גמל שלמה.

../images/Emo32.gif גמל שלמה.

יש לי בבית כבר כמה ימים לערך גמל שלמה. האם מישהו יודע אם יש לו סמל כלשהו ? הוא בבית - בעיקר בסביבות המטבח - ואני כמו מרגישה שיש לו מסר עבורי. בד"כ יש לי סלידה איומה מחרקים וכאן עם הגמל שלמה (הוא בצבע חום בהיר מאוד) אין לי. הוא פשוט לא מפריע לי. אבל אני מרגישה את זה. שיש לו כמו מסר עבורי. ????

אורי רז

New member
מה מסמל גמל שלמה

לפי "סימבולים - המילון השלם", גמל השלמה מסמל יכולת תמרון, הבנת טבעו המעגלי של הזמן, יכולת לקפוא במקום בעת הצורך ואז לנוע במהירות ברגע המתאים, ואנרגיות לחימה נשיות. מוסיף הספר כי אצל הבושמנים הוא מסמל את התחבולן, אצל הסינים עקשנות, אצל היוונים הגדת עתידות ונבואה, ואצל הנצרות הערצה ותפילה (באנגלית הוא נקרא Praying Mantis).

גריני

New member
קלף התמימות אצל אושו

ככל הידוע לי, אין גמל שלמה בטוטם. אבל יש גמל שלמה בקלף התמימות של אושו ונדמה לי שפירוש הקלף מאוד מתאים לך כרגע. אז אולי היקום לא יכול היה לשלוח לך את הזקן הנחמד, ושלח במקומו את גמל השלמה...

גריני

New member
ועוד בעניין ה"תמימות"

איזה קטע - זה הקלף המקביל ל......קלף השמש!!! תראי איך שאין צירופי מקרים סתמיים.

אם אני מחברת את הפירושים של אורי

ואת הקלף של אושו עם הגמל שלמה, ואת המסר שלי, מתקבל משהו ממש ממש חזק. אני לא מצליחה לנסח את זה עדין במילים, כי אני רק מרגישה את זה. זה משהו שקשור בתהליך הפוטוסינתזה של העלים נושאי הכלורופיל שאור השמש קשור בו.

מחייכת. תודה יקירתי :)

ביומיים האחרונים הענקתי לחברות/שכנות שלי מהישוב פריסות. ככה סתם ללא תשלום. החיוך שיש לי על הפנים השמש שזורחת לי בלב וואו !!!!

אין בטוטם האינדיאני גמל שלמה

וגם לא שום חרק שדומה לו. אבל יש לי מסר בשבילך, הילה. גמל שלמה מסמל חכמה שונה שחדרה אליך הביתה. הוא מדבר על הסתכלות מזוית אחרת על הדברים. הוא יודע להסוות את עצמו ואומר לך שכדי לאכול, את צריכה להתחבר למשהו ירוק. זהו מסר שקיבלתי בתקשור. הדבר הזה חדש לי, אבל זה המסר. לא אהיה כאן הרבה עד סוף השבוע משום שאני עסוקה בצורה לא רגילה בפגישות. אבל משבת ואילך אהיה כאן כרגיל, אני מקווה.

נראה לי שפורום חרקים מתקשר

עם הפורום שלנו. רשף סיפרה לפני כמה זמן על עש לילה, עכשיו הילה על גמל שלמה...אולי הפרחים של עופרה מביאים אותם?

יש לי קן של גמלי שלמה מעורבב

עם עכבישים כאלו שמנים.. חחחחחח נשמע מגעיל ומפחיד.. הם שוכנים להם בחברותא בין הדשא לקיר (בגינה) אבל עמוק... לא רואים אותם.. חחח רק שאני משקה ואז כולם מתחילים לטפס ואני מפיל אותם והם מטפסים ואני מפיל אותם וכו' וכו'...
זה אומר\מסמל משהו

רפסודה

New member
../images/Emo105.gif

קיבלתי גם אני בונוס קטן וירוק היום
קצת התלבטתי
אולי
???
ללללללאאאאא ! לגעת בה, לא יכולתי. היא נראתה קטנה ועדינה מדי... אבל גם פחדתי להסתובב חופשי בבית ולדרוך עליה בטעות. בינתיים היא כבר יצאה
האמת? ממש צפרדי-יפה

גריני

New member
איזה פיספוס!

היקום שלח לך
עם פוטנציאל
כל מה שצריך זה
ואת נתת לה ללכת - ככה סתם? וואי וואי וואי

למעלה