בSMS

karin byrne

New member
אופפפ...

אני מנסה להכנס לצאט והוא כל הזמן מנתר לי..אררר...*מנסה עוד פעם*...

tnt girll

New member
בא לי לבכות!!

בנותתתתת אני מצוברחת!!! זה ממש לא פיירררררר הוא מושלם הגיע לו לזכותתת!!! טוב בכל מקרהה ראיתי שכתוב כאן שאתן נכנסות לצ'אט וכל זה אז לי אין צ'אט יש לי בעיה במחשב ואני לא יכולה להיכנס אליו אז יהיה נורא נורא נוראאאא נחמד אם יהיה לי את המסנג'ר שלכן ונוכל גם לעשות ועידה במסנג'ררר כי אני צריכה אתכן עכשיוווווו... חחחח בא לי לבכותתתת סקעת המל(א)ך מקום שני למרות שבשבילינו הוא תמידדדדדדד מס 1-!!!!!!! סקעת רולללללל!! המסנג'ר שלי: [email protected]

אין לי הרבה מה לומר

אכזבה ענקית. זה פשוט אחד הרגעים הכי עצובים בחיים שלי, וכמה דפוק שזה ישמע - אני התחלתי לבכות.

אוףף איזה באסה! סקעת היה הכי טובבבב

אני פשוט ב-ה-ל-ם!!!! אבל שיהיה מזל טוב למויאל.. גם ככה סקעת הולך להוציא דיסק.. :)

Michal Bloom

New member
../images/Emo141.gifאני בכלל בכיתי../images/Emo10.gif

לא הגיוני מה שהלך שם
.... וסקעת-הוא עדיין הפייבוריט

Number One1

New member
../images/Emo41.gifהדעה שלי על כוכב נולד../images/Emo41.gif

פה אני כותבת את הדעה שלי על כוכב נולד אז נא לא לסקול אותי באבנים... אני חושבת שכוכב נולד זו אחת התוכניות הכי שיטחיות שראיתי בחיים שלי! מה זה כוכב נולד?! תחשבו לעצמכם: בעוד 100 שנים יהיו הרבה תחרויות כדי להפוך לכוכב ומרוב שיהיו הרבה תחרויות כאלה כבר כל ילד ואיש מישראל יהיה כוכב! מה שעוד מדאיג אותי זה האנשים שבוחרים כדי שישירו בגמר (לא לסקול אותי באבנים אם אני מלכלכת קצת על הראל סקעת...): האנשים ששרים בגמר הם לא שרים, הם צורחים כמו תרנגולות שחוטות! וזה פשוט מדאיג אותי בבוקר שלמחרת הם יקומו צרודים מרוב צרחות... למשל: אתמול בערב הגמר של כוכב נולד אבא שלי שמע את הראל סקעת "שר" והוא היה במחשב רחוק מהטלוויזיה, הוא שאל אותי "מי זה המטומטם (בבקשה לא לסקול אותי!) שצורח שמה, אני יכול לשיר יותר טוב ממנו..." (אם כבר אבא שלי רוצה לשיר אולי בקרוב יפתחו גם כוכב נולד לבני 60 ומעלה...) לכן אני מסכמת ככה: 1. אני שונאת את התוכנית כוכב נולד. 2. התוכנית השיטחית הזאת בעצם באה בהשראת תוכנית אמריקאית שקוראים לה "אליל אמריקני". 3. נמאס לי כבר שכל תוכנית שהצליחה בעבר תהיה גם תוכנית המשך (*אהמ* כוכב נולד אחד וכוכב נולד שתיים) 4. זה לא כל כך קשור אבל תמיד בגמר חייבים להצביע תמיד ב sms! אפשר לחשוב! 5. איזה דרמתיות הם עושים מהתוכנית הזאת... עכשיו זה נראה יותר כמו טלנובלה מאשר תוכנית רגילה...

לא באבנים, בחצץ../images/Emo3.gif../images/Emo180.gif../images/Emo42.gif

אולי זו תוכנית שטחית, אולי, אבל זה לא אומר שהאנשים שבאו להתמודד ולשיר בה הם שטחיים. את לא יכולה לשפוט את האנשים ע"פ הצורה בה מתנהלת התוכנית. מה זאת אומרת "מדאיג אותך האנשים שבוחרים אותם לשיר בגמר"
איך זה יכול להדאיג אותך
וזה לא ש"בוחרים אותם" [זה נשמע כאילו הכל שם פרוטקציות], הם נבחרו ע"י הצופים. את לא יכולה לומר שהראל סקעת צועק, עד כאן. לבנאדם יש יכולות ווקאליות מדהימות [שלא כמו לעדי כהן, מי שבאמת צועקת], והוא לא צריך לצעוק כדי לבצע שיר בצורה הכי טובה שאפשר. ואם הוא היה צועק, תאמיני לי שריקי גל והשופטים האחרים לא היו נותנים לו 40,000 קולות. ואת יכולה לומר מה שבא לך על ריקי גל שהיא מאוהבת בסקעת, זה לא נכון. גם במויאל [
] היא די מאוהבת
וחוצמזה היא לא זאת שקובעת את הקולות, כי עם כל הכבוד בסגל השופטים ישב רוני בראון [הבעלים של הליקון] והוא זה שהולך להפיק להם סינגלים ודיסק]. ותוכנית המשך לא היתה רק בגלל שכוכב נולד 1 הצליחה, אלא בגלל כל האנשים שרצו גם הזדמנות. אין מה לעשות, ככה זה. כמובן שהיו גם שיקולים של רווח, אבל זה לא הכל. ולא. בגמר לא חייבים להצביע בSMS. אני הצבעתי 1000 פעמים מהמחשב, וחברות שלי עוד 750, גם מהמחשב. אז המ. ואין מה לעשות, זה דרמטי. כי זה אנשים שהקהל בבית אוהב ומתחבר אליהם ומזדהה איתם, וזה חייב להיות דרמטי. אחרת זה זיוף.

Number One1

New member
ושוב:

תארי לך מה יקרה בעוד 100 שנה שיהיו הרבה תחרויות כאלה ואז מרוב כל התוכניות כל ילד ואיש יהיה כוכב בישראל...

איך את יכולה לדעת../images/Emo35.gif../images/Emo180.gif../images/Emo42.gif

בכלל מה יהיה עוד 100 שנים
בכלל לא תהיה טלויזיה. אז הממ... זו טענה קצת לא קשורה

למעלה