בקוקי

בוליפלג

New member
נ-פ-ל-א../images/Emo70.gif מאד מתאים גם לקטנים ג,ם לפעוטות

וגם לילדים יותר גדולים (6 ומעלה). באמת נפלא!!

fame06

New member
מצויין. כי אנחנו חוגגים שם את היומולדת

של אחותי ושלי (היה לנו בשבוע שעבר). עושים עם המשפחות "על האש" יש שם מתקני ברביקיו. תודה.

../images/Emo41.gifהמלצה על בייביסיטר בתל אביב והמרכז

שלום לכולם עבדה איתי במשרד אישה, שפוטרה מהעבודה בשל צימצומים. היא נשמה טובה, אחראית, אמינה ובעלת נסיון בטיפול בילדים. היא מחפשת עבודה בטיפול בילדים כבייביסיטר בכל שעות היום. ניתן לשלב גם בישול . אפשרות באיזורי תל אביב רבתי, רמת גן וגבעתיים. למס' טלפון, ניתן לפנות אליי במסר.

פשמינה

New member
../images/Emo32.gif נפתחה קומונה ל"ילדים" להורים מזדקנים

נפתחה קומונה- בית האגם המיועדת עבור "ילדים" שמתמודדים עם הזדקנות של הורה. ההתמודדות עם ההזדקנות של ההורה ובתוך כך, עם החולי, הטיפול בהורה, היפוך התפקידים, השכחה ; כרוכה בקשיים רבים. פתאום, באמצע החיים, אנחנו הופכים להיות ההורים של הורינו. הסיטואציה הקשה הזו מעלה בנו מגוון של רגשות, חלקם חיוביים (כמו חמלה ואכפתיות) וחלקם פחות (כמו כעס ותסכול). הקומונה נפתחה במטרה לתת מקום לשתף ברגשות הללו (גם אלו "הפחות יפים") ולהציע קבוצת תמיכה עבור אלו שמתמודדים עם הסיטואציה הזו. אם את/ה מכיר/ה את כל זה את/ה מוזמן/ת לבקש להצטרף אלינו. הקומונה סגורה ועל כן בכניסה נדרשת בקשת אישור.

טאקית24

New member
אריאל הכי מוצלחת

מורידה נהדר את הכתמים. אני שמה אבקה של סנו אוקסיגן לכל מכונה

טאקית24

New member
אריאל פלטינום, וגם הרגילה טובה

ואני מכבסת רק ב30-40 מעלות. ואם יש כתמים קשים שמה טיפת סנו אוקסיג'ן ומשפשפת ואז מכבסת, אבל כשאני שמה כפית בכל מכונה הכביסה יוצאת נקיה, וכמובן מרכך של בדין או סוד סופט.

טייד סנסיטיב

אני חייבת סנסיטיב בגלל שאחרת מתן פורח, והסנו מקסימה סנסיטיב נורא יקרה אם כי מעולה! פשוט נמאס לי לשלם כ"כ הרבה על אבקת כביסה, מה גם שהיא באה באריזה קטנה ולא אריזת חיסכון ככה שזה בכלל מעצבן אותי. אני כן שמה מסיר כתמים (סנו אוקסיג'ן בדרך כלל, כרגע סנו רסס וכבס כי היה במבצע
הוא עושה עבודה טובה גם כן). את הקליה אני פחות אוהבת. הכי חשוב - מייבשת בשמש
וככה רוב הכתמים (לפחות של אוכל ובוץ וכו', לא של צבעים) יורדים. מה שלא מוכתם אני מכבסת ותולה הפוך כדי שלא יתסמרטט מידי.

adidimom

New member
טייד או קולון 101

האמת הבן שלי לא היה רגיש אף פעם לאבקות כביסה, אז אני משתמשת באבקה רגילה מאז שהוא היה בן חצי שנה. אבל אם את לא מאסכולת "שאני אשפשף???" אז... אם יש לך כתמים רציניים (של אוכל, בוץ וכד') אני ממליצה לשפשף לפני בסבון אסטוניש (סבון קשה, נראה כמו סבון ידיים, נמצא בסביבה של הקליות בסופר). מוריד את כל הכתמים הקשים!!! להכניס למכונה אחרי שפשוף קצר, בלי לשטוף את הסבון - והכתמים נעלמים...

אצלנו

קונים שק ענק של אבקת כביסה, בערך פעם בחצי שנה, בד"כ מה שהכי זול. הפעם יש לנו טייד. מרכך - לפי הרי שמתחשק. להסרת כתמים - לפני הכביסה למרוח סבון כלים על הכתם. ברוב המקרים זה עובד מדהים.

Dulie B

New member
אני משתמשת במסיר כתמים של קליה

והוא ממש מעולה ואבקת כביסה tyde sensetive שהיא גם לבעלי עור רגיש. בנותיי בנות 3 ושנה וחצי ואין להן שום פריחות או רגישויות. בהצלחה.

למעלה