|גל|

../images/Emo32.gif|גל|

אההההההההההה
כמה דברים:
הבלונדינית (האחות הזאתי של הג'ינג'ית) מאמריקן פאי 3 דומה לאביגיל. היא פשוט אביגיל! כל פעם שראיתי אותה אני כזה חושבת
"גאד, היא כל כך אביגיל!!" אני אביא תמונה מתישהו. אביגיל, יש משהו שאת רוצה להגיד לנו
הייתי בבאולינג, ופתאום נכבו האורות והאירו אורות צבעוניים כאלה של ורוד-כחול-ירוק, והמנהל הודיע ברמקול שהראשון שיעשה סטריק בשתי הדקות הקרובות (עם החושך והאורות המנצנצים) יקבל פרס. אחרי כמה רגעים הגיע תורי, ו.. נחשו מה יצא לי
סטריק ענק וחזק ומדהים ישר לאמצע. אין עלי
נולדתי לשלמות זכיתי בחולצה לבנה שקסית ודי שקופה שכתוב עליה "מועדון באולינג רמת גן". מי מלכה?! מי?!
ומכל המקצועיים בני ה30 האלה אני עשיתי סטריק ראשון. הא הא, פסיכים חולניים. תפסיקו להתאמן בהרמת כדורי באולינג!!! וחבורת פקצות מאזה קינאה בי וביקשה לקנות את החולצה (!!!) אבל לא, זה שלי. (ושתבינו, אני שחקנית באולינג מזעזעת בדרך כלל.. במשחק בחודש שעבר השגתי בקושי 30 נקודות
) גם ניצחתי את כולם עם 102 נקודות. תסגדו לי בשלשות, ילא
|ME| (וונאבי דניעל) [ולכל אלו שחושבים בליבם ש"הנה היא משוויצה בחיים שאין לה" -אתם סתם מקנאים כי אין לכם חולצות של מועדון הבאולינג רמת גן
]
מאיההההההה
לא הספקתי לכתוב ברכה מושקעת כמו שרציתי אז הנה מקום הכבוד שלך. את ילדה שולתת ומדהימה, המוני המוני מזל"טים.
אני מעריצה אותך. מתנת היום הולדת שלך היא נעלי באולינג אדומות-שחורות עם שרוכים ירוקים
באמת כאילו, את מלכה.
מזל טוב.
אני במואץ אנגלית ואני לא יודעת אם אני אוהבת את זה. האמת? בכלל לא. ואין לי מושג מה לעשות.
מחר אני בשפיים! האהא
שניצל"שו ת'שרשור כאוות נפשכם, אב תגיבו לי כי אם לא אני איעלב.

Night line

New member
גם לאחי זה קרה! [הבאולינג]../images/Emo124.gif

וגם הוא הפתיע את עצמו בדיוק בדקות האלה- עם 3 סטרייקים והוא קיבל 3 משחקים חינם... גמני רוצה לצאת עם חברות שלי לבאולינג
בכל מקרה- ברכות על הזכייה

De-Panther

New member
איזה כיף לך יש לך..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

חולצה של באולינג
לקבל חולצות בתור פרס זה כיף
הרבה בנות דומות לאביגיל

Minerva

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif../images/Emo12.gif../images/Emo35.gif

אפשר תמונההההה??? HEHEHE, יש שחקנית אחת שבאמת דומה לי... שכחתי איך קוראים לה, אופסי, חוצפה!
ויש שטוענים שגם אלאניס מוריסט...

Gizmo14

New member
רומי אבולעפיה../images/Emo3.gif../images/Emo28.gif

זה אני אמרתי לך
או שלא התכוונת אליה
בכל אופן, שמתי לך תמונה של הבלונדה למטה

*קליאו*

New member
שניצוש!../images/Emo99.gif../images/Emo105.gif

תאאאנקס, לאב יו!
ומזל"ט על החולצה, הייתי מתה לאחת כזו

Gizmo14

New member
האהאהאהאהא../images/Emo6.gif../images/Emo28.gif

נכוןןןןן
היא באמת דומה^-^ והסטרייק- את
את מלכה
ווהו
ואת כן אוהבת מואץ אנגלית, כי מואץ אנגלית זה לסיים אנגלית בכיתה י"א ולא ללמוד ת'חרא הלא מעניין הזה במשך שלוש שנים
את גם אוהבת מואץ אנגלית כי יש לי 6 בוקריפורטים מוכנים כולל משימות לתת לך
זאת עוד סיבה
טיהי, לעולם לא אשכח את הפעם שניצחתי את אבא שלי, דוד שלי, אחותי ובת דודה שלי בגיל 7 בערך בבאולינג
מאז אני רק מפסידה, כפיצוי על ההשפלה שלהם
והתמונה של הזאת מאמריקן פאי כדי להמחיש את האביגייליות שלה

Gizmo14

New member
ועוד אביגיל אחת...../images/Emo28.gif

זאת אותה אחת, כמובן

Gizmo14

New member
אביגיל ואשטון קטצ'ר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo28.gif

איך שלא כותבים את השם שלו
השחקנית הבלונד מאמריקן פאי ואשטון קאצ'ר ממופע שנות השבעים
^-^ זוג, כנראה

אשטון קוצ'רררר!../images/Emo99.gif../images/Emo6.gif../images/Emo87.gif|יעל|

זה הבנאדם עם השם הכי שווה בעולם.
אני בקושי יכולה לשמוע אותו בלי לצחוק.

