בקוקי

../images/Emo15.gifסקר - באיזה אבקת כביסה אתן משתמשות?../images/Emo15.gif

הקטן בן שנתיים ו 4 חודשים וכבר הרבה זמן אני מתוסכלת מהבגדים שלא מתנקים בכביסה. בהתחלה חשבתי שאולי זה בעיה במכונה ועכישו אני חושבת שאויל זה האבקת כביסה. אני משתמשת באבקת כביסה של "סוד" ומפעילה הרבה מכונות. הכתמים לא יורדים. יש אבקת כביסה שנחשבת לטוב לפעוטות? מצד אחד אני לא רוצה להשתמש יותר מדיי עם מסיריר כתמים כי הוא רגיש וחוששת שיקבל פריחה.. באיזו אבקה אתן משתמשות והאם זה מתאים לעור רגיש של פעוטות? תתודה.

מה עושים עם היתושים

מה עושים םע הצרה הזאת? היום הילדה נעקצה 4 עקיצות!! וכמעט בכיתי. האם ניתן למרוח משהו למניעה על ילדה בת שנה? מה נתין למרוח אחרי פנסטיל?

בובית 29

New member
../images/Emo73.gif../images/Emo32.gifרק למי שסקרנית../images/Emo22.gifמכרתי היום...

את הפיאסטה המצ'וקמקת שלי
הגיע מישהו עני מרוד (בחיי, אפילו בקנה מידה שאני מכירה היה נראה דלפון במיוחד) בשני אוטובוסים מירושלים (+מונית לישוב שלי) וקנה אותה ב4,000ש"ח, על הדרך הספיק לספר לי את כל החיים שלו (לא פלא שעני, אב ל10 ילדים) ובסוף לקח אותה. אגב, יצא שהצביעה עבדה והרכב יצא ב"לוק" מדליק רק ש... מסתבר שזה שקנה אותו, בכלל אין לו אינט' וחבר שלו הוציא לו מיד 2 רק את הטלפון והפרטים הטכניים כך שהוא בכלל לא ראה אותה לפני. העיקר שנגמר

a y a l u l a

New member
של מה הכתמים?

יש כתמים שלפני שאני מכניסה למכונה אני צריכה לשפשף אותם בקליה. אני משתמשת בתינוקלין או סנו סנסיטיב בגלל שהבת שלי מגיבה לא טוב לאבקות רגילות ועל אף שאני משתמשת באבקה "עדינה" (ויש לי גם מכונה די מעפנה) הבגדים יוצאים נקיים

פלגיה

New member
יפה

כנראה שיש עניים מרודים יותר ממנו, כי לי אין אפילו 4000 שקל שאני אוכל להוציא על רכב, מצ'וקמק ככל שיהיה. ואפילו אין לי 10 ילדים.

washi tashi

New member
אפשר לרסס ספריי נגד יתושים של ולדה

התרסיס מכיל שמן ציטרונלה ושמנים נוספים שדוחים יתושים, אותי זה מציל בכל קיץ מחדש. חשוב רק לא לרסס על הפנים. את יכולה גם לרסס את זה על המצעים (הרחק מהראש שלה) ועל הוילונות. אם המצב מאד חמור תפני לרופא/ה, אולי צריך לתת פניסטיל בטיפות (אבל זה רק עם מרשם!) תרגישו טוב,

לוליLuli

New member
שניהם של מקסימה+קליה,והכל יורד!,הסבר:

אבקה-סנסטיב עם הפס הורוד על האריזה-מקסימה מרכך-כחול או לבן -מקסימה לכל הכביסות הלבנות מוסיפה קליה למכונה וגם לכל הכביסות של מאיה-מוסיפה קליה -מוריד לי את כל הלכלוכים מהגן!הכול! אם אני יודעת שיש כתם של משהו רציני -שמה את הקליה על המקום של הכתם(אוכל,בוץ וכדומה)גם ישר על הבגד ואז...הופ הכול יורד

../images/Emo32.gifעזרה בניסוח../images/Emo30.gif

אני כותבת מכתב לבעל תפקיד (ראש מועצה), בו אני שוטחת את ההסטוריה הרלוונטית שלי, קצת מתחנפת, מסבירה את תוכניותי ובסוף מבקשת את עזרתו - לא בשביל שהוא באמת יעזור ברמת הלהחזיק לי את היד, אלא יותר שידע על קיומי, ויעמוד מאחורי באיזשהו נושא שמבחינה חוקית נמצא לטובתי. ידוע לי שהוא סייע בעבר למישהו אחר באותה סיטואציה (ועדות קבלה לישובים
) שהמוצא שלו אפילו יותר מפוקפק משלי
אבל הוא זה שהכריח את היישוב לאפשר לאותה משפחה לגשת לועדת קבלה כדי להימנע מעתירה לבג"צ, ובסוף יצא שהמשפחה עמדה בקריטריונים (ואני מניחה שהם פחדו מאיום העתירה
) והתקבלה ליישוב. בקיצר, הסברתי את כל זה כדי שיהיה ברור שלא מדובר במכתב רשמי לחלוטין, והוא ממש לא קצר וקולע. איך אני "מעמדת" את הטקסט? הלכבוד, הנידון, שמי (פרטים להתקשרות?) וכו...

../images/Emo124.gif בולי, חלמתי עלייך הלילה!!!

חלמתי שאת וזיו מארגנים מפגש פורום בפורים וכולם באים מחופשים בתחפושות מפחידות...

מזמן לא היה מפגש פורום ואני מתגעגעת?

והגיע הזמן לספח את זיו רשמית לפורום שלנו?

למעלה