בתנור

GrowingMadness

New member
../images/Emo32.gif בתנור

קניתי אתמול שני סקיני ג'ינס כלכך יפים (וגם חגורה ממש יפה D:) בתמנון [
אל תצחקו, אני משלמת לעצמי על הבגדים ואין לי תקציב לקנות בחנויות שהן לא פוקס\TNT\תמנון וכאלה] אחד שחור ואחד כחול ים כזה והחגורה לבנה
וגם! החבר עושה היום את הבגרות בספרות אז אתמול הוא היה בבית והיינו ביחד יום שלם והיה מושלם

GrowingMadness

New member
אה ויש לי הצעה בנות! ../images/Emo152.gif

מה דעתכן שנפרסם קצת את הפורום? אני בעד שנעשה רשימה של פורומים [אבל רק כאלה שנראים מתאימים. אני בספק אם בפורום חובבי תעופה יהיו חברות של חיילים
], וכל אחת תיקח על עצמה כמה ותפרסם שם את הפורום שיבואו עוד בנות לפה D: אפשר גם לחשוב על איזה משפט או משהו שנרשום בהודעות ואז פשוט נעשה העתק הדבק ולא נצטרך לנסח כל פעם הודעה חדשה
וכמובן שבנתיים אם מישהי גולשת בעוד פורומים שתפרסם שם ושתכתוב שהיא מפרסמת כדי שלא יהיו כפילויות.. אז בנתיים חשבתי על כמה פורומים שאפשר לפרסם בהם: * ימי הולדת ומתנות * בינו לבינה * אהבה בגיל ההתבגרות * מלחמת המינים * אופנה * אופנה אלטרנטיבית * שופינג * איפור * שיער * כל מיני פורומים של להקות כאלה שנוער מקשיב להם [בריטני ספירס, פארמור, מיי כמיקל רומאנס] * כנ"ל תוכניות טלוויזיה [האח הגדול, הרווק, הישרדות] * כמובן בפורומים שביעיסטים ושמיניסטים.. * בין תיכון לצבא * בנות * מתגייסים סדירים וסקס לנוער- עליי
יאללה מי איתי? D:

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifלא שמתי לב../images/Emo122.gif

המ.. בעיקרון בתור פורום אסור לנו לפרסם בפורום אחר בלי רשות של מנהל הפורום האחר. קומונות מותר - פורומים לא חח בגלל שכאילו פורום זה רשמי ומסודר הרבה יותר :)

פורום זה לא רשמי../images/Emo8.gif

פורום וקומונה אותו דבר. גם בקומונה צריך לבקש רשות.העניין הוא שפורומים תפוז הם בהשגחה גדולה יותר של הנהלת תפוז,וכזה שיפרסם במלא פורומים יחסם לתקופת זמן ממושכת מכל הפורומים בתפוז. במקביל גם יש מקרים שאפשר להחסם מקומונות על הצפה כזאת,אז אל תקחו סיכון.אני מהאנשים שתמיד מדווחים על המציפים. אפרופו רשמי,אם אתם רוצים לדעת אם הפורום רשמי,אתם עושים עליו חיפוש בחיפוש של תפוז פורומים,וליד תוצאת החיפוש אם תראו כוכב,אז הפורום רשמי,אם לא אז הוא אינו רשמי.

GrowingMadness

New member
בקיצור,

מותר לי לשרשר להודעת אוף. וכל הפורומים בסגנון בנות, אהבה בגיל ההתבגרות, בין תיכון לצבא - הם לא רשמיים, אז שם מותר לפרסם רק בתנאי שזה משורשר להודעת
. חוצמזה אני לא מכירה ממש קומונות וגם ככה אין כזה שיתוף פעולה אז פשוט נוותר ><

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifחח התכוונתי זה קצת יותר רשמי

מקומונה. כי כל משתמש יכול לפתוח קומונה.. אפילו ילדה בת 4. אבל כדי לנהל פורום יש חוקים הרבה יותר נוקשים, צריך להגיע למשרדי תפוז לראיון וגם צריך להיות מעל גיל מסוים. אין מצב שיהיו כמה פורומים עם אותה כותרת או נושא להבדיל מקומונה שאפשר לפתוח 10 קומונות של חברות של חיילים. ופורום מעצם היותם פורומים הם מפורסמים הרבה יותר ויש להם קהל רחב יותר ככה שאין כלכך צורך לרוץ ולפרסם אותם.

רק שימו לב לכללים...

לפרסםם רק בהודעת OFF או של תפוז אנשים מודיע. או,לבקש רשות ממנהלת הפורום שלהם ולפרסם בפורום בהודעה חדשה במידה והיא הסכימה

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifרציתי ללכת לקניון אתמול לקנות בגדים

אבל... אחרי שהייתי בעזיראלי בגלל שצילמתי משהו לתקשורת ליד.. אז נשארתי לבד. הבמאי החליט לחזור עם אבא שלו. אז נסעתי לבד באוטו ופתאום באמצע איילון, באמצע הפקקים! נתקע האוטו!! הוא עוד זז קצת וזה.. אז ירדתי לשוליים. אבל הוא התחיל ממש להתחמם ונהיו טיפה אדים באוטו. קיצור התחמם המנוע יותר מידי ואז נפל איזה חלק בפנים. האוטו במוסך ואני מחוסרת אוטו :( מתה להגיע למסיבה מחר -קבעתי עם כל העולם שם וחברה מהעיר שתבוא ותחזור איתי אבל... אין אוטו בסוף. ואז גם הייתי תקועה על איילון ואבא בא להציל אותי ולהזמין גרר.. אז כבר היה מאוחר מידי ללכת עם אמא לקניון לקנות בגדים.

אוי וואי איזה נורא :|

יש לי הרגשה שגם לי זה יקרה בקרוב עם המכונית שלי ><

Queen nuli

New member
:p ../images/Emo57.gif../images/Emo39.gif

היום פגשתי את המנהלת היקרה והמקסימה שלנו... יצא לי להיות החופלת שלה.... סתם קטע משעשע. ואני מתעופפת לי

בהחלט היה משעשע!!היה נחמד מאוד לפגוש אותך!

אין עליך! היה מצחיק שאני באה אליך ולא היה לי מושג שיצא לנו להכיר עוד פה
נפגש עוד בטח אה??
אני כל בוקר נרשמת לחופל חח,הראש שלי מתפוצץ כל בווקר משום מה במקום הזה. אני בקושי שותה

LIKE../images/Emo45.gif

אני לא חושבת שזאת בושה לקנות בתמנון [למרות שנדיר שאני אמצא שם משהו..], לחברה שלי יש מעיל מהמם משם! איזה כיף לך!

GrowingMadness

New member
תודה ../images/Emo3.gif

סתם, זאת לא בושה אבל ברור שאני מעדיפה לקנות בפול אנד בר וכאלה.. אבל כשאין תקציב צריך לקנות בחנויות זולות D: והאמת שהעונה הבגדים שלהם ממש, אבל ממש השתפרו
תודה

ליהי1110

New member
לא בושה בכלל!!

לפני במסיבת סיום בכיתה ט' (היום אני עוד רגע מסיימת יב') קניתי ג'ינס מתמנון שמאז ועד היום הוא הג'ינס האהוב עליי ועל אחותי אחלה איכות ועושה אחלה טוסיקון =] חחחח

למעלה