גיליתי

../images/Emo32.gifגיליתי../images/Emo3.gif

יש לי כמה דברים בשביל האופ הזה...: 1. היום לגמרי במקרה גיליתי שח"ח זה חיזוק חיובי(בטח כבר ידעתם את זה אבל שיהיה..) 2.מה קורה עם ההתארגנות לאולפנים של רוקדים עם כוכבים? 3. שמעו שיר יפה 4. אני מקווה שאתם לא כועסיםפ שפתחתי הודעה חדשה

B o N u s

New member
לא נורא שפתחת הודעה חדשה ../images/Emo3.gif

ואנחנו לא יכולים להיכנס לרוקדים עם כוכבים כי הכניסה מעל גיל 18

orel4400

New member
אוראל נכנסה בפרוטקציות ../images/Emo3.gif

אבל תאמת שלשבוע הבא יהיה לי גם כרטיסים ואז זאת תיהיה קצת בעיה... כי אני לא הולכת עם גיא.

aMoRe1992

New member
../images/Emo141.gifשיר אני צריכה להגיד לך משהו

חשוב
תתחברי למסןן

../images/Emo79.gifשאלון מוזיקלי נחמד ביותר../images/Emo79.gif

איזה שיר את/ה שומע כרגע:
סגנון אהוב(רוק/פופ/מטאל/קלאסי...):
שיר ישראלי אהוב:
שיר ישראלי שלדעתכם אתם יכולים לשמוע 100 פעמים ברציפות ולא ימאס לכם:
שיר לועזי שלדעתכם אתם יכולים לשמוע 100 פעמים ברציפות ולא ימאס לכם:
שיר לועזי אהוב:
זמר ישראלי אהוב:
זמר לועזי אהובה:
זמרת ישראלית אהובה:
זמרת לועזית אהובה:
להקה ישראלית אהובה:
להקה לועזית אהובה:
קליפ ישראלי אהוב:
קליפ לועזי אהוב:
סגנון פחות אהוב(רוק/פופ/מטאל/קלאסי...):
שיר ישראלי פחות אהוב:
שיר לועזי פחות אהוב:
זמר ישראלי פחות אהוב:
זמר לועזי פחות אהובה:
זמרת ישראלית פחות אהובה:
זמרת לועזית פחות אהובה:
להקה ישראלית פחות אהובה:
להקה לועזית פחות אהובה:
קליפ ישראלי פחות אהוב:
קליפ לועזי פחות אהוב:
כמה דיסקים מקוריים יש לך:
כמה דיסקים צרובים יש לך:
הודגש באמצעות מדגישומטיק
והמדגישומטיק

../images/Emo27.gifעונה../images/Emo37.gif

איזה שיר את/ה שומע כרגע:Who Knew- Pink(מומלץ ביותר!!) סגנון אהוב(רוק/פופ/מטאל/קלאסי...):הכל!! שיר ישראלי אהוב:מי שמכיר "יונתן שפירא" של איה כורם ו"אלייך" של דניאל זילברשטיין שיר ישראלי שלדעתכם אתם יכולים לשמוע 100 פעמים ברציפות ולא ימאס לכם:"אלייך" ו"יונתן שפירא" שיר לועזי שלדעתכם אתם יכולים לשמוע 100 פעמים ברציפות ולא ימאס לכם:Promiscuous Girl וMas Que Nada(זה שבאוף) שיר לועזי אהוב:No Promises-Shayne Ward זמר ישראלי אהוב:עברי לידר זמר לועזי אהוב:NE-YO ועוד כמה רבים וטובים זמרת ישראלית אהובה:איה כורם ושירי מימון זמרת לועזית אהובה:קלי קלרקסון, מיסי אליוט ובזמן האחרון גם פינק להקה ישראלית אהובה:הדג נחש, טיפקס ועוד כמה... להקה לועזית אהובה:Fall Out Boy, Simple Plan, BEP ועוד כמה
קליפ ישראלי אהוב:"אלייך"- עשו לו קליפ יפה קליפ לועזי אהוב:Control Myself- J.Lo feat ll Cool J סגנון פחות אהוב(רוק/פופ/מטאל/קלאסי...):מטאל וגם כל הקטע הזה של הפסיכודלים שיר ישראלי פחות אהוב:לא זוכרת... שיר לועזי פחות אהוב:לא זוכרת... זמר ישראלי פחות אהוב:הראל מויאל זמר לועזי פחות אהוב:50CENT
זמרת ישראלית פחות אהובה:מאיה בוסקילה זמרת לועזית פחות אהובה:לא זוכרת... להקה ישראלית פחות אהובה:היהודים להקה לועזית פחות אהובה:לא זוכרת... קליפ ישראלי פחות אהוב:לא ממש מכירה... קליפ לועזי פחות אהוב:לא זוכרת... כמה דיסקים מקוריים יש לך:המון(זאת מן אספנות- הם נשמרים יותר טוב) כמה דיסקים צרובים יש לך:גם הרבה מאוד... הודגש באמצעות מדגישומטיק

Rioter

New member
פצצות מים זה לוהטטטטטטטט.

היו אצלי אנשים, וגם אחי הקטן הצטרף, ולימדתי אותם להכין פרחים מקיפולי נייר. מלאנו מים בתוך הפרחים האלה, וזרקנו מהחלון החוצה XD איזה פצצות מים קטלניוותתתתתתתת D:

Rioter

New member
ועכשיו אנחנו יוצאים לפארק החדש D:

להרטיב אנשים קטנים X:

למעלה