דברים שלא צריך

kdr

New member
כמה אתה כותב ? משעמם לך?

אני עם הפרעת הריכוז בקושי סבלני לקרוא הודעה של 5 שורות. יש לך משהו בחינם בשבילי ? אם יש משהו שגורם לי להתפקע מצחוק, זה ערוץ הקניות. "קנה טלויזיה פלזמה עם DVD ומערכת קול היקפית, קבל כבל חיבור לחשמל והוראות בעברית בחינם " הם עוד מציינים ברצינות שזה בלעדי לערוץ.

פנומן 72

New member
זה הרבה ? ../images/Emo12.gif

הקודם היה לפני חודש ... בוא נגיד שאם הייתי צריך להתפרנס מזה - הייתי מת מרעב מזמן ...

kdr

New member
תזכיר לי לרחם עליך בפיצה הבאה

מה עם הסינית ? מזמן לא שאלת על איזה תבלין. תשאל אותה על מאכל דל כולסטרול ובריא במיוחד בשם "צ'יצ'רונה", השם אולי שונה בשפתה. הגיע הזמן לפיצה, תביא גם אותה הפעם.

פנומן 72

New member
מתי שאלתי על תבלינים ? ...

אני כנראה לא זוכר מה אני שואל. אם השם שונה בשפתה, אז איך היא תדע על מה אני מתכוון ? בכל אופן אפשר לקבוע ליום שני בערב אחרי הצום לאיזה פיצה. במחשבה שניה, ממה שאני יודע מה שהולך בפיצריות במוצאי כיפור, כדאי להתרחק משם... וגם לא להזמין, אלא אם יש למישהו עצבים לחכות שעה וחצי... ישנם שני מועדים בשנה שבהם אסור להזמין פיצה: מוצאי כיפור ומוצאי פסח. מנסיון.

kdr

New member
אוף אתה

לא תבלינים, קמח תפוחי אדמה או משהו כזה. אז אם זה לא השם המדוייק, בטח יש להם איזו מילה דומה. בכל מקרה זה נשמע כמו קללה. נסה לומר למישהי "צ'יצ'רונה". צ'טער, אחרי יום כיפור אין לי מקום לעוד אוכל. יום אחר יתאים.

פנומן 72

New member
התקשרו עכשיו מהגהינום ../images/Emo190.gif

הפינה שלך בביצת הצואה המבעבעת מחכה לך.

kdr

New member
מה ? מחכים לי בפינת הVIP ?

אלוהים ניסה לקחת אותי השנה. הוא ויתר מהר מאד. אני לא ממהר רק שלא אגיע לגן עדן, משעמם לבד.

למעלה