דחוף!!!

../images/Emo32.gif דחוף!!!

אני קונה באמאזון הרבה ספרים! קניתי את אאנימורפס (יגיע עוד חודש) מספר 15 עד 34... ועכשיו אני ממשיכה את הרשימה. אני צריכה את השם המלא באנגלית של רומח הדרקון (הראשון בלבד!), עולם הדיסק (ראשון) והמדריך לטרמפיסט בגלקסיה (אם יש הרבה ספרים, יותר משניים, ראשון!) פשוט, יש לי בעיה של מקום!

נעמה ע.

New member
מדריך הטרמפיסט לגלקסיה:

The HitchHiker Guide To The Galaxy By Douglas Adams. בקשר לשאר- אין לי מושג.

LuNaTiC

New member
5, אני חושבת...

פשוט תחפשי את כל הספרים של דאגלס אדאמס.. לספר הראשון של עולם הדיסק קוראים צבע האור אני חושבת... ו.. האנגלית אמורה להיות מסובכת? ככה ליאת אמרה.. המ.. נראה לי..

נעמה ע.

New member
אבל אם את רוצה גם את שאר ההמשכים...

כלומר, גם את "החיים, היקום וכל האשר", "המסעדה שבסוף היקום", ואת כל השאר (יש 5 בסה"כ), תוכלי לקנות אותם בכרך אחד, שכולל את כל 5 הספרים + קובץ סיפורים קצרים, וכל זה ביחד לא עבה יותר מהארי פוטר וגביע האש... אז קוראים לזה: The HitchHiker Guide (בלי הגלקסיה) וזה ספר כחול עבה שכזה... שווה!

LuNaTiC

New member
אני מניחה שזה..

the color of light ? תראי... תחפשי באמאזון discworld ושם יהיו לך את כל הספרים שיש להם שם.. ויהיה לך גם כתוב מה הראשון...

כל הטרמפיסט, באנגלית

דוד שלי משיג לי את 3 האחרונים באנגלית, עכשיו שסיימתי את "המסעדה שבקצה היקום" (למה ארתור זרק את המדריך?) הנה השמות, למקרה שתרצי (אלה התרגומים לפי אחד שעשה בחינת אנגלית שלקוחה מבגרות 5 נק´): Hitchhiker´s guid to the galaxy The restaurant at the end of the universe Life, the universe, and everything So long, and thanks for the fish Mostly unharmful כולם by Douglas Adams.

נעמה ע.

New member
אני ממש טיפשה או מה?

הרי יש לי את הכרך הגדול בבית... איך לא חשבתי על זה קודם? טוב, רוב התרגומים של the real hary shady היו נכונים. אני כתוב שוב ליתר ביטחון: 1. The Hitchhiker´s Guide to the Galaxy. 2. The Restaurant at the End of the Universe. 3. Life, the Universe and Everything. 4. So Long, and Thanks for all the Fish. 5. Young Zaphod plays It Safe. 6. Mostly Harmless. אחד משני האחרונים הוא קובץ סיפורים קצרים שלא הכרחי לקרוא. שוב, לדעתי שווה לך לקנות את הכרך הגדול והמאוחד...

למעלה