בעיקר.

../images/Emo32.gif בעיקר.

היום היתה לי ממש שיחה מאירת עיניים, או יותר נכון מחשיכה. אם עד היום חשבתי על גברת X שיש לה סיכוי ברשימת האנשים הנסבלים עליי, או הו הו, הסיכוי הזה ממש ירד באסלה. עד כאן, אתם תוהים לכם כל הקשקושים האלה ולמה הם כאן? אז ככה, ספרית בה"ס, שעת חלון. אני קוראת לי ספר ועוד כמה מתושבות השולחן, כשלפתע אחת מתושבות השולחן מחליטה להצהיר :"איך אתן שמות "ספר" ו"כיף" באותו משפט"? נכון, אתם מתארים לכם טוב, חמתי עלתה. אבל אני, כיאה לבחורה עם טקט ניסיתי להגיב בדרכי נועם. מילא לא לאהוב ספרים אבל למה לזלזל? אז שאלתי אותה מה היא בדיוק מוצאת בפיסיקה- היא אמרה שזה מעניין. כמה נפלא. שימו לב להמשך השיחה, אני טענתי שבין יתר יתרונות הקריאה אוצר המילים מתרחב גם כן ולתגובה הזו אתם לא מצפים, היא טענה שניתן להרחיב את אוצר המילים גם מכתוביות התרגום של סרטים\סדרות וכו'. מיותר לציין שהרגשתי שמיותר להמשיך להוכיח אותה ובראשי סימנתי איקס גדול. וצינזרתי כמה מחשבות. למען הסר כל ספק, מדובר בתלמידה שנחשבת לא טיפשה<בעיני היא לא חכמה אבל כפי שאתם יודעים יש נטיה רבה לבלבל בין חכמה למשכילה>. הכיתה שבה היא לומדת היא אף כיתה מוגברת וציוניה גבוהים אבל, היש בורות גדולה מזו?

Rivendell

New member
אני חושבת שזו לא כ"כ בורות כמו שזו

פשוט צרות אופקים. וזה שהיא חכמה זה עוד לא אומר שהיא אינטלקטואלית או בעלת טעם טוב, או כל דבר אחר. אינטליגנציה יש מכל מיני סוגים. אולי בגיל צעיר יותר מישהו צריך היה לתת לה את "35 במאי" ואז היא היתה מבינה שבניינים בני 4 קומות ותרגילי חשבון זה נהדר, אבל צריך גם קצת דמיון
הייתי שואלת אותך למה לקחת ללב, אבל גם אני לוקחת דברים כאלה ללב, אז אין לי זכות דיבור
ואני מודה שגם לי קצת קשה לא לשפוט אנשים שלא קוראים. נכון, לא כולם אוהבים את זה, אבל אני בד"כ מעדיפה להיות מוקפת בכאלה שכן. בשביל זה, אגב, יש פורומים
כשאין אנשים כאלה סביבך במציאות - אתה מוצא אותם בקהילה הוירטואלית.

suki da yo

New member
למעשה

זה משהו שכל הoutcasts עושים, ולא משנה באיזה נושא... אנשים ששומעים מטאל מתקשים (או סתם לא מנסים) לא לבוז לאנשים ששומעים פופ, קוראי ספרים מסתכלים מגבוה על הלא-קוראים, וחנונים מפתחים איזו גאווה של "לפחות לי אין מנת משכל של נעל" כשהם באים במגע עם המאגניבים.... ככה זה:)

Rivendell

New member
אבל אבל אבל

אני חושבת שאחרי גיל מסויים הדברים האלה משתנים. אין יותר "מקובלים" ו"אאוטקאסטס" אלא פשוט קבוצות אנשים שונות. כל אחד מתחבר עם מי שמתאים לו. נכון שאנשים נוטים לדחות מה שלא מתאים לתדמית שלהם, אבל זו כמו שאמרתי פשוט צרות אופקים אנושית

suki da yo

New member
אולי

ואולי לא. אני לא חושבת שבאמת אפשר להמשיך ולחלק את האנשים למי שבפנים ומי שבחוץ, אבל ההתנהגות של מי שהיה בחוץ, נשאר אותה התנהגות...

למעלה