ב-

גרוש השדים?

פעם ללי שאלה מה עושים נגד עין הרע וזה נחרט בזכרוני. היום נתקלתי במשהו: "מומלץ להשתמש בקטורת מעלי צמח המרווה מדי פעם. יש לסגור את כל פתחי הבית, כולל דלתות לחדרי הנוחיות, להדליק את עלי המרווה היבשים, ולעבור איתם מחדר לחדר. לפני הפעולה רצוי לקרוא בספר הזוהר כרך י"ד בפרשת "בלק" המשמשת כהגנה מפני אנרגיות שליליות". תשאלו את אסתר. אני לא ניסיתי.

קורנית

New member
ישלי ספר

מסדרת "ספרים גנובים". קוראים אותו "צמחים קסומים ומכושפים" ויש בו הכל בכל מכל כל... מצחיק לאללה. אז, המרווה שלך לא מופיעה שם בכלל אבל מופיעים שם צמחים אחרים, למטרות אחרות. למשל - רוצים לעוף? כמו המכשפות בימי הביניים, או בספר "האמן ומרגריטה"? אינבעיה. צריך "תריסר של שדים" (13) או כפולותיו של זרעי חרדל... לא קשה להשיג, נכון? צריך להביא אותם בליל 31 בדצמבר, באשמורת שלישית (לפנות בוקר), לבית קברות... גם כן לא בעיה, נכון? צריך לשרוף אותם, את זרעי החרדל, באש שניזונה מזרדי אורן וקש... קלי קלות..... לשאוף את העשן... בזהירות, לונורא... (למהדרין מומלץ ללעוס ג'ינג'ר. אני ממליצה על מסוכר... טעים ומלא אנרגיה....) ו...זהו. "אם אתה מרוכז במעשה, ולא חושב על סנאים חומים, אתה מסוגל לעוף באוויר ולעבור יבשות בכח הכישוף"..... אופס. ולהקורא, כאמור, ינעם!

בדיוק את המתכון הזה חיפשתי ../images/Emo6.gif

היי- אני מה-זה שמחה לראות אותך פה! הכל בסידר אצלך אני מקווה. לא יודעת איך קוראים בעברית לספר של פול אוסטר על הילד שלמד לעוף. קראתי אותו בנשימה עצורה (באנגלית כי אין עברית באינדיגו או צ'אפטרז) ומה-זה קינאתי בילד! איך בא לי לעוף! מישהו פה קרא את הספר בעברית? מומלץ.

למעלה