בתנור

בוקר טוב ,יששששששששש חוזרים

לשגרה לעוד כמה ימים,ושוב חופש, ושוב שבוע עבודה ושוב חופששש

רותה22

New member
בוקר נהדר. כולם חוזרים לשגרה. האורח

האורחים חזרו לבתיהם ולי נשאר זמן ליצירה. חבל שהמצלמה שלי מקולקלת.

נוגרי

New member
../images/Emo10.gif בוקר טוב , אני נפרדת מכם לזמן

לא ידוע כיון שהמחשב שלי שבק חיים הבוקר .
מאחלת לכולכם מראש גמר חתימה טובה
מקוה לזכות לכמה דקות של חסד במחשב של הבן

peteltut

New member
שאלה בקשר לכביסה

איך מחדשים חיתולים ובגדים לבנים בכביסה? ובכלל אשמח לקבל טיפים לכביסה מהמומחיות . (הייתי פעם בצימר ושם כיבסו את החלוקי אמבטיה לבד, והם יצאו צחים כשלג, רק שכחתי לשאול אותם איך...)

3תיתי

New member
אהה! בכביסה אני צברתי ותק...

קודם כל, צריך תמיד לכבס לבן עם לבן. לעולם לא עם צבעוני. תצא לך כביסה אפורה. כביסה לבנה רצוי לתלות בשמש ליבוש. יש אבקת כביסה מלבינה. (אני לא משתמשת) תכלעס, כדי להגיע ללובן, עליו אפשר לשמור, השרי את הכביסה באקונומיקה מדוללת. זה לא בריא לבד. ממש מחליש את הבד, אבל טיפול חד פעמי יעשה לך חיתולים צחים כשלג. אני משתמשת באבקת כביסה ביו (מסוגים שונים. כל פעם מה שבמבצע...) לא משתמשת בקליה, שמעולם לא הורידה לי כתמים, ובהחלט לא מרתיחה. אבקת כביסה ביו מכילה אנזימים, ובטמפרטורה של יותר מארבעים מעלות, האנזימים הללו מתפרקים, בדיוק כמו שביצה הופכת לקשה בהרתחה (דנטורציה)

הדור

New member
שמש שמש ועוד פעם שמש../images/Emo42.gif

אאחרי הכביסה וטליה בשמש.אם עדין לא לבןהרטיבי והשאירי אפילו יומים בשמש

tinto2

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo35.gif../images/Emo51.gif

אני נאלצת לעבור לדירה = לעזוב את החצר וכל החפצים/רהיטים/שטויות/אוצרות בישבילי ! שאספתי לשיפוץ וכו´. ברשותכם אשמח להעביר בפורום תמונות של התכולה - כך לכל ידי- הזהב תהיה תעסוקה בסוכות - מה טוב אם יש רעיונות נוספים.! תודה מכל הלב מראש. אפשר לקבל מידע וכו' רק במסרים.

kashke

New member
../images/Emo43.gifואת האולימפיידה לנכים אנחנו

יכולים לבקר בכתובת הבאה http://www.aisrael.org/hebrew/paralympic.asp נחזיק אצבעות ל-המון מדליות, טוב?

למעלה