ברוטב אסיאתי

קרן משם

New member
../images/Emo41.gifאירוח בפורום-פרופסור אהוד זמורה

ביום ראשון הקרוב ה23.03 בשעה 20:30 עד 21:30 יתארח פרופסור זמורה בפורומנו המדהים! כמובן כמו בכל דבר בחיים דברים יכולים "קצת" להשתנות ועידכונים (אם יהיו) אעלה בהמשך. פרופסור זמורה יענה על סוגי שאלות שונים: *החל בשאלות על פגים השוהים כעת בפגיה (מחלות, בעיות אחרות וכו') *שאלות סטטיסטיקה שונות! *שאלות על ילדים שגדלו אך בעיות הפגות מלוות אותם. *עוד נושא חשוב - הוא היה מהפעילים בעדנו בכל מיני וועדות הכנסת בנושא השלמת העונה ל RSV -שאלות בנושא הנ"ל גם יתקבלו ויענו מצידו. *אפשר לשאול אותו הכל -מקסימום הוא יכתוב אם הוא לא יוכל (מכל מיני סיבות) להכנס לעומק נושא מסויים. אני מאמינה שכולנו נהנה מהאירוח, אנא שתפו פעולה והכינו שאלותיכם מראש על מנת ששעת האירוח תהיה פורה. בעיקרון מידיי יום מופיעים שאלות בפורום על בעיה זו או אחרת...אפשר פשוט לרכז אותם ולהעלות לפרופסור...אני בטוחה שגם גולשים חדשים שיגיעו בהמשך יוכלו בצורה הנ"ל להנות מתשובות מקצועיות.
לכולנו
עשו שיעורי בית והיו בנוכחות מלאה בזמן האמת. ו
לטל של אשחר שוב ושוב ושוב קרן

שאלה מוזרה לחברי הפורום

האם יכול להיות שחלק מההודעות לפרופ' פירסמו חברי הפורום תחת זהות בדויה?

../images/Emo32.gifפורום להיות הורים בחו"ל../images/Emo95.gif

לכל המתעניינים והמתעניינות - אמנם לא חדש לגמרי, אבל חדש למדי, במסגרת הרחבת קהילת ישראלים בחו"ל נפתח ב-
גם פורום להיות הורים בחו"ל.
משימת ההורות הופכת קשה ומסובכת בהרבה כאשר נוספים לה קשיי קליטה, שפה חדשה, תרבות זרה וביורוקרטיה שונה מכל מה שאנחנו מכירים, ואנחנו נאלצים לחוות עם הילדים שלנו את כל הקשיים.
הפורום נועד לכל אותם הורים המנסים למצוא את הכוחות להתמודד עם כל הקשיים בבת אחת, ולהמשיך לתפקד כהורים במקומות מושבם הזמניים או הקבועים מסביב לעולם. הפורום גם נועד לכל אותם הורים לעתיד, שעוברים את חווית ההריון והלידה בארץ זרה, או לאלה המתכוננים למעבר לארץ זרה עם ילדים או במהלך הריון.
אשמח לראותכם! **והודעה קטנה למנהלות: ראיתי שהודעות האירוח של תפוז בשימוש נרחב אצלכן היום, לכן לא שרשרתי אליה. הרגישו חופשי לשרשר אם נראה לכן מתאים במקום אחר. מתנצלת על ההודעה החדשה, לא מצאתי שרשור אוף בשני העמודים הראשונים.

ayelet i

New member
../images/Emo32.gif לאורן...

לא רציתי להקפיץ את כל השרשור אבל חייבת לך תשובה : טרם הספיקותי לבדוק מתחת לעריסה המחוממת כיוון שעדיין לא הגענו אליה ולא נעים לי להרים את העריסות של ילדים זרים...
ע"מ לעבור לעריסה צריכים להתקיים שני תנאים לפחות : שבוע 34 ומשקל 1800 גרם. בתנאי הראשון יתכן ונעמוד כבר היום (...) אבל לשני יש לנו עוד שבוע וחצי... לא שכחתי! בהחלט אבדוק!

לא נראה לי בכלל, יש לנו אורחים

מפורומים אחרים, כמו למשל תאומים ושלישיות נראה לך שיעשו דבר כזה???????? אולי

את יכולה בנתיים

להקפיץ את שאר הפגים. תבקשי סליחה, תזיזי קצת, תרימי את המזרון, ואם לא שם אז תעברי לבא בתור... מה שכן, תשתדלי שההורים לא יהיו באזור אותו רגע...או תחכי שהם קופצים שניה לשרותים. וכמובן, לעדכן כל הזמן!!!!!!1800!!! נכון ענק? מדהים!!!

ayelet i

New member
איך לא חשבתי על זה בעצמי?... ../images/Emo3.gif

באמת מדהים. את השינויים רואים מיום ליום - איך שהיא מתמלאת יותר, איך שהיא מתחזקת. רגעי העירות מתארכים, העיניים הגדולות שהיא פוקחת, הסטורציות שמסתדרות (טפו טפו טפו, לא אמרתי כלום!) וכל כך הרבה זמן עבר בלי ברדיקרדיה אחת! (שוב טפו טפו טפו...) הם מדהימים הקטנים האלה. אמיצים. פשוט פלא.

איילת

הפלא הכי גדול הוא אח"כ, כשהם גדולים ושמנים ואתה פשוט לא קולט מה הם עברו, מה אתה עברת, ואיפה כולכם היום. ובגלל שזה לא מסתדר עם מה שאת מרגישה, נוצר איזהו אי סדירות בפנים , ואת החריקות שלי אתם בטח יכולים לשמוע עד האינקובטור.... אולי זה רק אצלי, אבל ה"חוויה" הזו גורמת לחריקות רציניות אצלי...

מעלה מעלה מעלה ../images/Emo183.gifתפוזLive

אוכל| היום ב-15:00 נארח את השף איציק מזרחי בפורום "השף הלבן". ניתן להכנס ולהשאיר שאלות כבר עכשיו בפורום.
אליל הפופ הגדול ביותר בכל הזמנים בישראל מגיע לפורום "משחק החיים". צביקה פיק יתארח היום ב-17:00 Live ויענה לשאלותיכם- גם על השיר שכתב לייצוג אוקראינה באירוויזיון השנה.

קרן משם

New member
גם אני מאמינה שלא

יש סיבה כזאת? הרי האירוח מפורסם בדף הראשי של תפוז ומזמין את כל מי שיש לו עניין לשאול את הפרופסור שאלות-בין היתר זה מהות האירוח. למרות שאני חייבת לציין שתמוה בעיני שרוב כרטיסי החברים של ששאלו והם לא מוכרים בפורום זה הם חסויים
בינתיים אני לא מוצאת בעיה בשאלות אך אני מקווה שהגולשים ישמרו על שפה נקיה ודיון תרבותי.

../images/Emo65.gifכל הכבוד לקרן ולטל

אני מאמינה שיעלו כאן שאלות , נראה לי שבעיקר מההורים שעדיין בפגיה. בכל אופן , התפקדות מלאה ביום א' בשעה 20:30 .

../images/Emo141.gif פורומים חדשים בתפוז אנשים

playboy, או עיתון אחר של הקהילה הגאה? איפה יצטלמו הזוג המדליק "טאטו"?
אם כבר מדברים על טאטו, הקהילה הגאה וצילומים, זה הזמן להכריז על פתיחת פורום לסביות.
חיים ומוות ביד הלשון - זה אולי דרמתי, אבל לפעמים נכון. באינטרנט מותר לגמגם: פורום גמגום
גלישה מהנה

למעלה