אם יוני עושה בעיות יש דרכים לטפל בו=) בשיטות תמניות עתיקות.
M marian11 New member 1/2/04 #22 חחחחחחחחחחחחחחחחחחח יאאאאאאאאווווווווו הרגת אותי עכשיווווו חחחחחח יאאאווו כן כן תרביץ לו הוא כל היום בסתלבט שלו ואני לומדת! חרא. =\
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח יאאאאאאאאווווווווו הרגת אותי עכשיווווו חחחחחח יאאאווו כן כן תרביץ לו הוא כל היום בסתלבט שלו ואני לומדת! חרא. =\
S seafox New member 1/2/04 #23 חכו חכו שניכם. נשיקת חמור לרון+פטמה סגולה..כמה שאתה גדול וחזק ממני,אני גמיש! לך...נראה כבר.
M marian11 New member 1/2/04 #25 חחחח אתה רואה יוני?? הוא עוד לא ראה אותי וכבר התאהב בי.. מוכן ללכת מכות בשבילי...חחחחחחח עשינו יד אחת נגדך..!!!!!! הא האאאא
חחחח אתה רואה יוני?? הוא עוד לא ראה אותי וכבר התאהב בי.. מוכן ללכת מכות בשבילי...חחחחחחח עשינו יד אחת נגדך..!!!!!! הא האאאא
M marian11 New member 1/2/04 #29 מההה?? בייייי חחחח סתם.. שתוק אתה אפילו אמרת "אם לא היית לי חברה.." האממממ מעניין מענייין יאללה תודה שאתה מאוהב בי חחחחחח
מההה?? בייייי חחחח סתם.. שתוק אתה אפילו אמרת "אם לא היית לי חברה.." האממממ מעניין מענייין יאללה תודה שאתה מאוהב בי חחחחחח
M marian11 New member 1/2/04 #28 חחחחחחחחחחחח גם את זה אהבתי.. אתה רואה מרוב שאני מעניינת אותך פתחת ת'פרטים שלי.. ראיתם מזה? עוד אחד שהתאהב בי..
חחחחחחחחחחחח גם את זה אהבתי.. אתה רואה מרוב שאני מעניינת אותך פתחת ת'פרטים שלי.. ראיתם מזה? עוד אחד שהתאהב בי..
M marian11 New member 2/2/04 #32 הכל פתוווווח חמודילה יוני לא פה והוא לא יכול למחוק שירשורים כי הוא מגעילללל ועכשיו אני מאושרת כי יש מחר שביתהההה וממ. מי אתה?!?
הכל פתוווווח חמודילה יוני לא פה והוא לא יכול למחוק שירשורים כי הוא מגעילללל ועכשיו אני מאושרת כי יש מחר שביתהההה וממ. מי אתה?!?
M marian11 New member 3/2/04 #36 כן הוא אמר לי במסרים.. אבל שהוא תותח מאילת....את זה הוא לא אמר לי.. =]