האם אפשר להפגש בשרון בפעם הבאה? אשמח למפגש כזה
B b a r b a i m a New member 28/7/05 #2 אנרגטית-האם התכונת למפגש הורים? אם כן - תרימי את הכפפה - תקבעי מועד ומקום ותבקשי אישורי השתתפות. לא תאמיני כמה היענות תהיה - אני אשתדל להגיע, אם זה יהיה באזור הרצליה!
אנרגטית-האם התכונת למפגש הורים? אם כן - תרימי את הכפפה - תקבעי מועד ומקום ותבקשי אישורי השתתפות. לא תאמיני כמה היענות תהיה - אני אשתדל להגיע, אם זה יהיה באזור הרצליה!
B b a r b a i m a New member 28/7/05 #4 אנרגטחת-תתחילי בזה שתקבעי מקום תאריך ושעה:תקבעי עובדה מה דעתך יום רביעי 3/8/05 הקניון ארנה בבית קפה - בשעה 20:00?
אנרגטחת-תתחילי בזה שתקבעי מקום תאריך ושעה:תקבעי עובדה מה דעתך יום רביעי 3/8/05 הקניון ארנה בבית קפה - בשעה 20:00?
ח חיוך נצחי New member 28/7/05 #7 בשמחה אצטרף למפגש בשרון, אך מאחר ואני מוגבלת פיזית כרגע ואסור לי לדרוך על כף הרגל (שבר), אם יהיה שבוע אחרי- אשמח להצטרף, או- למפגש הבא. כל הכבוד על הרמת הכפפה
בשמחה אצטרף למפגש בשרון, אך מאחר ואני מוגבלת פיזית כרגע ואסור לי לדרוך על כף הרגל (שבר), אם יהיה שבוע אחרי- אשמח להצטרף, או- למפגש הבא. כל הכבוד על הרמת הכפפה
B b a r b a i m a New member 28/7/05 #11 מפגש הורים-10/8/05 בהרצליה בשעה 20:00 בקניון ארנה-הרצליה ו/או הסביבה. מה דעתכם על מסעדת ה-medzo? ואו שיש למישהו רעיון טוב-אבל להישאר בסביבת הקניון-כי אני לא כל-כך מכירה... יש את arcafe בבנין גב-ים...
מפגש הורים-10/8/05 בהרצליה בשעה 20:00 בקניון ארנה-הרצליה ו/או הסביבה. מה דעתכם על מסעדת ה-medzo? ואו שיש למישהו רעיון טוב-אבל להישאר בסביבת הקניון-כי אני לא כל-כך מכירה... יש את arcafe בבנין גב-ים...
B b a r b a i m a New member 28/7/05 #12 וואו-איזו היענות-אני לא חושבת שאפשר כל כך הרבה אנשים אנשים-תתעוררו לא רוצים להיפגש? אנרגטית-נראה לי שאת ואני הולכות לשתות שתינו לבד כוס קפה
וואו-איזו היענות-אני לא חושבת שאפשר כל כך הרבה אנשים אנשים-תתעוררו לא רוצים להיפגש? אנרגטית-נראה לי שאת ואני הולכות לשתות שתינו לבד כוס קפה
ע ענת המצחיקה New member 29/7/05 #27 בחלום בלילה............ גם אני רוצה לבוא. נראה לי שגם אם התאריך לא מתאים לי אני יוצאת במחולות,ובתופים ומגיעה למפגש.
בחלום בלילה............ גם אני רוצה לבוא. נראה לי שגם אם התאריך לא מתאים לי אני יוצאת במחולות,ובתופים ומגיעה למפגש.
ח חיוך נצחי New member 28/7/05 #14 קחו אותי בחשבון, למרות שתלוי במצב הרגל שלי עד אז. מקוה שתהיה היענות מרובה
K Kalusa New member 29/7/05 #18 הו, יותר קל"ב מהקודמים. מעולה.. אם לא יצוץ משו ברגע האחרון, אצטרף בשמחה. אפשר לאחר את שעת המפגש בחצי שעה כדי לא להילחץ? אנא...
הו, יותר קל"ב מהקודמים. מעולה.. אם לא יצוץ משו ברגע האחרון, אצטרף בשמחה. אפשר לאחר את שעת המפגש בחצי שעה כדי לא להילחץ? אנא...