לא באבנים, בחצץ../images/Emo3.gif../images/Emo180.gif../images/Emo42.gif
אולי זו תוכנית שטחית, אולי, אבל זה לא אומר שהאנשים שבאו להתמודד ולשיר בה הם שטחיים. את לא יכולה לשפוט את האנשים ע"פ הצורה בה מתנהלת התוכנית. מה זאת אומרת "מדאיג אותך האנשים שבוחרים אותם לשיר בגמר"
איך זה יכול להדאיג אותך
וזה לא ש"בוחרים אותם" [זה נשמע כאילו הכל שם פרוטקציות], הם נבחרו ע"י הצופים. את לא יכולה לומר שהראל סקעת צועק, עד כאן. לבנאדם יש יכולות ווקאליות מדהימות [שלא כמו לעדי כהן, מי שבאמת צועקת], והוא לא צריך לצעוק כדי לבצע שיר בצורה הכי טובה שאפשר. ואם הוא היה צועק, תאמיני לי שריקי גל והשופטים האחרים לא היו נותנים לו 40,000 קולות. ואת יכולה לומר מה שבא לך על ריקי גל שהיא מאוהבת בסקעת, זה לא נכון. גם במויאל [
] היא די מאוהבת
וחוצמזה היא לא זאת שקובעת את הקולות, כי עם כל הכבוד בסגל השופטים ישב רוני בראון [הבעלים של הליקון] והוא זה שהולך להפיק להם סינגלים ודיסק]. ותוכנית המשך לא היתה רק בגלל שכוכב נולד 1 הצליחה, אלא בגלל כל האנשים שרצו גם הזדמנות. אין מה לעשות, ככה זה. כמובן שהיו גם שיקולים של רווח, אבל זה לא הכל. ולא. בגמר לא חייבים להצביע בSMS. אני הצבעתי 1000 פעמים מהמחשב, וחברות שלי עוד 750, גם מהמחשב. אז המ. ואין מה לעשות, זה דרמטי. כי זה אנשים שהקהל בבית אוהב ומתחבר אליהם ומזדהה איתם, וזה חייב להיות דרמטי. אחרת זה זיוף.