גדול מאוד

8טריטון

New member
ניר אמבר והפסנתר - אל תחמיצו!!

ניר אמבר והפסנתר, יום רביעי 11.2, הייניקן הבימה בת"א, בשעה 22:30 מופע של שירים מקוריים בעברית השואבים השראה ממתי כספי, שלמה גרוניך, יוני רכטר, שם טוב לוי, כוורת ואחרים. עיבודיים אקוסטיים יפהפיים לפסנתר, גיטרה (רון יונה, מלהקת סוסיתא) וחליל צד (נעמה שלו, להקות סוסיתא ואגרול). אל תחמיצו! הולך להיות ערב גדווווולללללל....

בום פאם ו-MidnightFish בירושלים ה'

ביום חמישי הקרוב ה-12.02 בזירה הבינתחומית(בחאן) בירושלים ערב מיוחד של ההרכבים:בום פאם ומידנייט פיש.בחרתי להוסיף את הציטוט של זקס מהזירה לגבי הערב:שתי הופעות בכרטיס אחד - לילה סוער במיוחד! בום פם ו-midnightfish- מוסיקה יום ה', 12/2/04, 21:00, במה 2 בום פם לאחר שחיממו את מינימל קומפקט בהיכל התרבות בעזרת טובה ושתי גיטרות, מגיעים בום פם בהרכב צועני שובב וממזרי, לסחוף את הזירה למסיבת רוק בלקני רוויית אלכוהול ופרועה במיוחד. מי שהיה עד להופעה של דגי החצות בפסטיבל "4 לילות קיץ" לא ישכח עוד זמן רב את ההופעה המחשמלת והמטורפת שלהם. תמנון הזרועות המרושע וכהן הזרקול הצווחני מאלתרים ביחד עם אורחים. מופע חצות אנרגטי שמתרוצץ מנויז-Pאנק אלקטרוני לג'אז פרוע ובחזרה. חגי פרשטמן – תופים איתן רדושינסקי – בס, קולות (פלסטיק פיקוקס) נגנים אורחים: איל תלמודי (סקסופון) מאיה דוניץ (קלידים) חזי שוחט (מיצג) דני אברג'יל (גיטרה) נשמח מאד אם תבואו! לפרטים נוספים ולהצטרפות לרשימת התפוצה של הפלסטיק פיקוקס אפשר לשלוח מייל ל[email protected]

moshel

New member
להקת ברוואז ב14.2 בארבי כפר סבא

שלום לכולם להקת ברוואז חוזרת לפעילות מחודשת לאחר הפוגה של חמישה חודשים שבהם הלהקה עברה כמה שינויים אישיים עזבו שני חברים המתופף והקלידן והצטרפו שלושה חברים חדשים הלהקה יצרה בזמן זה שלושה שירים חדשים ועיבדה מחדש את היצירות הישנות שלה כך שכול המופע שלהם כרגע הוא מופע חדש לחלוטין הלהקה תשתף פעולה במתכונת החדשה שלה עם חבורת גוטל בוטל במופע שלהם "מופע החיים של מוטי פנאן" מופע שהוא חצי אופרת רוק חצי קברט סאטרי ופארודיה מוסיקלית מטורפת והזויה על הישראליות בתחילת האלף השלישי שיתןף הפעולה בין ברוואז לבין חבורת גוטל בוטל הוכיח את עצמו כבר בעבר בערב משותף ויתן לך כצופה וכמאזין חוויה אינטלקטואלית ומוסיקלית שאני כך מקווה תעשיר את עולמך המוסיקלי ותספק את התשוקה שלך לדברים איכותיים שהם כה נדירים כרגע בארצנו אנו החלטנו להוזיל את המחיר למופע המשותף כי אנו רוצים שכול מי שרוצה לבוא יוכל להרשות לעצמו את החוויה הזאת ולכן המופע המשותף יעלה רק 40 שקלים בהזמנה מראש דרך האתר http://www.progrock.up.co.il אני רוצה שוב להדגיש את הנושא שאין שום צורך בכרטיס אשראי או התחיבות כספית כל שהיא בהזמנת המקום כל מה שעליכם לעשות הוא רק לרשום את שימכם שם המשפחה ומס הטלפון וכרטיס במחיר של 40 שקלים יחכה לכם בקופה המופע המשותף יתקיים במוצאי שבת ה14.02.04 במועדון הבארבי בכפר סבא בשעה 22:000 חברי להקת ברוואז הם: אבי ג'ונס – בס ירון דרור-מלל רונן ברטן-גיטרה תמר הוכשטטר-שירה אלון בריאר-סקסופון אורי מרום-קלרינט ענבר- קלידים אורי תמים-תופים תודה לכולם moshel מנהל ומפיק להקת ברוואז Progrock production http://www.progrock.up.co.il

קטע להורדה

מדובר בקטע מקורי וקצרצר לפסנתר. המוזיקה היא מיקרוטונאלית (מוזיקה בערכים הקטנים מחצאי טונים), ומטרתה היא לקחת את הסגנון הזה ולהעביר אותו בצורה נגישה יחסית אל קהל כמה שיותר רחב. הקטע הזה הוא חלק קטן ממה שאמור להיות יצירה של כ15 דקות להרכב רוק בסיסי. אשמח לקבל תגובות, הצעות ושאלות. האזנה נעימה.

