בתור מנהל פורום מוזיקה אלקטרונית -
אני אוסיף לך ביקורת שאני לא הכי מסכים איתה אבל שווה קריאה Faithless - No Roots: פיית'לס, הלהקה המובילה בתחום הדאנס העולמי חוזרת. ועם יצירת מופת. פיית'לס זכו לתשבחות אדירות מהרגע הראשון. פרסי מוזיקה רבים, פופולריות עצומה בעולם, ביקורות מרהיבות לשלושת אלבומיהם ע"י מבקרים רבים ברחבי העולם, מכירות של מיליוני אלבומים וסאונד עם סטייל מיוחד. להיטים כמו: Insomnia, Salva Mea, God Is A DJ, We Come One הפכו לקלאסיקות האוס מהשורה הראשונה. הם כתבו שירים גאוניים Muhammad Ali ו -Bring My Family Back והמנוני מוזיקה כמו: Don’t Leave ו -One Step Too Far. אחרי 8 שנים, 12 להיטי ענק, 3 אלבומי אולפן ואלפי הופעות חיות בעולם (גם אצלנו !), למדתם להכיר אותם היטב. אז חשבו שוב ! אלבומם החדש וה - 4: “No Roots” מציג את פיית'לס באור חדש לגמרי. סאונד מלודי ואלקטרוני מיוחד ושונה מהרגיל ומה שבולט במיוחד זה המילים בשירים על גזענות. כל זה בולט במיוחד בסינגל הראשון מהאלבום “Mass Destruction” בו הם מציגים חזית אחידה ואומרים את כל מה שהם חושבים על הפוליטיקה ומנהיגיה. מאקסי ג'ז, סיסטר בליס ורולו ארמסטרונג הם הכוח הפועל של הלהקה שתקעה יתד והפכה להרכב הדאנס מס' 1 בעולם המוזיקה. מאקסי ג'ז הוא הזמר, ראפר בודהיסטי עם סטייל וייחוד בשירה ובכתיבת המילים. סיסטר בליס היא המנוע המוזיקלי מאחורי הלהקה. נגנת פסנתר עם תשוקה למוזיקה אלקטרונית והדי ג'יי הנשית הנחשבת ביותר בעולם. רולו הוא המפיק המוזיקלי של הלהקה, המוח הפועל והמאגד של כל השירים. סיסטר בליס מספרת: "רצינו לעשות משהו שונה לגמרי ממה שעשינו עד עכשיו באלבומינו הקודמים. ישבנו באולפן של דייב סטויארט בלונדון בזמן שרולו הפיק את אלבומה האחרון של דיידו Life For Rent. באותו זמן ישבתי והלחנתי 30 שירים ! כל שיר שונה מהשני, יש אטמוספירה שונה לגמרי בין השירים. אחרי שסיימתי להלחין הגיע רולו עם הרעיונות שלו ויחד הפכנו כל שיר ליצירה בפני עצמה ובחרנו את השירים לאלבום החדש. מאקסי הצטרף ויחד הם כתבו את המילים לכל היצירות. הרגשנו שיש לנו במה להגיד לכולם מה לעזאזל קורה בעולם הזה היום. מאקסי היה האיש הנכון לעשות זאת. זה לא אלבום על אהבה, זה אלבום שמכיל בתוכו שאלות נוקבות על איך אנו חיים היום, על מנהיגות, ועל המעורבות של כל אחד מאתנו> בחיים של השני, הרגשנו שזו הזדמנות לעמוד על שלנו ולהשמיע קול. קול שישמע וישפיע." מאקסי נחשב לכותב השירים היצירתי ביותר בבריטניה "כולם מודעים למצב בעולם ואיך שהמצב רק מתדרדר. סקס ואלימות זה מה שגורם לאנשים להתרגש בעולם הזה. אני מנסה בשירים להתקיף את הלבבות של האנשים - הלב הוא החלק הכי חזק בגוף. זהו אלבום של לב ומחשבה, אני רוצה שאנשים יעצרו, יתבוננו, יחשבו." פיית'לס הזמינו את LSK להשתתף בכתיבת חלק מהשירים בפרוייקט הזה. רולו מספר: "אני חושב שתרומתה של LSK באלבום זה היא המפתח. היא מביאה למאקסי משהו מיוחד להשיב עליו. היא מאירה אותו באור שונה והוא משתלב שם נהדר. הוא מוח מוזיקלי, מנגן, מקליט, עושה ראפ, שר, הוא פשוט גאון מוזיקלי." וכדי להשלים את החבילה, פיית'לס קראו לזמרת דיידו שכבר השתתפה בכל האלבומים > הקודמים של הלהקה. אז היא עוד הייתה אלמונית ועכשיו היא הזמרת הנחשבת ביותר בעולם המוזיקה. "הכנו את האלבום, הקשבנו לו והרגשנו שיש משהו אחד שחסר בו: קול נשי. דיידו הקשיבה לאלבום ואהבה אותו וגם הפעם תרמה את קולה. רולו מספר: "דיידו אהבה את האלבום בעוצמה שאנחנו אוהבים אותו. עבורי, זהו האלבום הכי טוב שעשיתי. אין אפילו תו אחד שהייתי משנה או עושה אחרת. זה האמת של פיית'לס יש כאן גרוב ומלודיות וזה מייצג את פיית'לס בכבוד. אם אתה מאמין בעצמך, אם אתה בלי פחד, אתה תמצא אהבה." No Roots הוא אלבום שצריך להישמע. אמביציה מוזיקלית, תעוזה, מילים עם נוכחות, אלבום שמציג סטנדרטים חדשים למבוגרים: מוזיקת דאנס אינטיליגנטית... לא נכביר במילים ונזמין אתכם לשמוע יצירה שמימית, אינטיליגנטית ומענגת - בקיצור יצירת מופת.