בפיתה עם חריף

Evil Pig

New member
../images/Emo32.gif בפיתה עם חריף

שרשרו לכאן הודעות אוף טופיק ושאר ירקות

Evil Pig

New member
שבועות שמח- מועדים לשמחה- מקווה שלא טחנתם

יותר מידי פשטידות ולזניות ושאר מוצרי חלב. אני רוצה לספר לכם על חווית החג שלי. ההורים שלי בחו"ל ולכן נאלצתי לחגוג את חג הקציר עם השכנה ממול, משפחתה ועוד חברים של הורי- מה שאומר - המון יציאות פולניות של " אויש כמה גדלת!!" ו/או "אם הייתי רואה אותך ברחוב לא הייתי מזהה אותך!" ומלווה ב- "דורני מתוק, אם אתה צריך משהו, כל דבר אם יקרה משהו בלילה או משהו אתה יכול להתקשר " ובראש היא חושבת " אם הוא מתקשר בלילה אני שורפת לו את הבית!!" וכמובן הפדיחה של לבוא לבד לבית מלא זקנים חברים של ההורים ולהיות הדבר היחיד שלא מקבל פנסיה שם.. אבל!! היה אוכל טוב, ובסוף גם קרעתי את כל הזקיינעלך בסנוקר יאללה שתפו אותנו בחוויות החג שלכם! ושוב, חג שמח

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gif"אוייש כמה גדלת"

אולי היציאה הכי מעצבנת שקיימת!! את ערב שבועות העברתי בהתחלה בשינה.. נרדמתי באמצע בובספוג! (וזה עוד היה פרק מהפרקים החדשים!!) ההורים שלי העירו אותי שנייה לפני האוכל. לא אכלתי הרבה.. והלכתי להכין לי קפה אבל היה נחמד
אני אוהבת ארוחות משפחתיות חג שמח לכם

Sweet berries

New member
ובכן , אצלי זה לא היה כל כך שונה.

רק כשקמתי בבוקר נודע לי שההורים מתכננים ארוחת ערב חגיגית. שמשפחת ויליק תחגוג את שבועות ותזמין אנשים? ממתי זה?! אבל, שיתפתי פעולה, עקב חוסר הסבלנות שלי אל המשפחה ב.. חודשים האחרונים. הכנו ה-מ-ו-ן אוכל. עוגות גבינה, לחמניות, פשטידות. בכל מקרה אני תמיד מעדיפה את חגיגות המנגל הפשוטות והטובות, אין כמו על האש. אז.. כן. בסופו של דבר התעסקנו רק בלהכין דברים מהרגע שקמנו עד בערך שש בערב. ואז כל אחד פנה לעיסוקיו, עד שהאורחים, יגיעו. האורחים, היו, סבא וסבתא היקרים, וגם-משפחתו של חבר של אחותי. (זה לא אומר הרבה) סבא וסבתא. לא ראו אותי כולה חודש. "בריוש! איך גדלת:O בריוש! איך רזית:O בריוש! איך גבהת:O בריוש! שקט!!!!!! ומשפחתו של חבר של אחותי אף פעם לא יחסה אליי משמעות וזה נחמד. אני אפילו לא ממש זוכרת איך קוראים לאמא שם, וזה היה מוזר שלפני שהיא הלכה היא שאלה לשלומי. בכל מקרה סבא וסבתא הכינו במיוחד בשבלי ממליגה נהדרת, למדו אותי משפטים רומניים מתוחכמים נוספים, ואחרי הכל, היה די נחמד לשמוע את הסיפורים של סבא על האבא הרוסי שלו ועל סיפורי המאפיה שסבא חווה בכל פעם שהוא הולך לקנות לסבתי לחמניה טרייה בחמש בבוקר. הייתי מוקפת זקיינעלכים, אבל זה היה נחמד דווקא, והאוכל היה די מגניב. לא השקענו לשווא. פעם ראשונה שאנחנו חוגגים שבועות. חופש נעים.

STU XD

New member
אוקיי אז ככה

אתמול הייתה ארוחה שאני ואימא הכנו ובאו אורחים והיה פנאן [בעיקר בגל לשסוג של השתכרתי] ואז את כל הלילה ביליתי במזכרת [וגם שם שתיתי] ואז היום נסענו לדודים ועשינו על האש [והיה מלא יין] חחח חג שמח

Evil Pig

New member
Doctor we are losing him!!!

Oh no, this forum is dead how wants to tell the parents? viva la forum!

Sweet berries

New member
חח חשבתי שאת מדברת על הסולן של מיוז.

אה, מיוז באים לארץ אנשים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111111111111111111111156462&$#%&%$#&65. כנראה. 30.9.07 http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3403823,00.html

RRedbulbul

New member
שקרנית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני לא מ

אמיןןןןןןןןן זה כל כךךךךךךך מרגשששששששששששששששש =]=]=]

Shlomit586

New member
גם פלסיבו באים לארץ.

נא לא להזניח אותם
חח למרות שנראה לי שאני הבנאדם היחיד בעולם שאוהב אותם

RRedbulbul

New member
חח לא מכיר שום שיר שלהם.. חוץ משיר אחד..

כאילו של פלסיבו אבל מויוזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז מיוזזזזזזזזזזז מיוזזזזזזזזזזזזז באים לכאן!?!!!?!?????? קולטים את זה?!?!?

Evil Pig

New member
לאחר שבועיים מפרחים אני מוכרח להשוויץ

עניתי < נכון> על כל השאלות במיקוד בהסטוריה, קראתי לפחות 4 פעמים את כולו. אם מחר לא הולך לי טוב במתכונת אני רוצח מישהו.. שיהיה בהצלחה לי..

Evil Pig

New member
היה טוב וטוב שהיה!

אני ניגש לטופס 003 במתמטיקה עם מגן 90!!!! יאההה

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifעל אורגינל!

גם אני נגשת על 90 ל003 ואותו דבר גם ל-005
(מוות לגיאומטריה!!)

למעלה