גותי

Blade Of Fire

New member
../images/Emo32.gif גותי

הרבה מאיתנו אוהבים גות' (או שאולי זה רק אני וניר? לא משנה!) ורייבן מטאל פירסמו במטאליסט איזה מבצע ללהקת גות' בשם Leaves Eyes... הורדתי סמפלים.. ראיתי וידאו... והתאהבתי... הלהקה, כמובן, מתאפיינית ב5 נגנים קשוחים ואפלים (לא נדיר.. הם לא פינים.. הם גרמנים או משו) וכוסית אחת שבמקרה הזה היא גם בלונדינית. מישו שמע על הלהקה\יש לו דיסקים שלה\ יש לו מקום שממנו אפשר להוריד והוא רוצה לשלוח לינק לפרטי? כמובן נצלשו את השירשור כאוות נפשכם לכל דבר....

Blade Of Fire

New member
וסתם תהיה

האם עוף גותי הוא עוף שחור שלא אכפת לו אם הורגים אותו ומצלמים אותו לתיבות האלו של "אבל אמא הבטחת לנו עוף לשבת"? (סליחה מראש לכל הצימחוניים שמבינכם)

Blade Of Fire

New member
שמע.. זה האתר...

http://www.leaveseyes.de/ תוריד סמפלים ויש שם וידאוקליפים... היא טובה.. מאוד... אם אני אשיג את אחד הדיסקים או את כולם זה יהיה אצלך גם:)

2LIRONOS7

New member
השם המדוייק שלהם הוא Leaves' Eyes

וואלה בחרת אחלה להקה, היא באה מגרמניה ה"רחוקה", היא להקת גות'/דת' מטאל והלהקה נולדה ב-2003. הם הוציאו 2 דיסקים שאחד מהן הוא סינגל ("Into Your Light") והשני לא סינגל(
) ונקרא "Lovelorn". Excellent choise ma' man.

2LIRONOS7

New member
להקה לא פופולרית או מוכרת כ"כ

אבל עדיין טובה. נ.ב. מתקן את "הן" ל"הם" - פעם ראשונה שאני מתבלבל בין "הם" ל"הן" בצורה ההפוכה

Blade Of Fire

New member
יש לך דיסקים

שאני אוכל להלוות בהזדמנות (וכאני אומר להלוות הכוונה היא כמובן לצרוב)?

2LIRONOS7

New member
יש להם רק דיסק אחד../images/Emo13.gif

אני מניח שאם אתה רוצה אתה מוזמן לבוא לקחת. זאת אם יש לך אמצעי צריבה כי שלי פגום.

Blade Of Fire

New member
אה כן ולפי האתר

יש להם גם סינגל ודיסק שהם הוציאו השנה (אלג'י זה הסינגל,וינלנד סאגה זה הדיסק)

Jillian

New member
מממ

אני אוהבת גות'.. לא מכירה.. אבל אני אשמח להכיר D:

2LIRONOS7

New member
אווו! למחוק את זה מיד! התועבה!

ביקרת בפורום מטאל אני רואה...

McBlack

New member
../images/Emo99.gifאת זאת יש לי!../images/Emo9.gif../images/Emo152.gif

אתה יכול להעלות לפה את התמונה ההיא עם הגיטרה שבגלל ששלחת לי את התמונה הזאת מחקת לי את ההיא?

למעלה