Minerva

New member
LOL!../images/Emo12.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אתם מטורפים, היא ממש יפה, ובכלל לא דומה לי...

הא../images/Emo70.gif רואים../images/Emo35.gif

זו פשוט אביגיל! (עוד כמה שנים, אבל נו) בתמונה היא פחות יפה מאביגיל
אני יודעת שאני מלכה, אין טעם לחזור על זה שוב ושוב כי קלטתי את זה
|מאתיים אייקונים חיוביים|
(מסקנה:
=
) את צודקת, אבלל.. זה קשה וזה רע
ויש לי עבודה טיפשית על היחסים בין מוצרט לאביו
מה את משוויצה?! הא?!?!? נראה אותך נגדי.

Gizmo14

New member
יאללה../images/Emo70.gif../images/Emo3.gif../images/Emo28.gif

קסם ושניצל, מפגש באולינג הבא, דו-קרב סוער
ארג, מוצארט...
היחסים בינו לבין אביו
מוצארט זה זה שאבא שלו הכריח אותו לשבת ולנגן 10 שעות ביום ויותר מגיל 3
יודעת איך אני זוכרת את זה
כי אחר כך הילד, שאבא שלו התעלל בו, רצה להתעלל באנשים אחרים. אז הוא כתב להם מנגינות שכדי לנגן אותן צריך להתאמן ולהתאמן עד שהאצבעות כואבות, כדי להיות מסוגלים לנגן אותן ברבע מהמהירות שהן אמורות להיות
יחי הסאדיזם
*קסם ממורמרת* *קסם שונאת מוצארט* *קסם מנגנת מוצארט כדי לתרגל עבודה טכנית* *קסם שותקת עכשיו* אגב (באמת חשבתם שאשתוק
)- אני מנגנת סונטה של מוצארט ובפתיחה של הספר של הסונאטות הוא כתב, בכתב ידו ממש, יש שם צילום, שהמנגינות האלה מיועדות כדי לתרגל את התלמידים שלו לנגן ממש מהר
תראו מה נותנים לי לנגן

Me 4eVer

New member
קסם,

~את~ אוהבת אנגלית מואץ, כי את מעולה באנגלית.. ואמא שלך מורה לאנגלית.. ובלה בלה.. וסיימת את זה ב-י' עם ציון הכי מעולה בעולם! אבל זה שאת הצלחת להגיע ל-99 בכתה י' לא אומר שכולם מסוגלים לזה! אני למשל מבחירה עושה את הבגרות שנה הבאה.. כי השנה, שלא כמו ב-י', יש המון המון לחץ (כמו שאת יודעת..). ואני לא יודעת מה בדיוק הרמה שלה.. בגלל זה היא צריכה להחליט.. אבל אם היא תוכל לקבל ציון יותר גבוה בכתה י"ב, אז עדיף לה! כי אנגלית זה כן מקצוע חשוב.. וגם, שעדיף לדעת אנגלית כמה שיותר טוב.. כי שלא כמו מקצועות אחרים.. זה כן חשוב.. וכן עוזר.. אז שנה נוספת היא לא בהכרח סתם! והבוקריפורטים.. בלי להשמיץ כי אני מתכננת אולי להלוות אחד..- יכולים לעזור.. כי לעשות אותם זה גם די מלמד אותך.. איפה את פחות טובה וצריכה להשתפר.. ועל מה לעבוד.. וכו' וכו'..

Gizmo14

New member
ארג../images/Emo4.gif../images/Emo28.gif

די להתקיף אותי. זה לא עושה חשק להגיב על ההודעות שלך לעניין.

Me 4eVer

New member
אני לא מתקיפה..../images/Emo4.gif

כאילו, זה באמת מדהים לך שהצלחת 99 בכתה י'! ואני סופר גאה ושמחה שדפקת את הזונות.. אבל בכל זאת.. אני פשוט אומרת ש.. וואל, יש גם אמפוטנטים..
וחלקם ישארו ככה עד י"ב.. ושם יוציאו תוצאות יותר טובות, תחת פחות לחץ.. אז כל אחד והשיקולים שלו..

למעלה