Nymphadora Tonks
New member
../images/Emo32.gif|גל|
אההההההההההה
כמה דברים:
הבלונדינית (האחות הזאתי של הג'ינג'ית) מאמריקן פאי 3 דומה לאביגיל. היא פשוט אביגיל! כל פעם שראיתי אותה אני כזה חושבת
"גאד, היא כל כך אביגיל!!" אני אביא תמונה מתישהו. אביגיל, יש משהו שאת רוצה להגיד לנו
הייתי בבאולינג, ופתאום נכבו האורות והאירו אורות צבעוניים כאלה של ורוד-כחול-ירוק, והמנהל הודיע ברמקול שהראשון שיעשה סטריק בשתי הדקות הקרובות (עם החושך והאורות המנצנצים) יקבל פרס. אחרי כמה רגעים הגיע תורי, ו.. נחשו מה יצא לי
סטריק ענק וחזק ומדהים ישר לאמצע. אין עלי
נולדתי לשלמות זכיתי בחולצה לבנה שקסית ודי שקופה שכתוב עליה "מועדון באולינג רמת גן". מי מלכה?! מי?!
ומכל המקצועיים בני ה30 האלה אני עשיתי סטריק ראשון. הא הא, פסיכים חולניים. תפסיקו להתאמן בהרמת כדורי באולינג!!! וחבורת פקצות מאזה קינאה בי וביקשה לקנות את החולצה (!!!) אבל לא, זה שלי. (ושתבינו, אני שחקנית באולינג מזעזעת בדרך כלל.. במשחק בחודש שעבר השגתי בקושי 30 נקודות
) גם ניצחתי את כולם עם 102 נקודות. תסגדו לי בשלשות, ילא
|ME| (וונאבי דניעל) [ולכל אלו שחושבים בליבם ש"הנה היא משוויצה בחיים שאין לה" -אתם סתם מקנאים כי אין לכם חולצות של מועדון הבאולינג רמת גן
]
מאיההההההה
לא הספקתי לכתוב ברכה מושקעת כמו שרציתי אז הנה מקום הכבוד שלך. את ילדה שולתת ומדהימה, המוני המוני מזל"טים.
אני מעריצה אותך. מתנת היום הולדת שלך היא נעלי באולינג אדומות-שחורות עם שרוכים ירוקים
באמת כאילו, את מלכה.
מזל טוב.
אני במואץ אנגלית ואני לא יודעת אם אני אוהבת את זה. האמת? בכלל לא. ואין לי מושג מה לעשות.
מחר אני בשפיים! האהא
שניצל"שו ת'שרשור כאוות נפשכם, אב תגיבו לי כי אם לא אני איעלב.
אההההההההההה