בפארק הירקון

חרטושה

New member
../images/Emo6.gif אתה

מבין בזה יותר ממני. מהצד שלנו כל ה-חחחחחחחחחח-ים למינהם נשמעים בדיוק אותו הדבר, דהיינו, זו היא אזעקת אמת.

vegetable man

New member
אז זה מה שיביא לשלום עולמי???

כרגע התבשרתי שבהיותי שמאלי נגזר עלי לחיות 9 שנים פחות בממוצע. ככה אומרים המחקרים, ואף אחד לא עדכן אותי עד היום. אני דורש פה פרופורציה עם ה-חחחחחחחחח

חרטושה

New member
ואתה לעומת זאת

סתם מקטר. אתה יודע כמה טוב לך בחיים? אני הייתי מוכנה לחיות 9 שנים פחות בתנאי שגם אני אגרבץ אינטגרלים כבדרך אגב. חוץ מזה, זה לא מתחייב שכל השמאליים יהרגו תוך כדי ניסיון לפתוח קופסת שימורים, זו רק סטטיסטיקה.

תודה על הלינק

אבל אנחנו מעודדים אנשים לכתוב כאן. אתה מוזמן להעלות את רשמיך, הרהוריך, זכרונותיך וכו', במסגרת הדיונים הענייניים. הפורום פתוח לכל.

wommer

New member
כותב מאוד יפה

וכמו שציף אמרה, נשמח מאוד לקבל אנשים כמוך שיודעים לכתוב ולהוסיף למאגרי הפורום ולמאגרי המדיע שבראשינו, במיוחד מאנשים כמוך, מבוגרים מספיק בכדי לחיות, לפחות חלק, מזמנם.

אני קונה כרטיס!!!!!

עד עכשיו הייתי עסוק בלחשוב איך להשיג כסף לקנות כרטיס (די קשה למצוא עבודה כשאתה בן 14 גם אם אתה רציני יותר מהרבה עובדים מבוגרים) מסתבר שההורים שלי היו חייבים לי 400 שקלים שהם לקחו לי לפני מיליון שנה. למרות שנראה לי ממש אבסורד לשלם 375 כדי לראות סך הכל בנאדם אני אצתרך לנהוג בניגוד לעקרונות שלי וללכת להופעה כי זה באמת משהו מיוחד של פעם בחיים

אתה לא הולך לראות בנאדם

אתה הולך לשמוע מוזיקה בשביל דיסק אתה משלם כסף כי אתה מקבל מוצר שמביא לך..בידור נקרא לזה כך גם כשאתה הולך לסרט או הצגה והופעות כמו של ווטרס בהחלט לעפמים גם בגבול של הצגה מושקעת ומוזיקלית הופעה של ווטרס זה הופעה..אתה מקבל אותו ועוד שלל נגנים מוכשרים אתה מקבל הופעה מושקעת עם הרבה אפקטים עם סאונד מצויין עם רמה באמת של מופע מושקע לך תדע מה הוא יעשה שם ול3 שעות לא חושב שזה צריך לפגוע בעקרון כלשהו

375 שקל

זה די הרבה בשבילי ובשביל כל אחד אחר אבל אני חושב שכל ההופעות האלה במחיר מוגזם. נכון שביחס להופעות אחרות זה לא כזה הרבה אבל כל ההופעות האלה די יקרות

flowerboy69

New member
אפקטים בהופעה של ווטרס???!!!

לגבי הצליל אין ויכוח אבל חחח...בכל ההופעות האחרונות שלו כל ה"מסביב" היה דיי עלוב בלי תאורה בלי זקוקים או משהו רק מסך מאחורה שמדי פעם מקרין דברים וקטע "משחק" בשיר dogs אבל ממה שהיה כתוב באינטרנט הפעם צפוי שינוי מרענן...

אני חושב שהיה מספיק

המסך הגדול שהיה מאחוריו שהציג תמונות במיוחד זו של סיד בשיין און... זה מספיק לדעתי, חזירים מעופפים ומטוסים מתרסקים וחומות מתמוטטות זה כבר משהו אחר... מה שהיה בהופעה ההיא טוב ויפה ומספיק, לדעתי!

היה אחלה מופע בin the flash

מטוס מתרסק מסכים מאחור הרבה נגנים מוכשרים הלכו לשחק פוקר באמצע השיר DOGS כשהתחיל לשעמם קרב סולואם בין שני הגיטירסטים בCN כל אחד עלה על איזו במה שווה כל שקל

אני חושב שאתה מדבר על פולס

ולא על IN THE FLESH זאת רשימת השירים בהופעה של ווטרס משנת 2000 .. ולא היה מסוק מתרסק עד כמה שאני זוכר Disc: 1 1. In The Flesh 2. The Happiest Days Of Our Lives 3. Another Brick In The Wall, Part 2 4. Mother 5. Get Your Filthy Hands Off My Desert 6. Southampton Dock 7. Pigs On The Wing, Part 1 8. Dogs 9. Welcome To The Machine 10. Wish You Were Here 11. Shine On you Crazy Diamond (Parts 1-8) 12. Set The Controls For The Heart Of The Sun Disc: 2 1. Breathe (In The Air) 2. Time 3. Money 4. The Pros And Cons Of Hitch Hiking, Part 11(AKA 5:06 AM - Every Stranger's Eyes) 5. Perfect Sense (Parts 1 And II) 6. The Bravery Of Being Out Of Range 7. It's A Miracle 8. Amused To Death 9. Brain Damage 10. Eclipse 11. Comfortably Numb 12. Each Small Candle

אכן

המטוס המתרסק היה חלק מההופעות של הפלויד, ונעשה בו שימוש ב-One of These Days. ווטרס לא השתמש באלמנט הזה, למיטב ידיעתי.

ממש לא חושב שטעיתי

בהחלט ראיתי די וי די של פולס ודי וי די של ווטרס וכל זה קרה מלפני שנתיים בערך אבל אני די בטוח בכך עדיין אם אני לא טועה ההופעה שדיברתי עליה הייתה ב2002 ומעל הקהל התרסק לו מטוס אבל אולי באמתה זכרון שלי לא מה שהיה פעם נו מילא...

The West Star

New member
יש מצב טוב מאד לאפקטים

נראה לי, כי הוא רוצה להשאיר איזה מסר פוליטי אז הוא בטוח יפיל איזו חומה או ירסק מטוס.. אולי אפילו יחטוף מטוס?

adidas02

New member
עזרה בבקשה!!

אני רוצה לדעת מתי רוג'ר ווטרס מגיע לארץ להופעה?, ומאיפה אפשר להזמין כרטיסים? ומתי מתחילים למכור אותם?. וכמובן כמה עולה כרטיס? תודה רבה.

על לא דבר

מצד שמאל של המסך יש קישור, בצבע אדום, לכל הפרטים על הופעתו של ווטרס בארץ.

למעלה