אם אכפת לך מאנשים ויש לך זמן להתנדב

לסה"ר דרושים מתנדבים. סה"ר (סיוע והקשבה ברשת) הינו פרויקט אינטרנטי חינמי שייעודו להגיש עזרה נפשית דרך האינטרנט לאנשים שנמצאים במשבר או עוברים תקופה קשה בחייהם ואף מהרהרים בהתאבדות. המתנדבים שלנו נבחרים על פי יכולתם לתת אוזן קשבת לאדם אחר בצרה, ניסיונם בכל הקשור לעזרה לזולת ושליטתם בכלי התקשורת האינטרנטית. פעילות הסייע מתקיימת מהבית, פרט לקורס ההכשרה, מפגשים חברתיים והשתלמויות. הכשרת הסייעים הקרובה תפתח ב- 25 במרץ ותועבר על ידי אנשי מקצוע ומומחים- מהמובילים בתחומם בארץ. אם את/ה מעל גיל 21, ומעוניין/ת להצטרף לצוות שלנו ו/או להכיר אותנו יותר מקרוב, את/ה מוזמן/ת לבקר באתר סהר ולמלא את טופס ההרשמה למתנדבים חדשים. בברכה, צוות סהר אתר סהר טופס ההרשמה

הערב: קר בחוץ וחם בפנים../images/Emo184.gif../images/Emo188.gif

היום ב-19:00 הזמר אריק סיני מקיים את הבטחתו ומתארח בפורום מוזיקה עברית חדשה וישנה. במסגרת האירוח יענה LIVE על השאלות שלכם, אז אתם מוזמנים כבר עכשיו להזרים אותם לפורום...
אדיבה גפן, מחברת הספר "אהבה בסיבוב שני" המבוסס על תחקיר שעשתה במשך 3 שנים בנושא החיים שאחרי הגירושין, תתארח הערב ב-19:00 בפורום פרק שני ותענה לשאלותיכם.
העיתונאי חיים שדמי מ"העיר" יתארח הערב ב-20:00 בפורום מכבי תל אביב. שדמי אוהד שרוף של הקבוצה, תומך בהנהלת הקבוצה ומתנגד לדרך מחאת האוהדים. הוא חטף מכות לפני כמה שבועות מאוהדים לאחר שכתב משהו נגד אבי נמני. אתם מוזמנים לתפוס מקומכם בדיון.
האופרה הקלה בנגב הנה קבוצה של זמרים, שחקנים וזמרים חובבים המעלים מדי שנה מחזמר באנגלית ומופיעים איתו ברחבי הארץ. חבריה יתארחו הערב ב-19:00 בפורום אנגלית ויענו לשאלותיכם.

CallMeCavanaugh

New member
שאלה על מיקרוטונאליות

איך מחלקים את הרווחים בפסנתר לפחות מחצאי טונים? וסתם לידע כללי, באיזה חלוקה השתמשת בקטע הזה (שאגב, נשמע מעניין מאוד אבל קשה לי להאמין שידבר לקהל הרחב)?

meandmeandme

New member
לא נדמה לי שזה נעשה עם פיץ' בנד...

אלא כלי שמכוון לרבעי טונים או חלוקה אחרת שהיא קטנה מחצאי טונים.

לא זה לא נעשה עם פיץ' בנד

זה נעשה עם סינטיזייר. יש כזאת פונקציה שמחלקת את כל הקלידים לרבעי טונים.

CallMeCavanaugh

New member
אבל....

אני יודע על זרם כזה או אחר שדוגל בחלוקת האוקטבה ל31 חלקים. איך אפשר לנגן דברים כאלה עם פסנתר (בדגימה ששמעתי היו רק כלי קשת אם אני לא טועה, ושם ברור איך אפשר להגיע לחלוקה הזאת, למרות שהרמה הטכנית הנחוצה נראית לי מטורפת, במיוחד אם מדובר בכינור).

Rubycon

New member
Certainly not.

The only trick is that tonality (in terms of wavelength coherence) is not linear, but it's out of the issue and I'm starting to sound like the most arrogant person on earth anyway, so I'll quit.

למעלה