דוגמנית שיניים

../images/Emo32.gif דוגמנית שיניים

בשעה טובה, הוציאו לי שן בינה ראשונה. בהדרגה יצאו עוד 3. אני גאה בעצמי במיוחד, אני אלפקה עם הרבה חרדות מרופאי שיניים ואת הימים האחרונים ביליתי בהרבה דמעות ולחצים ממה שיהיה. כשהגעתי היום למרפאה אפילו הציעו לבטח לי את התור, הייתי במצב כל כך רע שלא הצלחתי לדבר ובקושי נשמתי בין כל הדמעות... אבל! הייתי אמיצה ועמדתי בזה. ואפילו החלטתי שמאחר ובכלל לא היה נורא כמו שצפיתי, אני אגיע הרבה יותר לפעמים הבאות. קצת דה-סנסיטיזציה שיטתית לחרדה הזו מרופאי שיניים... אז רק רציתי לשתף ולהראות לכם איך השן שלי מדגמנת נהדר ת עצמה.

להתעלם מתמונה לא מוצלחת שלי

אני קצת נפוחה, קצת מסוממת ממשככי כאבים, וקצת מצולמת במצלמת אינטרנט גרועה עם תאורה מעפנה. אבל השן יצאה נהדר

../images/Emo9.gif ההורים לא התעללו בי עד כדי כך

אלפקה הוא רק שם חיבה וירטואלי.

אלי ו.

New member
בינה יתרה באישה

במקרה הזה נראה כמו בינה מיותרת. שן פוטוגנית ביותר. תרגישי טוב.

TheFinalCut

New member
אין לבטל, הכל תועד ../images/Emo13.gif

מזל טוב על השן, יש לי בעצמי אחת מכל צד בשתי הלסתות (4 סה"כ), ואני מקווה שהן לא יחליטו לסרור ולייצר בעיות...

ira87

New member
../images/Emo32.gifפלאפל מחפש בית חם בדחיפות../images/Emo107.gif

פלאפל הוא גור מעורב מקסים, חכם ודומיננטי בן כ-3 חודשים שנמצא ע"י חיילים בבסיס צה"ל ובלית ברירה כמעט נאלצו למסור אותו לתחנת ההסגר שמשם הסוף ידוע לכולנו. כנראה שבחייו הקצרים, עבר המסכן הרבה. לפלאפל המקסים יש צליעה קלה ברגל,שבגללה כמעט הורדם, לכן דחוף לנו מאוד למצוא לו, אם כרגע לא בית חם אז לפחות בית אומן בו יוכל להשתקם. למרות הכל, הוא מתפקד יפה מאוד כמו כל גור כלבים בגילו. מקפץ, מחשק, רץ וכן הלאה. זה לא מפריע לו כלל וכלל. כל מה שצריך, זה פשוט להאכיל אותו במזון איכותי. פלאפל מלא חיים, עירני, דומיננטי, פיקח מאוד. עבר כבר חיסור ראשון ותילוע. כרגע הוא מחפש בית חם בדחיפות כי לא ידוע לנו כמה זמן עוד יוכל להישאר במקום בו הוא נמצא... אם מישהו/י מעוניין/ת לעזור לפלאפל, נא צרו קשר במייל [email protected] אנא הפיצו את ההודעה הלאה... תודה מראש בשם שלושתינו: פלאפל, אפרת ובשמי...

למעלה