בקשה+בונוס...

MooN aka asdfgh

New member
../images/Emo32.gif בקשה+בונוס...

מכיוון שלא הייתי במפגשי הפורום שהיו (
נטע) הדבר היחיד שיש לי מהם הוא התמונות שהועלו לפורום. לכן אבקשכם לתת לי זיהוי של האנשים בתמונות, ואם יש לכם תמונות נוספות, בבקשה תוסיפו אותן... ובונוס: תמונה שלי... בערך...

TheFinalCow

New member
לצערי.... אין יותר....../images/Emo39.gif

אני צילמתי את התמונות וכל מה שהיה העלתי לפורום.... ובתמונה הזאת (מתחילים מהימין למעלה): אלון (The Ancient Mariner), מור ד, ומשמאלו שירה, משמאל לשירה יש מישהו שאין לי מושג מיהו
מתחתם - נטע מנהלתינו היקרה (558), הג´ינג´ית לידה היא יעל (EaTit442), למטה בצד ימין, כוכב הפורום - אוֹריארד, מצידו דדי שי, למעלה (בבלונד) ליהי רוטשילד ומשמאלה מאור (מאור בקצה המין הרע), מתחתיו הדר (xenocide) , משמאל הגר (הבחורה של וורונסקי) ותחתיה אני ורוֹנאֶל... איפה ג´ון אני לא יודעת.... יתכן שהיא זו שמתחבאת מאחורה... או שמע זו סולדאד....?

TheFinalCow

New member
טוב זה ידוע....

אף אחד לא מבין (באמת) את ההסברים שלי.... מישהו רוצה לנסות במקומי?

אני דוקא הבנתי מצוין../images/Emo9.gifפרטני וברור

נחמד לראות את האנשים שאני קוראת אותם בדו מימד ממש
ת פורום!

MooN aka asdfgh

New member
אם זאת לא בקשה מוגזמת...

מישהי מוכנה לקחת את התמונה ולכתוב ליד כל אחד את השם, ואז להעלות אותה שוב? בבקשה... (ותודה!)

Veggie John

New member
אני מתחבאת מאחורי רונאל

בסיטואציה הקיימת מוטב שלא אופיע בתמונות מרשיעות. מי יודע לאילו ידיים הן יתגלגלו. הייתי מספרת יותר, אבל אז אאלץ להרוג אתכם

Gal-Mo0D

New member
כאן אני עוד לא הגעתי! ../images/Emo10.gif

לא פייר! פרה שכמותך!

TheFinalCow

New member
אני אקח את זה כמחמאה...

ואם היית מגיע יותר מוקדם היית נכנס לתמונות הפורום!
אם אתה רוצה שים תמונה שלך ונצרף אותה דיגיטלית לאחת התמונות...
גל יעוף לו על ענן מעלינו.....

S H I L G I

New member
שמישהו כבר יסביר לי..

תעשו את זה בצייר לא יודעת איך...: קחו את התמונה ששמתם למעלה של כל החברה ותמתחו קו לכל אחד ואחד ולידו כתבו את השם שלו.. תודה נטע

TheFinalCow

New member
וואו!

איזה יופי..... שיחקת אותה עדי.... ואפילו לא היית שם....

Neta558

New member
אני מסרבת לצאת אשמה בסיפור הזה!

מי שרוצה לעסוק בשטויות של אורות מהבהבים והצלת חיים כל חנוכה, שלא יתלונן אח"כ שלא שמרנו לו קצת פסטה!
תתחיל לשריין את פסח, נפגשים בסוף הרחוב שלך, ליד הבית עם הגג המוזר.

למעלה