגע בי ללא רחם אתמול ואני ממש ממש מקווה שהוא יעבור עד מחר, אז אני שומר על עצמי בתוך בועה עד מחר. סורי

B182

New member
וואי זה מבאס

כי היתה פשוט ב-ת-ז-ו-נ-ה של הופעה!!! חחחחחח ( כמה נחמד מצדי
)

למעלה