בשביל עינב...

1קאזא

New member
לצאת מהשמנת!!! 18.11

"VIVA LA REVOLUTION". יום חמישי,18.11.04 23:00 ב"בארבי" ת"א. קרנבל קונטרה לתרבות הצריכה. הפוסי של לוסי+ SOON IN HERE!!! בשיתוף עם: ארגון "לתת". "WAY" הפקות. "אנונימוס". "PEACH MUSIC" "THE ALTERNATIVE" http://www.hydepark.co.il/hydepark/topic.asp?topic_id=1178772 וזה כל מה שאתם צריכים לדעת...................

Shadow Witch

New member
שנת שירות

אינני בטוחה אם פה המקום להודעתי, אך אני מקווה שתוכלו לענות על שאלתי. אני רוצה לעשות שנת שירות, אך איני משתייכת לשום תנועת נוער ואין ברצוני להשתייך לאחת שכזו. אז איך אני יכולה לעשות שנת שירות ובאיזו מסגרת? אילו סוגים של שנת שירות אני יכולה לעשות (עד כמה שידוע לי אפשר לעשות שנת שירות בקיבוץ, שהיא שונה משנת שירות שעושים בעיר)? לאן אני צריכה/יכולה לפנות בשביל לקבל מידע נוסף בנוגע לשנת שירות? בתודה מראש, יום נפלא

0216

New member
בתור אחד שעשה שנת שירות....

אני קודם כל יכול להגיד לך שעשית את ההחלטה הנכונה ואם באמת תעשי שנת- שירות סביר להניח שיהיה לך כיף אם את אוהבת להתנדב ולתרום יש כל מיני מקומות שאת יכולה ללכת תלוי איזה סוג את רוצה כמו שאמרת קיבוץ, עיר אני מכיר את נוה- חנה בקרית- גת זה פנימיה של ילדים מהגן עד התיכון סוף התיכון שהוצאו מהבית ע"י צו בית משפט ואת חיה בקומונה שם בתוך הפנימיה (אני אישית לא התחברתי למקום...) אבל את יכולה ללכת לבדוק אולי תאהבי.... אני עשיתי שנת שירות ב"אחרי" אני לא ילאה אותך בפרטים אבל היה אחלה ממשש הגשמתי את עצמי........ מומלץ אם את רוצה .......

ואו.. לא יאומן.. תודה

איזה יופי.. אני מתה על אבוקדו.. איפה מצאת את זה.. .. תודה תודה תודה.. אני ממש שמחה, עשית לי את היום!! עינב

למעלה