ברוטב

kepit

New member
הורדתי גם ../images/Emo9.gif

במיוחד בשבילכם ונראה כבר אם אני אוכל לבא היום

slee4

New member
אני אתרגם לך

אורי:ברוכה הבאה למועדון...אני מנסה לשפר את האנגלית שלי. שרון:יופי,זה כל כך קל...תנסה לדבר כל היום אנגלית. אורי:אוקיי שחר:אתה הולך לטוס ללוס אנג'לס? אורי:כן שרון(כתגובה לשחר שהייתה לו טעות קטנה):תן לי לתקן אותך...בלה בלה בלה שחר:האנגלית שלי לא טובה שרון:לא נורא...אל תרגיש רע...האנגלית שלך תהיה בסדר...אל תדאג... יש מבין?

Brombit

New member
...I don't understand ../images/Emo115.gif

"אני לא מצליחה להוריד את זה" ?What do you mean ?you didn't succed to download the game sometime also my computer had an annoying problem, and it couldn't write in Hebrew normally. ?But what is exactly your problem (אין לי בעיה במחשב, אני כותבת באנגלית רק לצורך הזדהות... (את השורה הראשונה העתקתי))

Brombit

New member
ואני בטוחה שאת טועה ../images/Emo11.gif ../images/Emo115.gif

זה אומר להוריד מהאינטרנט.

אה כןןןןןןןןןןןןןן???../images/Emo126.gif

אז איך זה שלפני יומיים בתדודה שלי מאמריקה היתה פה ודיברנו על איך אני יכולה להוריד לאייפוד שירים וכאלה.. ובקיצור היא אמרה לי באנגלית: אני לא חושבת שאת יכולה לצרוב.... בלה בלה. והיא אמרה ככה! download!!!! ניניניניניני

Brombit

New member
אבל תמיד כשמדברים על הורדות

כתוב download. וגם כתוב במורפיקס שזאת המשמעות. ואם היא כתבה באנגלית, איך את יודעת שהיא התכוונה ל'לצרוב' ולא למשהו אחר?

היא דיברה, ../images/Emo126.gif

וא'- כי היא יודעת קצת אנגלית, אז היא אמרה: איי ט'ינק דאט יו קאנט דאונלד איט.. אוממ להוריד אומרות??? XD אז ככה ידעתי... בקיצור אני ממש בטוחה, וישמצב שלצרוב זה גם דאונלד, וגם להוריד.. זה בעצם כמעט אותו דבר

Brombit

New member
זה לא אותו דבר... ../images/Emo115.gif

וחוץ מזה, את אמרת שהיא אמרה 'להוריד'... ובכל מקרה אני בטוחה שזה אומר 'להוריד'. * ובמחשב, כשרוצים לצרוב אז יש burning list. (ולא downloading list)

Brombit

New member
הנחתי שהתבלבלת... ../images/Emo115.gif

אבל בכל מקרה אני עדיין חושבת כמו בהתחלה... וכבר אין לי כח להתווכח

Because Of May

New member
זה באמת להוריד!../images/Emo109.gif

עובדה שבספר אנגלית שלי כתוב דאונלוז והומורה אמרה שזה הורדת קבצים מהאינטרנט. באוספורד זו אותה משמעות. גם בבילון. ועובדה שבתוכנות הלא חוקיות דאונלוד מסמן הורדה. Burn זה לצרוב. תבדקי במילון, כנראה פירשת את זה אחרת...

למעלה